Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Džejý
Jelikoz me dnes zaclo bolet břicho, klasika PMS a jsem dnes 28.den cyklu…cekam asi nejspis na cervenou ![]()
Asi uz se na tehu vyprdnu. Nebavi me uz čekání, v zari navrat do prace. Spis hledani nove prace, tak se smirime asi uz s tim našim jedním prckem a bude to vyreseny. ![]()
@Džejý
Jelikoz me dnes zaclo bolet břicho, klasika PMS a jsem dnes 28.den cyklu…cekam asi nejspis na cervenou ![]()
Asi uz se na tehu vyprdnu. Nebavi me uz čekání, v zari navrat do prace. Spis hledani nove prace, tak se smirime asi uz s tim našim jedním prckem a bude to vyreseny. ![]()
@fifi01814 jako taky začínám premyslet že to tedka přes prázdniny nechám být. Proto že mě to už nebaví pořád doufat a čekat co bude s nebude spíš teda nebude. Aspoň máš jednoho svista. My bohužel ne
@Džejý
muzem byt v kontaktu mimo Emimi jestli budes chtit, najdeš mě na FB Alena Fifi ![]()
Holky tak já dnes nakoupila testy 🙂 tak zkusím zítra.. 🙂 nedalo mi to…
Vzdavate to jo🙁 ono se říká že když se pak člověk nesnaží a nemyslí na to tak se to povede… Doufám že budete obě z těch případů co se jim zadaří…
@Mišule 25 @fifi01814 takže mám pořád duchy na testech včera byl dneska jsem se dívala. A to mám 4 dny do MS to se mi drží sakra dlouho ![]()
@Džejý na tak já si dnes ráno dělala test…
A nic… Sněhobílo 🙁 a to mám 6 dnů po ovitralu.. 🤷♀️ takže je to tento měsíc pryč nu… Tak příští měsíc inseminace…
@Mišule 25 Já včera 10 den a ještě tam byl duch. Tak je vidět že to má každý jinak
Tak já se hlásím, ze se asi rozjíždí MS
o den dřív, než obvykle ![]()
@Džejý
Alena Fifi Fiedlerova ![]()
jinak od noci MS
ostatnim preji moc stesti at to vyjde ![]()
A s ostatními se treba se setkáme ve skup. snazilky cerven 2019 ![]()
@Anonymní píše:
Tak já se hlásím, ze se asi rozjíždí MSo den dřív, než obvykle
Jejda ak to mě mrzí ![]()