Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Džejý u mě TT negativní pořad stejněco u Tebe?
Ahojky no já mám za 9 dní MS tak asi ani testovat nebudu, protože nevím jak dlouho se u mě drží v těle ovitral. Právě tak ať si nedělám plany naděje ![]()
@Džejý no já taky ne, já měla negativní test už 6den po injekci, nebudu ani zklamaná, když to neklapne ![]()
Když to neklapne teď, podaří se možná jindy ![]()
@Anonymní píše:
@Džejý no já taky ne, já měla negativní test už 6den po injekci, nebudu ani zklamaná, když to neklapne
Když to neklapne teď, podaří se možná jindy
Chápu tě. Za těch pár let už to taky tak beru
.
@Anonymní píše:
@Džejý já asi 9letminuly rok mimodelozni
My teda 5 let a před 3 rokama jedno jediný a v10 tydnu to muselo pryč. Nevyvyjelo se to. Jinak nikdy žádné jiné těhotenství začínám být celkem skepticka, že se to snad nikdy nepodaří
@Džejý tak to máme asi stejně myšlenky..
někdy už je to vážně na palici..
@Anonymní píše:
@Džejý tak to máme asi stejně myšlenky..někdy už je to vážně na palici..
To máš pravdu a můžu vědět kolik ti je let? Mě letos 31 a i manželovi bude letos 31
@Džejý je mi 27, mám doma 10i letou dceru, ale s přítelem jsme spolu skoro deset let(není otec dcery), je mu 24, ale jak už jsme spolu dlouho, tak prý svatba až po dítěti
tak jsem to vzala do svých rukou ![]()
@Anonymní píše:
@Džejý je mi 27, mám doma 10i letou dceru, ale s přítelem jsme spolu skoro deset let(není otec dcery), je mu 24, ale jak už jsme spolu dlouho, tak prý svatba až po dítětitak jsem to vzala do svých rukou
Tak to se musí zadarit když to má žena v rukou 😀. U nás to má v rukou Car😂
Krásný večer
včera jsem si okolo 16 hodiny píchla ovitral s snažit se máme sobotu a neděli. Tudíž dnes a zítra, od pondělí brát deset dní gynprodil. Ale zdá se mi že po píchnutí injekce je dnes ještě brzy.
Když jsem si ji píchla minulý měsíc tak to jsem měla v 9 ráno a styk mít druhý den večer opakovaně a pak za 2 dny brát gynprodil 14 dní+TT… Tak nechápu. V centru byla teď jiná doktorka…
A je tu někdo kdo dochází do pronatalu do Teplic? ![]()
@Džejý
Ahojky, zatim jsem ze strachu netestovala.Ms cekam za 4 dny.Co u tebe povedlo se? ![]()
@fifi01814 já můžu testotavat až tak za 4 dny po tobě, ale dneska chci testovat jestli mám ještě v těle ovitral. Ale taky se bojím jako ty