Neplavec a moře

Anonymní
8.7.21 23:34

Neplavec a moře

Jezdíte někdo k moři jako neplavec?
Dá se v moři i „zaplavat“. Základy plavení nějaké mám, ale pořád se považují za neplavce.
Nadnáší moře jak se tvrdí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1117
8.7.21 23:41

Pokud vyberete plaz s velmi pozvolnym vstupem do vody, tak proc ne. Ale rozhodne bych neplavci nedoporucila nejake misto, kde je po 5 metrech hloubka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.7.21 23:42

Moře nanáší. Já byl poprvé u moře jako neplavec a záleží, kam jedeš. Jestli je hned u břehu hloubka, tak si nezaplaveš. Když si stoupneš i dále od břehu, tak si krásně záplaveš podél břehu. Můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.21 23:59

Jsem nebo byla jsem špatný plavec a teda vážím 60 kilo a žádný zázračný levitovani se teda nekonalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
8.7.21 23:59

Jezdim a plavu mimimalne.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
9.7.21 00:20

Já viděla v Itálii, v místě kde je mělčina ještě 50 metrů od břehu, dost dospělých lidí s kruhem nebo takovou tou zizalou. Jinak moře nanáší, ale zase někde jsou dost vlny, které to můžou neplavci komplikovat. Důležité je se toho nebát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.7.21 00:22

Ne, nenadnáší nikaj výrazně a můžeš se utopit, když se budeš pouštět někam, kde nestačíš.

Chceš si vybrat nějaké klidné moře - ideální je na to moře Černé, které nemá nijak silný odliv a příliv, natož prodou a bezpečnou přehlednou pláž s pozvolným přístupem k moři a spíš se tak cachtat.

Plus teda více než doporčuju najít si nějaký kurz plavání pro dospělé - jsou daleko méně sadističtější, než byly trenéři když jsem chodili na povinné plavání jako děti, pak si můžeš užít moře a jiné vody bez většího strachu a hlavně - pokud máš a nebo budeš mít děti, tak výrazně zvýšíš jejich bezpečí ve vodě, když ty budeš umět plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
9.7.21 04:07

Tak Vám nevím jsem neplavce. 50 kg a more mě nenadnasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.7.21 04:39

Co se týče " nadnášení„, záleží na hustotě (tedy slanosti vody). Třeba takové Mrtvé more prý opravdu "nadnáší“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
9.7.21 05:16

Jo, Mrtve more nadnasi tak, ze se absolutne neda plavat :lol:

Ale jinak jo, more nadnasi vic nez sladka voda, takze bych tam zkousela se ucit plavat -prekonala bych strach a na bezpecnem miste, kde fakt stacis, bych se potapela i s hlavou, uvidis, jak rychle vyplaves, dale si lehnout na vodu a pokusit se splyvat, proste jako deti, co se ucej plavat. Kup si k tomu desticku nebo takovy ten detsky surfik a ono to pude ;)

Urcite bych nevybirala vstup pres molo nebo ocean (ten je krasny, ale metrove vlny fakt nechces). Uzij si to a neboj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
9.7.21 06:32

Nijak moc nenadnasi, bacha na vlny a RIP proudy, mne proud jednou strhl a jako neplavec bych to asi nedala. Zalezi kam jedes, mne se to stalo na sri lance, ale sem tam se to pry muze srat i treba v Recku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14600
9.7.21 07:08

S babičkou neplavcem jsme byli pravé v té Itálii, kde, jak tu někdo přede mnou psal, bylo 50 metru od břehu vody furt po kolena. Babička byla nadšená, že má takovou velkou vanu a nechtěla z toho vylézt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale samozřejmě jsme šli my první a prozkoumali to, kam až může ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
9.7.21 07:13

Ano, ale moc na to nespoléhej. Může pomoct začátečníkům v plavání.

U Mrtvého moře, tam se nemusíš nijak namáhat.

Ono i pod vodou je krásně :)

Příspěvek upraven 09.07.21 v 08:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
9.7.21 07:14
@Semtex píše:
S babičkou neplavcem jsme byli pravé v té Itálii, kde, jak tu někdo přede mnou psal, bylo 50 metru od břehu vody furt po kolena. Babička byla nadšená, že má takovou velkou vanu a nechtěla z toho vylézt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ale samozřejmě jsme šli my první a prozkoumali to, kam až může ;)

To je pěkný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
9.7.21 07:15

Kdyz budou vlny, tak si ani jako plavec moc pohodlne nezaplaves. K tomu nadnaseni, ja jsem asi spekoun, protoze me morska voda nadnasi, ale utopit by se dalo, na to bych nespolihala. Jen v bazenu mi nedela problem doplavat ke dnu, kdyz vydechnu, tak klesam, ale v mori se nadru i vydechnuta, abych se ke dnu dostala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová