Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Džejý já 4dny po Ovitrellu ani známka na testua teď jsem ne 6dní, ale 5dní do MS
Já 8 dní dní po ovitral a taky ani fň
@fifi01814 no právě a taky nemám náznak ani ducha a to jsem dneska 8 den po ovitralu
No jsme 3 a ani jedna nemá ani náznak ducha. Tak jsem zvědavá jak dopadneme
@Džejý
Kdyz jsem sledovala s Dr. folikul jak je velky na UTZ mel v PO 15mm a ve ST rano jsem si mela pichnout Ovitrelle. Sledovala jsem i dle Ovu testu, ktery ve ST uz silil pekne.
Druhy den po injekcí dálnice. Pak uz nemelo smysl ovul. testy delat, pry to ovlivnuje.
Ale nečekala jsem ze vyprcha tak rychle. Dnes 12dni od aplikace tak to uz vyprchalo urcite. Kez by byl TT test pozitivni ![]()
@Džejý
taky cekam na vas ostatni s napetimna zpravu a drzim moc palce holky ![]()
@fifi01814 doufám že nas příští týden zasypes testama s duchy ![]()
@fifi01814 ovu test jsem si nikdy nedělá já byla v pátek na kontrole pomerila. Pamatuju si jen sliznici a ta měla jen 7 cm
což se mi zdá hodně málo když ji mívám poslední sledování minimálně 10cm. Ale nicméně jsem neměla pichat hned druhý den jako to bylo předtím ale až v neděli takže si myslím, že i ona usoudila že je to málo a folikuly byly taky malé. Takže nevím jestli stihlo do pondělí max úterý vše dorust když byla ta ovulace.
@Džejý
po pravde tomu take nerozumím kdy co ma jak byt. Testy OVU jsem zkousela druhy cyklus teprve a minulý vysly pozitivne rika se tedy ze na to neni spoleh, ale baz. teplotu si merit nechci nebo si osahavat cipek. Trpim dost na mykozy a tim bych si am akorat neco zanesla.
Sliznici jsem mela dle Dr. dobrou a folikul 15mm a za 2 dny pichnout.Tak snad dorostl. Akorat pry Dr.na utz nevidí co je uvnitr. Podporovano 1.mes Clostylbegyt ale cetla jsem ruzne recenze na nej.
Je to vse ve hvezdach a kez by se nam zadarilo. ![]()
@fifi01814 právě může být ukázkový a nic tam není. A pak je malej že doktor řekne, že z toho nic nebude a zadaří se. Aspoň podle toho co jsem četla. Mě se nedaří ani ň ![]()
@Džejý
nevim jak se da zjistit ze zena opravdu ovuluje a ma tam to vajicko. leda porad kontrola na utz v obdobi ovu ![]()
@fifi01814 taky si myslím jen pod neustálou kontrolou. Ale to asi taky nejde. Nevím no
To teda, datumy jsou super
, já jsem dnes, 9dpo a mám lehké spineni.. co to zase sakra je..
![]()
@Džejý 3? Páni… Já mám druhou a už mi řekla že když to teď nevyjde že příště už půjdu na inseminaci nebo jak se to píše…
a ty je máš ob měsíc ju… Já dvakrát po sobě.. 🤔
@Mišule 25 jojo dělám krátký dlouhý týden takže můžu jen když mě to vyjde na volno. Na řekla že to nechá na nás. Takže jsme se s manželem dohodli, že ještě příští měsíc zkusíme. A od srpna na inseminaci. Ale toto rozhodnutí jsem nechala na manžela. Chápu že to pro chlapa není příjemné
Holky tak hlásím, že jsem ještě našla pidi ducha za dva dny když bude sílit můžeme sr potichu radovat. Když ne no tak další měsíce snažení atd. to jistí. Jinak mám 8 dní od ovitralu a 7 dní do MS.