(Ne)plánujeme dítě - co na to chlap?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lobelka28
7.9.18 13:31
@Slečna Ferka píše:
@Lobelka28 Co takhle navrhnout svatbu? Možná by se rychle ukázalo, že důvod, proč couvá, je, že to prostě s Tebou nemyslí vážně…Proč všichni řeší děti, dokud je ten jejich „přítel“ - aby mohl rychleji prchnout, až ho to přestane bavit?

Nemyslím si, že by utekl, kdyby mi udělal malé. Takový pocit zase nemám. :) Jeho sestru opustil přítel když se narodila Adélka, snažíme se jí pomáhat jak to jen jde, chová se k ní hezky a opravdu se stará :)

• Citovat
  • Upravit
59394
7.9.18 14:35

@Lobelka28 tak si promluvte, hlavně v klidu. řekni mu že jen chceš vědět jak a co. Manžel tenkrát říkal že nechce dítě za svobodna a taky že nechce jednou dítěti vysvětlovat že jsme se museli brát. Čas ještě máte tak uvidíš co řekne. Třeba fakt chce napřed manželství a svatbu chce např za 2-3 roky ;) Nejjednodušší je si promluvit a pokud utíká tak někde kde neuteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lobelka28
7.9.18 17:31

@Markéta80 hold musím počkat až se vyjádří páčit to z něho se mi protiví i když bych to věděla ráda hned, bude to chtít čas a trpělivost :)

• Citovat
  • Upravit
100
24.10.18 13:00

@Lobelka28 si mlaďounká, nikam nespěchej :).. můj byl taky tak..taky mi bylo 22 navrhl to on.. pak zase ticho po pěšině… začali sme cestovat a najednou přišel že svatbou… Tak sme se vzali… netlač na něj :D jsou to chlapi! Teď je mi 26 a čekáme chlapečka… A teď vidím jak je šťastnej…vím, že je to asi těžký.. ale užívejte života :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí