Těhotenství a CT vyšetření.

Anonymní
6.9.18 20:07

Těhotenství a CT vyšetření.

Ahoj holky, potřebují poradit jestli má některá z vás podobné zkušenosti. Snažíme se o mimi asi 5 měsíců, asi měsíc mám zdravotní problémy s hlavou a dnes jsem byla v nemocnici na neurologickem vyšetření, ti mě hned poslali na CT mozku. Sestra po mě chtěla abych ji podepsala papír, že si jsem vědoma toho, že nejsem těhotná… :think: jenže já to nevím 100% nevím přesně kdy byla ovulace, nějak se to snažím neřešit, dostat MS mám až příští týden. Když jsem sestře řekla, že to nevím, že něco proběhlo, ale jestli se to uchytilo netuším, tak na mě koukala jak blbá a řekla, že se sama mám rozhodnout. Tak jsem na to vyšetření šla, protože mě to už opravdu trápilo. A teď mě začalo nepříjemně pichat na vaječníku a tak se cítím trošičku provinile co když se to konečně povedlo a teď se to nějak pokazí :nevim:
Nevíte jestli může CT vyšetření způsobit něco, když je to (možná) takhle brzy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101678
6.9.18 20:13

No, může, ale zas pokud by to fakt takhle brzo něco způsobilo, tak to nezjistíš, protože ta MS normálně přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
6.9.18 20:19

Týden před MS se embryo tak sotva uhnizďuje, takže 1) v tomhle cyklu bys neotěhotněla tak jako tak, takže je to jedno, 2) otěhotněla bys, ale mělo to špatný vliv, takže se normálně dostaví MS a tebe to nemusí trápit, 3) otěhotníš a embryo bude natolik životaschopné, že to na něm nezanechá následky, pak bych se netrápila taky.
Samozřejmě je lepší chodit na taková vyšetření v první půli cyklu, ale známe objednací doby, takže bych to taktéž absolvovala. Máš problém momentálně akutnější než otěhotnění, takže bych v prvé řadě řešila ten - v těhotenství by se to pak třeba řešilo o dost hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
7.9.18 09:00

takhle brzo je to asi jedno. Příroda si to vyřeší.
Já měla ct plic v 36tt, bylo to fakt nutné a ještě nakonec s takovým jemným uspáním a vše dobrý. Ale řešili to doktoři všude možně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.19 09:04

Ahoj holky, minuly měsíc jsem vysadila prášky a normálně odmenstruovsla a dal už prášky nebrala. Ze začátku jsem měla hrozne křeče v podbrisku, prsa nebolela… tyto bolesti byli asi 17dni a pak náhle přestali…s přítelem jsme si řekli, ze se nebráníme k početí, takže par styku bylo, ale nemyslela jsem si, ze by se hned zařadilo. Ale proč píšu-byla jsem na vyšetření CT - nejsem ta co tu už psala nedávno… přesnější na CT-enterografii (takže cele břicho-střeva-dělohy-vaječníky) dostala jsem kontrastní látku do žili.. poté chodím na cvičení zvané EMS -cvičení pod elektronickým proudem - těhotné by neměli… no k věci už 3dny meskam v den očekávané menstruace bílý test-tak si myslím ze to dojde, ale stále nic - zkusím zítra testnout znovu ráno, pokud nedojde… chci se zeptat je možné byt těhotná po všech těch vyšetření a cvičení a nebát se ze by bylo dítě nějak poškozené (nemocné) děkuji za odpověď - btw: vím ze mužů mít skluz menstruace, kvůli vynechání -ale známe se všechny : :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex