Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Džejý píše:
Jejda ak to mě mrzí
I mě.. 10.6. další kontrola, ale jelikož mám jen jeden vejcovod, tak se obavám, že tam půjdu zbytečně
![]()
@Anonymní píše:
I mě.. 10.6. další kontrola, ale jelikož mám jen jeden vejcovod, tak se obavám, že tam půjdu zbytečně![]()
Já když si poprvé pichala ovitral tak jsem to dostala o 3 dny dříve a teď už zase dobrý.
I s jedním vejcovodem se dá otěhotnět neboj. Jak dlouho se snažíte?
@Džejý já ho mám poprvé, mám docela bolesti.. ![]()
Jinak se snažíme i nesnažíme 9let jsem bez antikoncepce.. minuly rok mimodelozni.. a o té doby nic.. ![]()
@Anonymní píše:
@Džejý já ho mám poprvé, mám docela bolesti..
Jinak se snažíme i nesnažíme 9let jsem bez antikoncepce.. minuly rok mimodelozni.. a o té doby nic..
Taky jsem byla poprvé z něho rozhozena. Ted uz po třetí a v klidu
. My taky před 3 rokama se nám to podařilo ale ve 3 mesici musel pryč nevyvyjelo se to a jinak se snažíme 5 let
@Džejý píše:
Taky jsem byla poprvé z něho rozhozena. Ted uz po třetí a v klidu. My taky před 3 rokama se nám to podařilo ale ve 3 mesici musel pryč nevyvyjelo se to a jinak se snažíme 5 let
A od té doby se nezadarilo? Nevíš, koliktat se muže Ovitrelle podat? Já pokud se ukáže, ze ovuluji zase na správné starně
, tak mi ho zase 10.6. pichne a 14.6. Tradá na dovolenou k moři
a snad tam se zadaří (hlavně doufám, ze bude ovulace zase v lebo) ![]()
@Anonymní píše:
A od té doby se nezadarilo? Nevíš, koliktat se muže Ovitrelle podat? Já pokud se ukáže, ze ovuluji zase na správné starně![]()
![]()
a snad tam se zadaří (hlavně doufám, ze bude ovulace zase v lebo)
Ne za 5 let máme jen jedno a nevydařené. Já nevím kolikrát se může, ale co vím pichat se i při inseminaci a u všech tady těch plánovaných početí. Chce nám dát ještě další pokus no spíš řekla že záleží na nás jestli chceme zatím ten ovitral nebo inseminaci. Ale jak tak čtu diskuze, záleží na každém doktorovi zvlášť. A hlavně jsou tam různé faktory jak vyšel spermio., hormonální profil, jak dozravaji folikuly a roky daného páru.
@Anonymní píše:
A od té doby se nezadarilo? Nevíš, koliktat se muže Ovitrelle podat? Já pokud se ukáže, ze ovuluji zase na správné starně![]()
![]()
a snad tam se zadaří (hlavně doufám, ze bude ovulace zase v lebo)
No to je ideal aspoň nebudeš muset myslet na testování 😁
@Džejý píše:
No to je ideal aspoň nebudeš muset myslet na testování 😁
Nechám tomu zase volný průběh a už to asi nebudu řešit, poslechnu si doktora a pokud mi nabídne nějaké řešení, vždy ho s radosti příjmu, za zkoušku nic nedam..
minuly rok jsme byli v Sanusu, no a přítel měl jít na spermiogram, ale já mezi tím otěhotněla
uvidím.., co bude a jaké možnosti ještě budu mít, pokud by pro Nás časem byla možnost podstoupit inseminaci, tak nevím, jak by to vzal přítel
já vlastně ani nevím, jak to probíhá
musím kouknout na další konverzace na emiminu
![]()
Tak jsem si o tom přečetla a kdyb mi to bylo nabídnuto, jdu do toho ![]()
Tak koukám že jsme to tenhle měsíc projeli asi všichni 🙁 to mě moc mrzí…
@Anonymní píše:
Tak jsem si o tom přečetla a kdyb mi to bylo nabídnuto, jdu do toho
Do inseminace jdu příští měsíc také. Je fajn že se to dělá jen ambulantně.. 🙂
@Džejý 5 let se snažíte a stále nic? 😲 to. Je možný jo? A to celou dobu dochazite do centra? Nebo jste začali teprve teď…