Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte Holky, chtěla bych se zeptat někde jsme četla že na plodnost pomáhá Růžový grep, ale chci se zeptat co je na tom pravda. S Přítelem se snažíme o miminko už 2 roky a jsme z toho cela už zoufalá, Piju čaje, tinkturu,.. A Grep moc nemusím proto se ptám zdali s tím mate nějaké zkušenosti nebo co si o tom myslíte?..:) Předem Děkuji. ![]()
@MizuYasha blbost, ale může to působit jako placebo.. znáte důvod, proč to nejde?
@martina.se Duvod nezname, podstoupila jsme Hysteroskopii, a přitel byl na spermiografu a vše se zda byt v porádku. Tak že nevím… Měla jsem 3 mesivce na to bach otehotněla a zatím nic.. Mate nějaké zkušenosti z nečím?. ![]()
Ahoj
Zkus koupit Nosifol všichni si ho chvalí
A já ho ted taky piju…
Snažíme se cca taky už dva roky
@TSnažilka Ahooj, Nosifol Taky piju,,.. a teda zatím nic..:) Piju ještě kontryhelový čaj a pila jsme i drmkový ale ten sem nedala, tak jsme se rozhodla pro tinkturu z obojího,… Zkouším cca 2 měsíce a tak uvidíme co bude.. Máš s něčím nějakou zkušenost?..:) ![]()
@martina.se Faktt, tak to máš fajn… Mě ne, ale uvažuju že zkusím ještě ten maliník.. ale nwm nwm… Už máš, nb jsi v očekavani?..:)
„Když pišeš že ti pomohl..“.. ![]()
@MizuYasha píše:Šťáva z čerstvého grepu podporuje tvorbu ovulačního hlenu. Tento životodárný plodný hlen se v pochvě drží krátce před ovulací a po ní, celkem několik dnů. Je pružný, lepí se na prsty a dá se mezi nimi natáhnout až do délky pěti cm. Spermiím prodlužuje životnost a usnadňuje jejich pohyb k vajíčku. Grapefruity je optimální začít užívat pět dní před ovulací a vytrvat až do ovulace. Užívá se maximálně půl litru džusu na den.
Ahojte Holky, chtěla bych se zeptat někde jsme četla že na plodnost pomáhá Růžový grep, ale chci se zeptat co je na tom pravda. S Přítelem se snažíme o miminko už 2 roky a jsme z toho cela už zoufalá, Piju čaje, tinkturu,.. A Grep moc nemusím proto se ptám zdali s tím mate nějaké zkušenosti nebo co si o tom myslíte?..:) Předem Děkuji.
@MizuYasha píše:
@Black Cat Máš s tím dobré zkušenostii?…
Výborné
Ale nedoporučuju užívat dlouhodobě ![]()
@MizuYasha co o grepu v souvislosti s těhotenstvím vím je, že má pomáhat na růst sliznice a tim se má embryo snáze uchytit… ![]()
Tak ono kazda vec z vyse uvedenych funguje na neco jineho. Stava z cerveneho grepu pomaha k lepsimu plodnemu deloznimu hlenu, takovemu tomu bilkovemu. Vyzkouseno, funguje. Ale fakt zalezi na tom, proc se zrovna vam nedari. Pokud mate problem treba v imunite, tak nepomuze ani Nosifol, ani grep, ani vino, ani kontryhel ![]()
@MizuYasha
Zaručeně nic co mě pomohla ještě bohužel nemam nic, Zobu i k Nosifolu kyselinu listovou jen občas zapomínam…když mam toho moc. Čaj jsem taky pila zvolila jsem ze začatku levnější variantu ale čaj k ničemu nevedl. Pořád jsem neměla ty vytoužené // ![]()
@KackaDoup Moc děkuju, a nějká osobní zkušenost nb tak??..:)