Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36880
14.9.20 00:10
@Božislava píše:
To je právě kámen úrazu. V podstatě šlo o to, že Západ vyhlásil sankce proti SSSR, takže se neúroda nemohla snížit dovozem obílí…Takže ano byla to genocida, ale ne ze strany režimu v SSSR…

Ještě tu o Karkulce… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.9.20 00:11
@M_Vladim píše:
Moje ano a jsem u stejné, jako manželka.
A docela nás překvapilo, že její léčba vážné nemoci nestála tolik, když se to porovnalo s jejím zdravotním pojištěním. :think:
Já je letos stál přes 10 000 Kč a na to jsem si už hladce vydělal s vysokým přebytkem. ;)

Ono to časem poroste🤕. Tedy ne, že bych to přála!

• Citovat
  • Upravit
66815
14.9.20 06:46
@Božislava píše:
Jako by si nevěděla, že i před válkou bylo po válce. Po té první, ne?

dycinky je po valce a pred valkou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
14.9.20 08:14
@Božislava píše:
To je právě kámen úrazu. V podstatě šlo o to, že Západ vyhlásil sankce proti SSSR, takže se neúroda nemohla snížit dovozem obílí…Takže ano byla to genocida, ale ne ze strany režimu v SSSR…

Dějiny 20.století sice nejsou můj obor, ale takhle to, pokud vím, opravdu nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
14.9.20 09:05
@Božislava píše:

A co prosím myslíš těmi „sankcemi proti SSSR“?

• Citovat
  • Upravit
12977
14.9.20 09:15
@Božislava píše:

Ty sis jeste nevygooglila ten zakon peti klasku?

Hele, nechces seznamit s mym svagrem? Ten si taky mysli, ze v Rusku je vsechno lepsi, dokonce tam i pet let zil. Sice se vracel nejak podezrele rychle a se stazenym ocasem, ale z obdivu k velkemu bratrovi ho to nevylecilo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75667
14.9.20 09:31
@větvička1 píše:
Ty sis jeste nevygooglila ten zakon peti klasku?Hele, nechces seznamit s mym svagrem? Ten si taky mysli, ze v Rusku je vsechno lepsi, dokonce tam i pet let zil. Sice se vracel nejak podezrele rychle a se stazenym ocasem, ale z obdivu k velkemu bratrovi ho to nevylecilo. :think:

Já si vygooglila. Je to šílený, vůbec jsem o tomhle nevěděla… :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148558
14.9.20 09:51
@sirikit píše:
Já si vygooglila. Je to šílený, vůbec jsem o tomhle nevěděla… :poblion: :poblion:
Četla jsem o tom knihu, hrůza a nedávno jsem konečně dočetla všechny Souostroví gulag od Solženicyna, teda to bylo počteníčko :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12977
14.9.20 09:58
@Anna766 píše: Četla jsem o tom knihu, hrůza a nedávno jsem konečně dočetla všechny Souostroví gulag od Solženicyna, teda to bylo počteníčko :poblion:

To si tata koupil hned, jak to po revoluci vyslo. Ja to vzdycky cetla kouskach, nikdy jsem to nedocetla. Nemam na to zaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.9.20 09:58

Doporučuji taky V plesových střevíčkách sibiřským sněhem od Sandry Kalmiete.

• Citovat
  • Upravit
75667
14.9.20 10:39

@Anna766 Mně úplně stačily ty odkazy na webu, asi dva jsem přečetla a udělalo se mi regulérně blbě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
14.9.20 11:58

Nechápu, jak může někdo zpochybňovat vinu SSSR na ukrajinském hladomoru. To je na stejné úrovni, jak kdyby někdo zpochybňoval roli Mao Ce-Tunga na hladomoru v Cine. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
14.9.20 12:00
@Wani píše:
Nechápu, jak může někdo zpochybňovat vinu SSSR na ukrajinském hladomoru. To je na stejné úrovni, jak kdyby někdo zpochybňoval roli Mao Ce-Tunga na hladomoru v Cine. 8o

Nebo koncentrační tábory za druhé války. :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17300
14.9.20 12:04

Potrat je vražda. Můj (nepopulární) názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
14.9.20 12:05

@Alladina To jsem též nikdy nepochopila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie