Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
1.9.20 11:43

@Wani Dobře, ale tvé studium někdo platil, zadarmo jsi studovat přece nemohla. Buď ti to hradil stát, nebo rodiče. Pokud byl druhý obor zpoplatněn (byl?), tak museli rodiče, nebo manžel, nebo někdo. Pokud ne, tak to hradil stát. hradil ti ne jen jeden obor, ale rovnou dva obory. I kdyby některé přednášky byly stejné, tak všechny jistě ne. Kdybys studovala jeden obor, taky bys státu ušetřila. Nebo jsi u toho pracovala na plný úvazek? pak jsi ale bedna a nemůžeš se srovnávat s ostatními. Pokud při dvou oborech člověk pracuje na plný úvazek, tak má dar od boha a nemůže se zas s ostatními srovnávat a není to, že oni mají nižší hodnotu, jen proto, že mají méně výkonný orgán v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
1.9.20 13:23

@Ackm Však já netvrdím, že jsem studovala zadarmo, studovala jsem na veřejné univerzitě, studium mi platil stát. Jeden obor jsem studovala kombinovane, druhý obor (byl to dvouobor ve skutečnosti) prezencne. Na plný úvazek jsem u toho nedělala. Státu bych možná ušetřila v těm moment, ale věř mi, že za těch asi 10 let, co pracuji na plný úvazek, tak jsem nasypala zpátky do systému hodně peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
1.9.20 14:02
@malákráličice píše:
Tak jasne. Vidis-li ve skrovi mociciho chlapa, odvratis nechucene zrak. Vidis-li ve krovi masturbujiciho chlapa, vzrusene ziras dal. 8)

Se zeptám, jestli nepotřebuje s něčím pomoct… :P :P :P :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.9.20 14:23

Muj nepopularni nazor? Tahle diskuze mela fakt potencial byt zajimava a tesila sem se, kam se bude ubirat. Bohuzel byla zaslepičena zdejsimi epipi samyma kravinama a nudicima se matkama, ktere zabedvavaji sve deti.No nic, jdu radsi uklizet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
1.9.20 14:31
@Anelize píše:
Muj nepopularni nazor? Tahle diskuze mela fakt potencial byt zajimava a tesila sem se, kam se bude ubirat. Bohuzel byla zaslepičena zdejsimi epipi samyma kravinama a nudicima se matkama, ktere zabedvavaji sve deti.No nic, jdu radsi uklizet :srdce:

Máš recht! :cert: :cert:
Krásně jsme mohly diskutovat další desítky stránek na této vysoké intelektuální úrovni, ale znáš místní slepice. :poblion:

@Anelize píše:
A taky nesnasim jmeno Eliska, Elinek je na svete uz bambilion a clovek aby vzal vidle, aby se jimi prodral
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148641
1.9.20 14:35

@sirikit neserr a běž se okamžitě a střelhbitě věnovat dětem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
1.9.20 14:47
@Anna766 píše:
@sirikit neserr a běž se okamžitě a střelhbitě věnovat dětem!

Ty jo, jsou v práci… :roll: :nevim: :zed:
Počítá se, že jsem si po obědě dala s dcerou kafe? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.9.20 15:00

Ženy, které nechtějí děti, jsou divné (tj opak toho, co tady v údajně nepopulárních názorech už několikrát zaznělo)

Je super mít víc než jen dvě děti

Vadí mi, že v dnešní době je většinou potřeba, aby oba pracovali na plný úvazek, pak to tak ve společnosti vypadá (vysoký stres v rodinách, pubertaci v depresích, neosobní vztahy v rodině, peníze nade vše, na nic kromě práce není čas)
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115970
1.9.20 15:04
@sirikit píše:
Ty jo, jsou v práci… :roll: :nevim: :zed:
Počítá se, že jsem si po obědě dala s dcerou kafe? :think: :think:

Jedině pokud jsi ho sama namlela a uvařila, jinak ne. :cert: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
1.9.20 15:06
@aiwwa píše:
Jedině pokud jsi ho sama namlela a uvařila, jinak ne. :cert: :kytka:
:roll: :roll: :zed:
Vařila dcera. V kafovači.
Ještě, že to nevidí OSPOD. :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115970
1.9.20 15:08
@sirikit píše: :roll: :roll: :zed:
Vařila dcera. V kafovači.
Ještě, že to nevidí OSPOD. :oops: :oops:

Snad tě nikdo nepráskne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.9.20 15:10

@sirikit Dost nepopularni nazor, no 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
1.9.20 15:23
@Anelize píše:
@sirikit Dost nepopularni nazor, no 💪
:palec: Seš vostrá. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
1.9.20 16:43
@Anelize píše:
Muj nepopularni nazor? Tahle diskuze mela fakt potencial byt zajimava a tesila sem se, kam se bude ubirat. Bohuzel byla zaslepičena zdejsimi epipi samyma kravinama a nudicima se matkama, ktere zabedvavaji sve deti.No nic, jdu radsi uklizet :srdce:
:mrgreen: Ale jakejpak nepopulární názor, zlatíčko :D. Dávám ti srdíčko :srdce:, aby se ti ulevilo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
1.9.20 16:46

A vůbec! Já bych ty internety zakázala :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová