Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1870
29.8.20 12:21
@Magika VonCary píše:
Při čtení jedné z vedlejších diskuzí mě napadl další nepopulární názor - “když se to dobře pověsí, tak se to nemusí žehlit”. Nikoliv. Většina i dobře pověšených věcí zkrátka nevypadá tak dobře jako když je vyžehlíte. Ani nejsou tak měkké. Včetně povlečení. Ano, jsou materiály, které jsou výjimkou. Ale většině hadrů prospěje trochu přelíznout :cert:

Souhlasim, prospeje, ale u spousty veci je to zbytecne straveny cas, ten se ceni vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.8.20 12:23
@Magika VonCary píše:
Při čtení jedné z vedlejších diskuzí mě napadl další nepopulární názor - “když se to dobře pověsí, tak se to nemusí žehlit”. Nikoliv. Většina i dobře pověšených věcí zkrátka nevypadá tak dobře jako když je vyžehlíte. Ani nejsou tak měkké. Včetně povlečení. Ano, jsou materiály, které jsou výjimkou. Ale většině hadrů prospěje trochu přelíznout :cert:

To máš pravdu… ale k žehlení mě to stejně nedonutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
29.8.20 12:41
@Venetia píše:
No asi jo, když to chtějí, spíš kluci

Spis myslím, ze mladí chtějí sex, protože ho provozují dospěli. Zkratka aby působili již jako dospěli, a ne téměř nedávno vylíhnute mlade. Sama si pamatuju, jak jsem si v 15 říkala, ze už mužů :D ale pravdou je, ze tenkrát mě realizace spis desila.

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
29.8.20 12:45
@M_Vladim píše:
Sex zdaleka není jen soulož, dokonce to není ani výlučně párová záležitost. :) I když osobní kontakt nic nenahradí. :lol:
Opozice jen převádí negativismus, žádný cíl. To je ta chyba. :cert:
Vlakové tratě jsou přecpané, sucho a DOL nebude… :nevim:
Do minulosti se nelze vrátit, lze nevýš opakovat dřívější chyby, nebo použít pozitivní zkušenosti. Dopředu musíme, nemáme žádnou alternativu… Hawking - on to jen vyslovil, jinak je to logická souslednost, nic z křišťálové koule. 8)
Jako jediný pozitivní krok zpět vidím snížení světové populace. :think: [/citace

Některé věci z minulosti nejsou tak špatně, a pokrok uskodil. Tady v této diskuzi zmiňovali před krátkou dobou vodu a hospodaření s ni. Kdyby se navratily remizky, jako byly kdysi, a původní tok řek a ricek, bylo by to lepší a paradoxně krok vpřed, i když vlastně i do minulosti. Nevím, jestli toto pochopíš, je to jen jeden příklad, ale takových věci z minula, co byly lepší než teď, je v mnoha oblastech hodně. Čímž nepopírám pokrok obecně.

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
29.8.20 12:50
@riccius píše:
To je snad chyba rodicu, ze s detmi o sexu malo mluvi a deti k zodpovednosti nevedou. Ne o diteti, ze nemaji zodpovednost. Mam dceru 12 let a je to tak na hrane. Za rok bude na sex mentalneji vyspela nez ja byl v 16.
15 je celkem rozumny kompromis.

No tak já to projela u nejstarší dcery na plné čáře. A to jsem do nich sexualitu, lásku, empatii hustila od školky. V 15 je to pořad dítě, mentálně vyspivame déle, jak kdo, já kolem 22 let. Takže 18 se mi zda jako celkem rozumný kompromis. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10029
29.8.20 13:03

@sahrazad1 Průměrny věk, kdy mají Češi první sex, je 17 let (později než naší rodiče), takže se k té hranici 18.narozenin přibližují sami od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
29.8.20 13:10
@sahrazad1 píše:
No tak já to projela u nejstarší dcery na plné čáře. A to jsem do nich sexualitu, lásku, empatii hustila od školky. V 15 je to pořad dítě, mentálně vyspivame déle, jak kdo, já kolem 22 let. Takže 18 se mi zda jako celkem rozumný kompromis. :mrgreen:

Jak projela? Prece nemuzes posuzovat uspech podle toho, kdy zacne se sexem. Jestli ji to dela dobre, nestrida kluky, nepouziva sex jako formu ziskani pozornosti, nebo majetku, tak to spatne nebylo. Kdybych nebyl takove drevo na oslovovani holek, tak bych zacal se sexem urcite driv. Takhle jsem si musel vystacit citove i sexualne sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80031
29.8.20 13:12
@Magika VonCary píše:

To já nepopírám, pěkně vyžehlené povlečení je bezva. Ale když na to nejsou lidi, co nadělám? Můj čas je příliš drahý. Nemohla bych tu trousit tolik moudra, a to by byla škoda, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
29.8.20 13:33

@Kosopemi @OpportunityNox @inkakřivák

Ano, nepopírám, že ten čas potřebný na žehlení se rozhodně dá strávit mnohem líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36945
29.8.20 19:53
@Wani píše:
@sahrazad1 Průměrny věk, kdy mají Češi první sex, je 17 let (později než naší rodiče), takže se k té hranici 18.narozenin přibližují sami od sebe.

Prosím, pište soulož. Sex mají děti dřív, než se naučí mluvit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36945
29.8.20 20:05
@riccius píše:
Kdyz zabrousim do politiky. Mne je jedno co predvadi opozice/ jiny kandidat.I kdyby to melo byt horsi, tak tim proste vyjadruji nesouhlas s tim, co predvadi soucasna garnitura.
Tohle (ze opozice nema program, ze nebi koho jineho volit atd.)je jen alibismus pro ty, co se jim soucasna situace libi, ale stydi se tento postoj projevit.

Bourat je jednoduchý, stavět je dřina a chce to esprit. Proto se mi takový negativistický přístup nelíbí, je vlastně impotentní.
Když nedáte lidem pořádnou perspektivu, budou volit takovou, kde je nějaká šance aspoň slíbená. Pro některé o trochu horší znamená už příliš špatná. Navíc chtějí stabilitu. A budou podle toho volit znova, to si pište. Tak to prostě je a nezáleží na tom, že se vám to jejich menší zlo nelíbí. Štve mi to o to víc, že jsem nevolič vládce Strakovky i vládce Hradčan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75719
29.8.20 21:33
@Magika VonCary píše:

Hádej, co zrovna dělám… :roll: :roll: :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
29.8.20 23:17

Že za náš podělanej život nemůže Babiš, Zeman, ani Havel… za tohle to vždycky schytám :mrgreen: Ale fakt nechápu lidi, co své neúspěchy hází na politiky :think:
Když už, tak za to může Angela, ta to trochu podělala… 8)

• Citovat
  • Upravit
6532
29.8.20 23:50
@sirikit píše: Že jeden chlap je pro jednu ženskou málo chlapů. :nevim:

:mrgreen:
Zvláštní věta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.8.20 07:12
@sirikit píše:
Hádej, co zrovna dělám… :roll: :roll: :roll: :cert:
:mrgreen: Ctu odzpatku, a po citaci Tveho prispevku morskym konikem si netroufam tipovat :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová