Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojka, s malou jsme již od poloviny srpna tohoto roku na neocate syneo (podezření na kravskou bílkovinu). Ze začátku bylo všechno v pořádku, ale poslední dobou kaká víceméně jenom hlen (velké množství) a její stolice střídá barvy (žlutá, jak tomu bylo po MM, zelená se žlutými částečkami a tmavě zelená). Také je poslední dobou jen a jen plačtivá. Nemáte někdo s tímto zkušenost? Děkuji
Používáme Infant, ale malýmu se tohle děje, když mu lezou zuby. Vždycky to ale bylo max. 1-3 dny. Jestli je to dýl, určitě bych to řešila s doktory - buď to nemusí sedět nebo může mít průjem z něčeho jinýho.
@Neferah Děkuji za odpověď ![]()
Tak to budeme muset pořešit s doktorkou. Nejprve jsem to spojovala s očkováním (Rotarix), ale to už má za sebou delší dobu. S tím, jak stále brečí, jsem už unavená a celé dny ji nosit už taky není bohužel hitparáda ![]()
Jj, raději jo. Tohle střídání se nám právě taky občas děje i v kombinaci s tím, že kaká klidně třikrát denně, tak jsem to pokládala spíš za průjem. Ale u nás to fakt vždycky rychle přešlo a s doktory jsem to neřešila, tak nevím, jestli to tak opravdu je. ![]()