Neoprénový pás na hubnutí

170
20.2.14 16:49

Neoprénový pás na hubnutí

Zdravím všechny chci se zeptat nemáte některá/rý zkušenost s neoprénovým pásem na cvičení má to nějaký efekt, že to rychleji spálí ty moje špeky na břiše. Mám ho na cvičení hodně se pod ním zpotím, ale má to nějaký efekt abych věděla. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
20.2.14 17:03

Nekde sem slysela ze ano :) Ale jestli nevadi, vetru se do diskuze :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
20.2.14 17:04

Omlouvám se, osobní zkušenost nemám, ale vím, že se gumové pásy používaly už před sto lety, za mého mládí zase bylo docela populární obalovat si problematické partie při běhání igelitem.
Efekt to má podle odborníků nulový, akorát si můžeš zapařit kůži a přivodit nějakou plíseň. Ale říkám, nezkoušela jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.2.14 17:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
20.2.14 17:09

Tak vzhledem k tomu, že tuk se lokálně pálí véééélmi obtížně, tak nějaké obalování určitých partií partií nemá vážně smysl :) to že se ti břicho bude potit víc než stehna nezaručuje, že ho rychleji zhubneš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
20.2.14 17:12
@SussieS píše:
Tak vzhledem k tomu, že tuk se lokálně pálí véééélmi obtížně, tak nějaké obalování určitých partií partií nemá vážně smysl :) to že se ti břicho bude potit víc než stehna nezaručuje, že ho rychleji zhubneš :mavam:

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
20.2.14 17:29

Podle mého se jen víc zpotíš (takže asi pohubneš-ale bude to jen voda) tuk zůstane a vodu zase nabereš - takže bez efektu (tchán byl lékař a na tohle téma jsem s ním mluvila-při něaké reklamě na něco podobného)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.10.25 08:10

Prášky na hubnutí - https://greenbarleyplus.cz Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.

Příspěvek upraven 07.11.25 v 08:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
20.10.25 23:59

Neopren. kalhoty, na zadržovanou vodu( postava „hruška“) na tréninky. Efekt paradní. Ale opakuji: na zadrž. tekutiny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková