Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fifi01814 já měla odpoledne včera taky negativní a ráno to tam bylo takže určitě doporučuji ráno
@fifi01814 jak já jsem na ten zítřek zvědavá jestli to bude stejná čárka nebo ne. Ach jo ať už je zítra ráno a já vím co a jak. Můžu se začít smiřovat.
@Džejý
to je pravda rano je lepsi delat testik. Moc drzim palce. A dej mi vedet. ![]()
Ja uvidim jestli budu testovat ci se na to vyprdnu a pockam. Nechci byt zklamaná. Snazime se uz pul roku a sice to není pro někoho hodne ale me uz bylo ted 36 let tak asi chapes…
![]()
@fifi01814 chápu to mě je 30 a snažíme se skoro 5 let s jedním potratem. Takže taky naprd.
@fifi01814 ahojky tak duch asi stejný nedokážu posoudit. A co ty?
@Mišule 25 a co ty? Já zase pidi ducha takže si myslím, že nic bude to to ovitral
@Džejý
Ahojky ja rano zkusila a nic. Mam ted testy SeeNow 10 citlivost. Nej jsou ry Mama bohuzel mám uz posledni a nechtela jsrm ho plemcat
Příspěvek upraven 28.05.19 v 12:20
@fifi01814 tak jsme na tom stejně ach jo. Protoze ten pidi duch je na 100% ovitral to ho mám teda dlouho v sobě. No jsem hloupá že jsem to nevěděla už dřív a dřív už netestovala?
@Džejý já jsem si ho nedělal 🤔 jsem teprve 4 dny od ovitralu… A nechci se zbytečně stresovat a dávat si plané naděje… 😕
Holky vy si děláte mama test? Já myslela ze je nespolehlivý… 🤔 a proto si kupuju ten drahej digitální.. 🤔
@Mišule 25 Já kupuju lady max z Maxe a lituju tě jsem netestovala ty injekce předtím. Aspoň bych už věděla jak dlouho se mi drží v krvi.
@Džejý mě doktorka vždy řekne kdy mám testovat… Předtím jsem to měla po 14ti dnech a teď po deseti… Tak uvidím.. 😁 tak se na testování vyprdni a udělej si ho a cca za 10dni. Takhle jsi pak akorát zklamaná. 😕
@Mišule 25
mamatest je dle me jeden z nejspolehlivehsich proužkových
digi jsem nezkousela. Jaky doporucis? Vim ze jsou drahe ![]()