Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Od čtvrtka mě bolí při močení a už se mi to párkrát stalo, ale vždy to na druhý den přešlo. Teď od včerejška mě do toho začaly strašně bedra, skoro se nemůžu ani nadechnout a začalo mě i pichat v podbřišku.
Myslíte, že jde o zánět močáku nebo je to něco horšího? Bojím se, že jsem to fakt zanedbala a je to něco horšího… Zitra ráno jdu k doktorovi ale zajímá mě váš názor
@Anonymní píše:
Ahoj
Od čtvrtka mě bolí při močení a už se mi to párkrát stalo, ale vždy to na druhý den přešlo. Teď od včerejška mě do toho začaly strašně bedra, skoro se nemůžu ani nadechnout a začalo mě i pichat v podbřišku.
Myslíte, že jde o zánět močáku nebo je to něco horšího? Bojím se, že jsem to fakt zanedbala a je to něco horšího… Zitra ráno jdu k doktorovi ale zajímá mě váš názor
ahoj, nic horšího v tom nehledej
zbytečně se nestresuj. Mě močák zlobí 3 týdny. Byla jsem na gyndě, zánět mi v moči nenašli. Ale i tak jsem dostala jednorázové antibiotikum, 1 pytlíček s rozpustným práškem do vody za 250 kč. Odjela jsem na dovolenou a bohužel to nezabralo. Musela jsem tedy na dovče do lékárny, kde mi dali prášky, něco jako náš Urinal, urologický čaj mi nedoporučuli kvůli zatěžování ledvin a dali mi lahev minerální vody vichy. Ulevilo se mi, ale 100% to pořád ještě není. řekli mi, že ta jednorázová antibiotika moc nezabírají, že je člověk rychle vymočí, kor když se snaží víc pít. Tak držím palce, ať jsi brzy fit …
@Anonymní píše:
Ahoj
Myslim ze ti to vlezlo na ledviny, ta bolest beder tomu odpovida a to ze se nemuzes nadechnout taky - presne tak jsem to mela, doktorka rikala, ze to je tim, ze ledvina je zvetsena a utlacuje organy. Na nic necekej a hned rano masti k doktorovi.