Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zašla bych k lékaři, pro jistotu. U hypofunkce stitne zlazy nebývá vůbec hlad. Nebo se ti taky jen blíží porod. Jak jsem psala…pro jistotu.
Teda nevím jestli to je normální, ale já se na konci těhotenství musela do jídla skoro nutit, ještě ty šílené tepla, takže jsem pořád pila, takže jsem byla plná. A hlad jsem nepociťovala. Štítná žláza v pořádku.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem ve 34 tt a asi poslední týden nemám vůbec hlad. Přítel pracuje mimo Česko takže jsem 4 dny v týdnu sama, tudíž moc nevařím. Většinu času jsem mimo domov a na jídlo si ani nevzpomenu. Kolikrát přijdu domů večer a uvědomím si, že jsem za celý den snědla jen rohlík s mazacím sýrem. Hlad nemám ani večer, ale přinutím se najístkdybych si na jídlo nevzpomnela tak opravdu hlad necítím a nemám potřebu se najíst. Je to v těhotenství normální? Zaskočilo mě, že to přišlo v podstatě ze dne na den. Prostě jsem z ničeho nic přestala mít hlad.
Jsem na tom podobně.. Jsem ráda za jedno jídlo denně, kor v těch vedrech.. Hlavně si hlídek pití…
Ahoj holky, jsem ve 34 tt a asi poslední týden nemám vůbec hlad. Přítel pracuje mimo Česko takže jsem 4 dny v týdnu sama, tudíž moc nevařím. Většinu času jsem mimo domov a na jídlo si ani nevzpomenu. Kolikrát přijdu domů večer a uvědomím si, že jsem za celý den snědla jen rohlík s mazacím sýrem. Hlad nemám ani večer, ale přinutím se najíst
kdybych si na jídlo nevzpomnela tak opravdu hlad necítím a nemám potřebu se najíst. Je to v těhotenství normální? Zaskočilo mě, že to přišlo v podstatě ze dne na den. Prostě jsem z ničeho nic přestala mít hlad.