Snížené množství plodové vody

30
25.8.20 18:28

40.tt snížené množství plodové vody

Ahoj holky, mám dotaz jestli nemáte někdo stejnou zkušenost. Termín porodu mám 31.8. a 2.9. a včera jsem byla na kontrole u svého gynekologa, který mi zjistil oligohydramnion (snížené množství plodové vody) a řekl mi, abych nečekala na kontrolu až za týden ale objednala se už tento týden na kontrolu do Brna Bohunic kde budu rodit, aby se mi už věnovali, případně porod vyvolali, ale že by mě rozhodně nenechal přenášet. Máte někdo zkušenost? Vyvolávali vám porod z tohoto důvodu nebo čekali? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1177
25.8.20 18:55

Vyvolávali ve 39.tt z důvodu malého množství plodové vody a také proto, že malá už nepřibírala na hmotnosti. Porod trval od začátku vyvolání dva dny, první den tablety vůbec nezabraly. Jinak i přes vyvolání a propíchnutí plodové vody vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.8.20 19:12

@Aniga no mě malej právě taky už nenabírá, za posledních 14 dní stále stejná váha, tak snad to nebudou natahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
25.8.20 19:23

@Petula1331 váha přes UTZ je velmi orientační a voda obnovuje a doplňuje

• Citovat
  • Upravit
4740
25.8.20 19:51

@Petula1331 Nepodcenovat. Moj gynekolog to moc neriesil a dopadlo to nakoniec kvapnym presunom z kontroly u gyndaka na monitore do porodnice a akutnym cisarom. Nastesti to dcera prezila Takze fakt sa ust poradit a nevranit sa vyvolaniu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.8.20 20:01

@Basha3 určitě to nepodceňuji, zítra jdu do Bohunic na kontrolu ráno tak sem zvědavá co mi řeknou ale ráda bych aby to klidně vyvolali když už se tam malýmu přestává dařit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
25.8.20 20:05

Zkušenost mám, ne tedy s malým množstvím plodové vody, ale s nadměrným (prý je to ale stejné). Přenášet mě nenechali, vyvolávali mi porod hned druhý den po kontrole a naštěstí vše dopadlo v pořádku :mavam: :hug: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí