Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
14.9.20 20:31

@Parninas Já třeba znám pár Rusů z Amazonu. Jeden je prima, druhej takovej neutrální a třetí blb. Jako nechápu mentalitu. Každej z těch Rusů ji maj jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.9.20 20:42
@Božislava píše:
@Parninas Já třeba znám pár Rusů z Amazonu. Jeden je prima, druhej takovej neutrální a třetí blb. Jako nechápu mentalitu. Každej z těch Rusů ji maj jinou.

Hele a zeptala ses jich, proč žijí tady a ne v rajském Rusku?

• Citovat
  • Upravit
7333
14.9.20 21:02

@AlrigaJsou tam i Slováci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
14.9.20 21:03

Neexistuje ráj na zemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
14.9.20 21:05

Ale byli první v nebi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36881
14.9.20 22:53
@Božislava píše:
Ale byli první v nebi.

Dobrá propaganda. :palec: :palec: :palec: :P :P :P
Ruské pravoslaví vzniklo tak asi třičtvrtě tisíciletí po Kristu, v době, kdy tady zamordovali Ludmilu. ;)
Sovětské hodinky do každé rodinky.
Sovětské hodinky největší, nejtěžší a nejrychlejší.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.9.20 23:37
@M_Vladim píše:
Dobrá propaganda. :palec: :palec: :palec: :P :P :P
Ruské pravoslaví vzniklo tak asi třičtvrtě tisíciletí po Kristu, v době, kdy tady zamordovali Ludmilu. ;)
Sovětské hodinky do každé rodinky.
Sovětské hodinky největší, nejtěžší a nejrychlejší. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jezismarja, teď mi to teprve docvaklo! Ta moje strašná rýma mi ucpala spolu s nosem i zbytky mozku. Ona myslela jakoze sovětský vesmírný program. Lajku! Myslím psa, ne palec nahoru. Bozislavo, ty jsi boží! 🤗 🤗 🤗 🙉

• Citovat
  • Upravit
148561
14.9.20 23:52

@Alriga nemyslí spíš Gagarina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.9.20 23:53
@Anna766 píše:
@Alriga nemyslí spíš Gagarina?

Joke. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7333
15.9.20 01:51

Život přináší různé paradoxy. Například Němci. Tento národ po válce neprošel ani žádnou pořádnou denacifikací či zúčtovaním s nacismem ( například „zapomněli“ zaplatit reparace ČR ), ale za to se pasoval do role učitelů či kazatelů morálky a ostatní poučují…Pak vznikají všelijaké filmy o hodných Němcích a zlých Češích, kde jsou Němci vyzdvihováni a Češi zatracování za odsun Němců z pohraničí ( teda pardon za „vyhnání“ ze „Sudet“ ) (!)…Češi jsou odsouzeni za svůj zločin k věčnému sebemrskáčství a k doživotnímu ocejchování kainovým znamením, kteří nejsou hodni se svým vysoce kulturním a civilizovaným sousedem ( ano s Němci! ) rovnat, do té doby než tuto svoji vinu nějakým způsobem odčiní. Svatá prostoto! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80017
15.9.20 07:31

Nevadí mi žádný národ, vadí mi zaslepení a hloupí lidé kdekoliv. I někteří Češi zde na epi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
15.9.20 08:05

Mě vadí líná stupidita vyhazovačů odpadků z aut a také kuřáků, kdo se má na ty plechovky/kelímky/vajgly koukat? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
15.9.20 09:07
@spinkánek píše:
Mě vadí líná stupidita vyhazovačů odpadků z aut a také kuřáků, kdo se má na ty plechovky/kelímky/vajgly koukat? :pocitac:

Vyhazování vajglu taky nechápu. Je to odpad jako každý jiný, nevím, proč má skončit na chodníku. A taky žvýkačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.9.20 09:22

Lidskou populaci je třeba zredukovat minimálně na třetinu, jestli má tahle planeta dostat šanci na přežití. Nevim proč by se měla dotovat afrika, aby se tam množili jako sarančata. To samé indie, bangladéše a podobne opičí země. Průměrný evropan také neuživí 16 dětí, tak proč v tom podporovat ty negramoty. Musí vidět, že každý čin ma své následky. Unicef, člověk v plísni, romea atd jsou zločinecké organizace a my je podporujeme z našich daní :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.9.20 09:45
@Pavlik Morozov píše:
Lidskou populaci je třeba zredukovat minimálně na třetinu, jestli má tahle planeta dostat šanci na přežití. Nevim proč by se měla dotovat afrika, aby se tam množili jako sarančata. To samé indie, bangladéše a podobne opičí země. Průměrný evropan také neuživí 16 dětí, tak proč v tom podporovat ty negramoty. Musí vidět, že každý čin ma své následky. Unicef, člověk v plísni, romea atd jsou zločinecké organizace a my je podporujeme z našich daní :poblion:

To víšžejooo :mrgreen: nesplet sis server? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová