Ovitrelle a styk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4752
25.5.19 10:12

Tak co holky? Jak to s vámi vypadá? @fifi01814

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.19 19:49

@Džejý u mě TT negativní pořad stejně :) co u Tebe?

• Citovat
  • Upravit
4752
25.5.19 20:54
@Anonymní píše:
@Džejý u mě TT negativní pořad stejně :) co u Tebe?

Ahojky no já mám za 9 dní MS tak asi ani testovat nebudu, protože nevím jak dlouho se u mě drží v těle ovitral. Právě tak ať si nedělám plany naděje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.19 20:57

@Džejý no já taky ne, já měla negativní test už 6den po injekci, nebudu ani zklamaná, když to neklapne :)
Když to neklapne teď, podaří se možná jindy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4752
25.5.19 20:58
@Anonymní píše:
@Džejý no já taky ne, já měla negativní test už 6den po injekci, nebudu ani zklamaná, když to neklapne :)
Když to neklapne teď, podaří se možná jindy :kytka:

Chápu tě. Za těch pár let už to taky tak beru :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.19 20:59

@Džejý já asi 9let :mrgreen: minuly rok mimodelozni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4752
25.5.19 21:19
@Anonymní píše:
@Džejý já asi 9let :mrgreen: minuly rok mimodelozni :nevim:

My teda 5 let a před 3 rokama jedno jediný a v10 tydnu to muselo pryč. Nevyvyjelo se to. Jinak nikdy žádné jiné těhotenství začínám být celkem skepticka, že se to snad nikdy nepodaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.19 21:47

@Džejý tak to máme asi stejně myšlenky.. :nevim: někdy už je to vážně na palici..

• Citovat
  • Upravit
4752
25.5.19 22:04
@Anonymní píše:
@Džejý tak to máme asi stejně myšlenky.. :nevim: někdy už je to vážně na palici..

To máš pravdu a můžu vědět kolik ti je let? Mě letos 31 a i manželovi bude letos 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.19 22:08

@Džejý je mi 27, mám doma 10i letou dceru, ale s přítelem jsme spolu skoro deset let(není otec dcery), je mu 24, ale jak už jsme spolu dlouho, tak prý svatba až po dítěti :mrgreen: tak jsem to vzala do svých rukou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4752
25.5.19 22:40
@Anonymní píše:
@Džejý je mi 27, mám doma 10i letou dceru, ale s přítelem jsme spolu skoro deset let(není otec dcery), je mu 24, ale jak už jsme spolu dlouho, tak prý svatba až po dítěti :mrgreen: tak jsem to vzala do svých rukou :mrgreen:

Tak to se musí zadarit když to má žena v rukou 😀. U nás to má v rukou Car😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.19 22:48

@Džejý já se snažím, ale muselo by to být oboustranný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31
25.5.19 23:01

Krásný večer :)včera jsem si okolo 16 hodiny píchla ovitral s snažit se máme sobotu a neděli. Tudíž dnes a zítra, od pondělí brát deset dní gynprodil. Ale zdá se mi že po píchnutí injekce je dnes ještě brzy.
Když jsem si ji píchla minulý měsíc tak to jsem měla v 9 ráno a styk mít druhý den večer opakovaně a pak za 2 dny brát gynprodil 14 dní+TT… Tak nechápu. V centru byla teď jiná doktorka…
A je tu někdo kdo dochází do pronatalu do Teplic? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
26.5.19 06:34

@Džejý
Ahojky, zatim jsem ze strachu netestovala.Ms cekam za 4 dny.Co u tebe povedlo se? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
26.5.19 07:14

@fifi01814 já můžu testotavat až tak za 4 dny po tobě, ale dneska chci testovat jestli mám ještě v těle ovitral. Ale taky se bojím jako ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí