Problémové noční kojení

3172
24.6.19 07:09

@Ditkaa
Nemáš v noci méně mléka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
24.6.19 08:14

Měla jsem to s malou úplně stejně. Zhruba po týdnu se to ale samo vrátilo do původních kolejí. Teď má 5 měsíců a ještě občas má pár takových noci, jinak spí hezky. Co to způsobuje netuším, tak snad se to zlepší i vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24351
24.6.19 08:58

@Ditkaa my s nočním kojením taky bojovali. malému je teď pět měsíců. V noci se mi začal hodně budit třeba po hodině. To bylo někdy od těch tří měsíců. Do té doby spal v postýlce. Teď to máme tak, že jsme sundali bočnici postýlky a připevnili postýlku k mé posteli a má tam hnízdo, aby nemohl ke mě. Když totiž neměl žádnou překážku do mé postele tak se budil snad i víc. Pořád hledal prso a sunul se ke mě. Teď je to pohoda a já teda ač plně kojím tak jsem zavedla od 4. měsíce a týden příkrmy ( láhev s UM nechtěl). Mě už prostě přišlo, že mu to moje mléko nestačí. A zatím to vypadá, že jsem měla pravdu, spinká líp a líp a krásně jí. Tak zkus oddělit to vaše spaní tak jak jsme to udělali my. Já si ho u sebe v posteli nechávám až třeba od šesté hodiny do sedmi to už většinou vstává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová