Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Božislava píše:
To je právě kámen úrazu. V podstatě šlo o to, že Západ vyhlásil sankce proti SSSR, takže se neúroda nemohla snížit dovozem obílí…Takže ano byla to genocida, ale ne ze strany režimu v SSSR…
Ještě tu o Karkulce… ![]()
@M_Vladim píše:
Moje ano a jsem u stejné, jako manželka.
A docela nás překvapilo, že její léčba vážné nemoci nestála tolik, když se to porovnalo s jejím zdravotním pojištěním.
Já je letos stál přes 10 000 Kč a na to jsem si už hladce vydělal s vysokým přebytkem.
Ono to časem poroste🤕. Tedy ne, že bych to přála!
@Božislava píše:
Jako by si nevěděla, že i před válkou bylo po válce. Po té první, ne?
dycinky je po valce a pred valkou. ![]()
@Božislava píše:
To je právě kámen úrazu. V podstatě šlo o to, že Západ vyhlásil sankce proti SSSR, takže se neúroda nemohla snížit dovozem obílí…Takže ano byla to genocida, ale ne ze strany režimu v SSSR…
Dějiny 20.století sice nejsou můj obor, ale takhle to, pokud vím, opravdu nebylo.
@Božislava píše:
A co prosím myslíš těmi „sankcemi proti SSSR“?
@Božislava píše:
Ty sis jeste nevygooglila ten zakon peti klasku?
Hele, nechces seznamit s mym svagrem? Ten si taky mysli, ze v Rusku je vsechno lepsi, dokonce tam i pet let zil. Sice se vracel nejak podezrele rychle a se stazenym ocasem, ale z obdivu k velkemu bratrovi ho to nevylecilo. ![]()
@větvička1 píše:
Ty sis jeste nevygooglila ten zakon peti klasku?Hele, nechces seznamit s mym svagrem? Ten si taky mysli, ze v Rusku je vsechno lepsi, dokonce tam i pet let zil. Sice se vracel nejak podezrele rychle a se stazenym ocasem, ale z obdivu k velkemu bratrovi ho to nevylecilo.
Já si vygooglila. Je to šílený, vůbec jsem o tomhle nevěděla…
![]()
@sirikit píše:Četla jsem o tom knihu, hrůza a nedávno jsem konečně dočetla všechny Souostroví gulag od Solženicyna, teda to bylo počteníčko
Já si vygooglila. Je to šílený, vůbec jsem o tomhle nevěděla…![]()
@Anna766 píše: Četla jsem o tom knihu, hrůza a nedávno jsem konečně dočetla všechny Souostroví gulag od Solženicyna, teda to bylo počteníčko
To si tata koupil hned, jak to po revoluci vyslo. Ja to vzdycky cetla kouskach, nikdy jsem to nedocetla. Nemam na to zaludek.
Doporučuji taky V plesových střevíčkách sibiřským sněhem od Sandry Kalmiete.
@Anna766 Mně úplně stačily ty odkazy na webu, asi dva jsem přečetla a udělalo se mi regulérně blbě. ![]()
Nechápu, jak může někdo zpochybňovat vinu SSSR na ukrajinském hladomoru. To je na stejné úrovni, jak kdyby někdo zpochybňoval roli Mao Ce-Tunga na hladomoru v Cine. ![]()
@Wani píše:
Nechápu, jak může někdo zpochybňovat vinu SSSR na ukrajinském hladomoru. To je na stejné úrovni, jak kdyby někdo zpochybňoval roli Mao Ce-Tunga na hladomoru v Cine.
Nebo koncentrační tábory za druhé války.
.