Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišule 25 do centra chodíme od Ledna chtěli jsme tomu nechat volný průběh, ale jak vidím měli jsme začít dřív. Hned po tom potratu.
@Anonymní píše:
Parádadej mi pak vědět, jak to dopadlo, ale spis taky, jak to probíhalo prosím, napis klidně soukromou zprávu
Toho se vůbec bát nemusíš to je pro chlapi špatný pocit že musí dát ejakulat. Jinak tak jako tedka budou utz kontrolovat vajíčka u tebe jak bude vhodná doma pochnes ovitral a v domluvený den příjdeš. Partner dá též domluvený den ejakulat oni ho pročistí a vyberou ty nejlepší spermie a ty ti pak v pravi přímo do dělohy. A pak se zase čeká co a jak.
Ahoj vsem. Jak jste dopadli? Já mám teď druhou injekcí ovitrelle. 8dni po první injekcí jsem měla na testu sněhobílo. A dnes jsem taky 8 dní po injekci a je tam duch a jsem 7dpo. Je to možné nebo tentokrát ovitrelle zůstal v těle déle?
Holky tak jsem 12 dní od ovitrelle. 2dny zpátky jsem zkoušela test a sněhobílo. A dnes ráno toto…co si o tom myslíte?
@Lokev pěkný
za dva dny testni zase a pokud bude sílit je to tam ![]()
Tak dnes 13dni od ovitrelle a 12 DPO… Že byyy? Zítra nebo pozítří by měla dojít má… Tak snad nedojdeeee..
@Lokev myslím že toto je už více než jasné.
tak ať je vše pořádku ![]()
@Martina 19 píše:
Povede se mi obnovit vaší konverzaci už tři roky starou??
Si pis
co by jsi ráda věděla ![]()
@Řepka6 ahoooj.Mě by prvně zajímalo jak dopadly holky, které si tu před pár lety psaly 😀
@Martina 19 píše:
@Řepka6 ahoooj.Mě by prvně zajímalo jak dopadly holky, které si tu před pár lety psaly 😀
Ach tak
no tak k tomu nemám co napsat
tak uvidíš třeba se ozvou ![]()
@Martina 19 ahoj unas to dopadlo tak že žádná metoda od lékařů nezabrala a povedlo se přirozeně
Malej má aktuálně 14mesicu ![]()
Paráda
dej mi pak vědět, jak to dopadlo, ale spis taky, jak to probíhalo prosím, napis klidně soukromou zprávu