Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Parninas Já třeba znám pár Rusů z Amazonu. Jeden je prima, druhej takovej neutrální a třetí blb. Jako nechápu mentalitu. Každej z těch Rusů ji maj jinou.
@Božislava píše:
@Parninas Já třeba znám pár Rusů z Amazonu. Jeden je prima, druhej takovej neutrální a třetí blb. Jako nechápu mentalitu. Každej z těch Rusů ji maj jinou.
Hele a zeptala ses jich, proč žijí tady a ne v rajském Rusku?
@Božislava píše:
Ale byli první v nebi.
Dobrá propaganda.
![]()
Ruské pravoslaví vzniklo tak asi třičtvrtě tisíciletí po Kristu, v době, kdy tady zamordovali Ludmilu.
…
Sovětské hodinky do každé rodinky.
Sovětské hodinky největší, nejtěžší a nejrychlejší.
![]()
@M_Vladim píše:
Dobrá propaganda.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ruské pravoslaví vzniklo tak asi třičtvrtě tisíciletí po Kristu, v době, kdy tady zamordovali Ludmilu.…
Sovětské hodinky do každé rodinky.
Sovětské hodinky největší, nejtěžší a nejrychlejší.![]()
![]()
Jezismarja, teď mi to teprve docvaklo! Ta moje strašná rýma mi ucpala spolu s nosem i zbytky mozku. Ona myslela jakoze sovětský vesmírný program. Lajku! Myslím psa, ne palec nahoru. Bozislavo, ty jsi boží! 🤗 🤗 🤗 🙉
Život přináší různé paradoxy. Například Němci. Tento národ po válce neprošel ani žádnou pořádnou denacifikací či zúčtovaním s nacismem ( například „zapomněli“ zaplatit reparace ČR ), ale za to se pasoval do role učitelů či kazatelů morálky a ostatní poučují…Pak vznikají všelijaké filmy o hodných Němcích a zlých Češích, kde jsou Němci vyzdvihováni a Češi zatracování za odsun Němců z pohraničí ( teda pardon za „vyhnání“ ze „Sudet“ ) (!)…Češi jsou odsouzeni za svůj zločin k věčnému sebemrskáčství a k doživotnímu ocejchování kainovým znamením, kteří nejsou hodni se svým vysoce kulturním a civilizovaným sousedem ( ano s Němci! ) rovnat, do té doby než tuto svoji vinu nějakým způsobem odčiní. Svatá prostoto! ![]()
Nevadí mi žádný národ, vadí mi zaslepení a hloupí lidé kdekoliv. I někteří Češi zde na epi.
Mě vadí líná stupidita vyhazovačů odpadků z aut a také kuřáků, kdo se má na ty plechovky/kelímky/vajgly koukat? ![]()
@spinkánek píše:
Mě vadí líná stupidita vyhazovačů odpadků z aut a také kuřáků, kdo se má na ty plechovky/kelímky/vajgly koukat?
Vyhazování vajglu taky nechápu. Je to odpad jako každý jiný, nevím, proč má skončit na chodníku. A taky žvýkačky.
Lidskou populaci je třeba zredukovat minimálně na třetinu, jestli má tahle planeta dostat šanci na přežití. Nevim proč by se měla dotovat afrika, aby se tam množili jako sarančata. To samé indie, bangladéše a podobne opičí země. Průměrný evropan také neuživí 16 dětí, tak proč v tom podporovat ty negramoty. Musí vidět, že každý čin ma své následky. Unicef, člověk v plísni, romea atd jsou zločinecké organizace a my je podporujeme z našich daní ![]()
@Pavlik Morozov píše:
Lidskou populaci je třeba zredukovat minimálně na třetinu, jestli má tahle planeta dostat šanci na přežití. Nevim proč by se měla dotovat afrika, aby se tam množili jako sarančata. To samé indie, bangladéše a podobne opičí země. Průměrný evropan také neuživí 16 dětí, tak proč v tom podporovat ty negramoty. Musí vidět, že každý čin ma své následky. Unicef, člověk v plísni, romea atd jsou zločinecké organizace a my je podporujeme z našich daní
To víšžejooo
nesplet sis server? ![]()