Neplacené volno, nebo výpověď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neplacené volno nebo výpověď?
Poradíte někdo?
Rodičovská mi končí v prosinci, do práce se kvůli pracovní době vrátit nemůžu (zkrácený zatím není možný), bylo mi nabídnuto neplacené volno.
Prodloužila jsem si rodičák do 4 let syna a teď řeším, jestli dát výpověď, nebo zažádat o to neplacené volno a čekat, jestli než mi skončí, bude možno na zkrácený úvazek nastoupit, když zkrácený pořád možný nebude, tak dát výpověd před koncem neplaceného volna a hledat jinou práci…
Jak se rozhodnout??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, nějak se mi zdá, že odpověd je jasná, proč dávat výpověd, když je ta možnost, že bude potom zkr. úvazek možný? A když ne, tak ji podáš až pak ne?
- Citovat
- Upravit
Pokud v práci máš možnost neplaceného volna, tak je podle mě dát výpověd je naprosto o ničem.
Přivydělat si můžeš kolik chceš (splašit si třeba někde brigádu a pod.) a během toho neplaceného volna si můžeš buď hledat práci s odpovídající pracovní dobou nebo počkat, zda v práci nevymyslí ten zkrácený úvazek).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alex Adrian řešíš prodloužení rodičáku? nebo neplacené volno? zkrácený úvazek?
při rodičáku neplatíš ZP, neplacené volno-platíš si ZP,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muffina Rodičák jsem si prodloužila o rok. Pokud půjdu na neplacené volno, tak zp tedy řešit nemusím, ne?
Kdyby byl možný zkrácený úvazek, půjdu radši na něj, ale zatím to možné není, jiné místo jsem zatím nenašla, takže přemýšlím, jak to vyřešit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit