Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 Poté, co jsem dostala z několika stran upozornění, že těch pět tisíc rouskovneho nám nedává ani vláda ani Babiš, ale naše vnoučata, jsem se veřejně na FB zavázala, že jim tedy ty peníze jmenovitě odkazu. takže to slibují i zde. Ano, každé vnouče bude mít vkladní knížku s uloženými penězi. Aby je to neskolilo.
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tak právě že by si možná lidí uvědomili, kam jsme došli… Ale každý má různý pohled… Moc lpíme na věcech, značky znamenají sociální status, mezilidské vztahy leckde nefungují… plýtvá se zdroji… Válka je vysoká cena, ale jsme obecně tak rozcapení, že zákonitě něco musí přijít…
O to ani tak nejde jestli přijde nebo nepřijde. To může způsobit libovolná událost. Ale přát si válku mi přijde opravdu úchylné.
@Parninas píše:
A ty osobně kvůli zakřivení okurek nějak trpíš? Nemáš kde bydlet, menší plat, rodina tě nemá ráda? Nebo proč ti tak hrozně vadí to, že v době míru a relativního blahobytu (tím myslím u nás, ne celosvětově) mají lidé možnost zabývat se zbytečnými věcmi. Raději to, než řešit, co budu třeba zítra jíst, protože včera někdo shodil bombu na místní obchod.
Ale klidně ať řeší hovadiny. Ale za své peníze. On někdo tyhle úředníky taky musí zaplatit, víš?
@Parninas píše:
O to ani tak nejde jestli přijde nebo nepřijde. To může způsobit libovolná událost. Ale přát si válku mi přijde opravdu úchylné.
Je otázka, jestli je to přání nebo to, že k ní možná spějeme… ![]()
@inkakřivák píše:
Ale klidně ať řeší hovadiny. Ale za své peníze. On někdo tyhle úředníky taky musí zaplatit, víš?
Já osobně jsem proti jakékoliv této zbytečné byrokracii. Nikde jsem nepsala že bych byla.
Ale mnohem raději tohle než válku. Myslím, že lidi jsou už dnes moc pohodlní a zapomínají. Bych chtěla vidět tyhle frajery/frajerky jak dojdou za svými prarodiči, co možná válku zažili a začnou jim vysvětlovat, jak by zase bylo super něco takového. By dostali pleskanec za nevážení si předků a života samého.
Tak právě že by si možná lidí uvědomili, kam jsme došli… Ale každý má různý pohled… Moc lpíme na věcech, značky znamenají sociální status, mezilidské vztahy leckde nefungují… plýtvá se zdroji… Válka je vysoká cena, ale jsme obecně tak rozcapení, že zákonitě něco musí přijít…
Nemyslím si, že by to pomohlo… možná jen na chvíli…Lidé by se prvně lekli a dostali strach, pak by se obrněli, pak vymýšleli a nakonec se smáli a přechcali by to
. Vidíš to na koronaviru… Lidé se na chvíli báli o své zdraví, vážili si učitelů, neplýtvali potravinami, sbírali odpadky, chodili více do přírody a trávili spolu více času, atd… A po třech měsících je všechno jako před Covidem
.
Je otázka, jestli je to přání nebo to, že k ní možná spějeme…
Ale jo spějeme. Ať už půjde o politiku, zdroje atd. Je to nevyhnutelné jako že do Země někdy narazí meteorit nebo kolaps celého vesmíru. Ale přát si to? ![]()
@Parninas píše:
Ale jo spějeme. Ať už půjde o politiku, zdroje atd. Je to nevyhnutelné jako že do Země někdy narazí meteorit nebo kolaps celého vesmíru. Ale přát si to?
Tak ta formulace nebyla zrovna šťastná, ale kdo chce, ten pochopí…
@samá práce píše:
Měl bych taky tři. Pokud by měl jít chlap na vojnu tak ženský by měla rodit doma. Covid do každý rodiny a Evropa potřebuje válku jako sůl.
Hele, nikdo ti nebrani a muzes jit prikladem. Manzelku pri porodu nech doma a odstrihni od vsech monikatoru, jdi se nakazit Covidem a nakaz idealne kazdeho sveho pribuzneho a sezen di zbran a zautoc na nejake vojenske uzemi. Idealne treba na konvoj USA, az zas tady nebo v okolnich statech bude projizdet. Nebo jdi do Turecka a tam jmenem EU vyhlas Turkovi valku.
I kdyz si nejsem jisty, zda timto nekonam trestny cin. Snad ne.
Ať se vrátíme k ženským tématům. Můj nepopulární názor je, že názor, že ve vyšším věku sluší ženám kila navíc, je blbost. Pevná, pružná sportovní postava s pár vráskami vždycky vypadá líp, než rozkydlý zadek, vyvalené břicho a tři brady.
@carsa píše:
Ať se vrátíme k ženským tématům. Můj nepopulární názor je, že názor, že ve vyšším věku sluší ženám kila navíc, je blbost. Pevná, pružná sportovní postava s pár vráskami vždycky vypadá líp, než rozkydlý zadek, vyvalené břicho a tři brady.
Par kily neni mysleno treba 20, vyvalene bricho atd.
@carsa píše:
Něco podobného vnímám s modelkami. Žádná XXL modelka není sexy baculka, ale obyčejná prasnice. Viz. Tess Holliday.
@inkakřivák píše:
@Anna766 Poté, co jsem dostala z několika stran upozornění, že těch pět tisíc rouskovneho nám nedává ani vláda ani Babiš, ale naše vnoučata, jsem se veřejně na FB zavázala, že jim tedy ty peníze jmenovitě odkazu. takže to slibují i zde. Ano, každé vnouče bude mít vkladní knížku s uloženými penězi. Aby je to neskolilo.
Přemýšlím tady, proč to píšeš mě
Ježíš co jsem zase kde napsala…
@carsa píše:
Záleží o kolik kilo jde. Od určitého věku si musíš vybrat, jestli chceš mít hezkou postavu nebo obličej. Znám i šedesátnice s postavou dvacítky. Ale zezadu lyceum a zepředu muzeum. A pak ty při těle, které mají i v 50 obličej bez vrásek. A o 30 kg navrch nebo 3 bradách se nebavím. Prostě pár kil navíc cca 10-15.
@divine woman píše:
Záleží o kolik kilo jde. Od určitého věku si musíš vybrat, jestli chceš mít hezkou postavu nebo obličej. Znám i šedesátnice s postavou dvacítky. Ale zezadu lyceum a zepředu muzeum. A pak ty při těle, které mají i v 50 obličej bez vrásek. A o 30 kg navrch nebo 3 bradách se nebavím. Prostě pár kil navíc cca 10-15.
Přesně tak, stačí se rozhlédnout kolem sebe. Botox sice může na krátkou dobu někomu připadat jako řešení, ale krk a dekolt stejně nelzou. Pár vlastních kil, spokojenost, úsměv a lehký make up dělají divy.