Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Takyjedna píše:
A vůbec! Já bych ty internety zakázala.
Moja řeč
Zakázat, za neuposlechnutí upalovat ![]()
@Božislava píše:
Patří mezi nepopulární názory politický názor???
Většina z nich ano.
@Božislava píše:
A ve skutečnosti je Evropa pod kontrolou Německa
A i kdyby tomu tak bylo, tak jaký je s tím problém?
@Alriga píše:
A i kdyby tomu tak bylo, tak jaký je s tím problém?
velmi velký
@Božislava píše:
A ve skutečnosti je Evropa pod kontrolou Německa
Odchod Anglie z tohoto pohledu dost problém. Trochu to vyvažuje východní Evropa.
@M_Vladim píše:
Odchod Anglie z tohoto pohledu dost problém. Trochu to vyvažuje východní Evropa.
Pokuď by součástí EU bylo i Rusko, hodně by to pomohlo…
To by mohlo znamenat zviditelnění, ale i zabezpečení menších slovanských národů před nebezpečným německým vlivem.
@Božislava píše:
Pokuď by součástí EU bylo i Rusko, hodně by to pomohlo…
Nojo, ale tam ještě nedorostlo. Vůbec mu tohle nedochází, my jsme ti oškliví a přitom mu nedochází, jak mu kytáj (čiňani) okusuje krhel na krev. ![]()
Tak holt nejdřív Ukrajina, Bělorusko… ![]()
@Božislava píše:
To by mohlo znamenat zviditelnění, ale i zabezpečení menších slovanských národů před nebezpečným německým vlivem.
Tak to už jsme tu měli - než se vrátili legionáři. ![]()
Pořád na nás koukají jako na možnou gubernii, ne kámoše.
Ovšem obrovské hospodářské škody, které vznikly pod taktovkou pravicových liberálů a novodobých oligarchů a západních kolonizátorů po roce 1989 jsou nedozírné a nezvratné. Zde byla prakticky zničena technosféra v podobě velkých průmyslových továren, vyjimečná vyspělá civilizace. Podniky jako Motorlet, ČKD, Poldi, Liaz, Avia, Letov…mohli bychom pokračovat donekonečna…Za to jsme se stali montovnou, bezprávnou kolonií, ze které je každoročně vysaváno 500 miliard na západ…O zemědělské a potravinové soběstačnosti, si taktéž můžeme nechat pouze zdát…
Když někde slyším:,,Ten schodek zaplatil jednou naše děti.” Tak je mi to úplně jedno
. Je mi celkem jedno, co budou nebo nebudou příštip generace, já žiju teď
.
@Sabver píše:
@nonina Mluvíte mi z duše!
Musíš zakliknout „citovat“, zvlášť ve skoro šedesátistránkové diskusi, jinak nikdo - ani nonina - nebude mít potuchy, v jakém příspěvku s ní souzníš. ![]()
@Anonymní píše:
Když někde slyším:,,Ten schodek zaplatil jednou naše děti.” Tak je mi to úplně jedno. Je mi celkem jedno, co budou nebo nebudou příštip generace, já žiju teď
.
@admin prosím tento anonym odtajnit!!!