Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@irca555
U nás dneska musela pryč zásoba cuket. Takže cuketove karbanátky a pernik s cuketou
zítra rajská ![]()
@Elen8 zajímavé, já jsem dneska dělala klobásy na pivu na první pokus docela cajk
@irca555 píše:
To ta diskuze rychle skončila
Všichni šli spát ![]()
@Anna766 píše:
Všichni šli spát
Hlavně si už všichni všechno řekli ![]()
Dítě jsem odvedl do školky- já jdu za chvilku do práce. A vůbec se mi nechce. Ještě bych chviličku spinkal. Ach, ta rána. To spíše mám rád soboty a neděle- když můžeme déle spát. Co vy, holky, jak jste na tom se vstáváním? ![]()
@mrav píše:
Dítě jsem odvedl do školky- já jdu za chvilku do práce. A vůbec se mi nechce. Ještě bych chviličku spinkal. Ach, ta rána. To spíše mám rád soboty a neděle- když můžeme déle spát. Co vy, holky, jak jste na tom se vstáváním?
Já jsrm jasný skřivan
I rodičům jsem lezla na nervy tím, jak brzy vstávám ![]()
@FraDeu píše:
Třeba je na odvrácené straně měsíce tma?
jak kdy… pokud my vidíme úplněk, je tam tma, když máme nov, je tam světlo
@mrav píše:
Dítě jsem odvedl do školky- já jdu za chvilku do práce. A vůbec se mi nechce. Ještě bych chviličku spinkal. Ach, ta rána. To spíše mám rád soboty a neděle- když můžeme déle spát. Co vy, holky, jak jste na tom se vstáváním?
Jsem slavik, ranni vstavani mi nijak moc nevadi, ja zase nedavam spat o pulnoci a dele
![]()
@mrav píše:
Dítě jsem odvedl do školky- já jdu za chvilku do práce. A vůbec se mi nechce. Ještě bych chviličku spinkal. Ach, ta rána. To spíše mám rád soboty a neděle- když můžeme déle spát. Co vy, holky,jak jste na tom se vstáváním?
Já teď trpím nespavostí… Usnu kolem 23., probudím se v 7 a už nezaberu… Akorát většinou spinkám tak půl hoďky poo…
![]()
@bse.pedro píše:
Já teď trpím nespavostí… Usnu kolem 23., probudím se v 7 a už nezaberu… Akorát většinou spinkám tak půl hoďky poo…![]()
To je nespavost?
přijde mi to normální režim.