Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím všechny chci se zeptat nemáte některá/rý zkušenost s neoprénovým pásem na cvičení má to nějaký efekt, že to rychleji spálí ty moje špeky na břiše. Mám ho na cvičení hodně se pod ním zpotím, ale má to nějaký efekt abych věděla. Děkuji
Nekde sem slysela ze ano
Ale jestli nevadi, vetru se do diskuze
![]()
Omlouvám se, osobní zkušenost nemám, ale vím, že se gumové pásy používaly už před sto lety, za mého mládí zase bylo docela populární obalovat si problematické partie při běhání igelitem.
Efekt to má podle odborníků nulový, akorát si můžeš zapařit kůži a přivodit nějakou plíseň. Ale říkám, nezkoušela jsem to.
Tak vzhledem k tomu, že tuk se lokálně pálí véééélmi obtížně, tak nějaké obalování určitých partií partií nemá vážně smysl
to že se ti břicho bude potit víc než stehna nezaručuje, že ho rychleji zhubneš ![]()
@SussieS píše:
Tak vzhledem k tomu, že tuk se lokálně pálí véééélmi obtížně, tak nějaké obalování určitých partií partií nemá vážně smyslto že se ti břicho bude potit víc než stehna nezaručuje, že ho rychleji zhubneš
Přesně tak.
Podle mého se jen víc zpotíš (takže asi pohubneš-ale bude to jen voda) tuk zůstane a vodu zase nabereš - takže bez efektu (tchán byl lékař a na tohle téma jsem s ním mluvila-při něaké reklamě na něco podobného)
Prášky na hubnutí - https://greenbarleyplus.cz Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.
Příspěvek upraven 07.11.25 v 08:04
Neopren. kalhoty, na zadržovanou vodu( postava „hruška“) na tréninky. Efekt paradní. Ale opakuji: na zadrž. tekutiny.