Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tento měsíc začínám s Ovitrellem. Dnes jsem byla na ultrazvuku a folikul měl 16mm. Doktor mi řekl, že píchnout si ho mám zítra a styk ve středu. Pokud ale folikul roste 1-2mm za den, nebude ještě brzo na vyvolání ovulace? Přijde mi, že píchnutí o den později by bylo snad lepší, nerada bych ale zase ovulaci propásla ![]()
Holky, obnovuji diskusi a pridavam se. V PO fokikul 15mm a sliznice pry dobra. Injekce Ovitrelle dle Dr. aplikována ve ST rano (v 10h) a ve Ct vecer (ca 23h) snazeni. Tak drzte palce at se zadari.
Uz sice jednoho prcka mame 22mes, povedl se bez pomoci leku napodruhe, ale preci jen mi bylo uz ted 36 a pul roku nic, tak poprve s Clostibelgytem 1.0.0 a Ovitrelle. Snad se nam podarilo ![]()
@fifi01814
Držím palce. Já dostala ovitrelle v pondělí tak jsme na tom trošku podobně ![]()
@Ivunka87 píše:
@fifi01814
Držím palce. Já dostala ovitrelle v pondělí tak jsme na tom trošku podobně
Taky ti drzim palce at to vyjde a napis jak to dopadlo ![]()
@fifi01814 píše:
Taky ti drzim palce at to vyjde a napis jak to dopadlo
Ahoj, přidávám se k Vám, já dostala Ovitrelle 15.5., tak jsem zvedava
jinak snažení skoro 9let
napis, jak jsi dopadla
![]()
Ahoj. Tak to mame uplne stejne datum podani. Moc drzim palce at to vyjde. Pisni co a jak. Zkusim testovat o dalsi vikend. ![]()
@fifi01814 píše:
Ahoj. Tak to mame uplne stejne datum podani. Moc drzim palce at to vyjde. Pisni co a jak. Zkusim testovat o dalsi vikend.
Budeme si dávat průběžně vědět, já mám strach testovat..
minuly rok jsem měla krásně pozitivní testy, ale bohužel mimodelozni tehu
, tak mám obavu ze zklamání
Ty každopádně dej vědět
![]()
@Ivunka87 píše:
@fifi01814
Držím palce. Já dostala ovitrelle v pondělí tak jsme na tom trošku podobně
Děkuji dám nebojte, bolí mě od včerejška dost břicho… Testuji obden čárka slabne tak jsem zvědavá kdy zmizí úplně ![]()
Holky moc vam drzim palce at objevite // na testu. Urcite dejte zpravu. To cekani je nekonecne. Ale myslenky me odvadi ted jinam, nezli na testovani. Jsme s malym v nemocnici, zitra ho ceka zákrok. ![]()
@fifi01814 píše:
Holky moc vam drzim palce at objevite // na testu. Urcite dejte zpravu. To cekani je nekonecne. Ale myslenky me odvadi ted jinam, nezli na testovani. Jsme s malym v nemocnici, zitra ho ceka zákrok.
Tak ať Vám to dobře dopadne, držím palce
![]()
@Anonymní píše:
Tak ať Vám to dobře dopadne, držím palce![]()
Dekuju moc. Dnes nas pustili domu. OP se povedla. Maly to zvladl dobre. Teď ma nařízeny klidovy rezim.
Po nedeli zkusim TT testik a mam veeelky strach. Kez by byly //
@fifi01814 to je dobře, ze už jste doma, já zkoušela test, jak 25, tak i 10 a ani duch a to jsem 7dni po injekci
taky dek vědět ![]()
Ahoj holky doufám že se můžu taky přidat. Ovitral jsme si pichala v neděli tak teď jen čekáme jak to dopadlo.
Ahoj holky. Asi je to hloupa otazka, ale chci se zeptat. Dnes dopoledne jsem si aplikovala ovitrelle. Mame pockat na mazleni do zitrejsiho vecera nebo je lepsi to zkusit i dnes? Preci spermijky maji zivotnost cca 3dny tak je lepsi to dneskem pojistit nebo vyckat do zitra? Cetla jsem ze se muze zkouset od 12 do 36 hod od aplikace ze je to doba. nejplodnejsi Diky za rady.