Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3494
4.9.20 13:05
@Rachel_cz píše: Že ženská není jen matka, která utírá dětem zadky, ale měla by si jít za svými zájmy a koníčky a seberealizovat se.Hlavně tady je to někdy dost nepopulární :lol:

Za mě je to populární názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
4.9.20 13:07

Možná šťouchnu do vosího hnízda:
Platová diskriminace na základě pohlaví je přirozená (zjednodušeně se dá říci neexistuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
4.9.20 13:42

Jinak nevím, zda to tu už zaznělo, ale zavedla bych znovu VOJNU! ;)… minimálně na rok. Někteří to potřebují jako sůl. A pořádný dril a bez Wi-Fi :D.

• Citovat
  • Upravit
4.9.20 13:47
@Dana066 píše:
Moje nepopulární názory:
  • Trassexuálové jsou nemocní. Člověku, který má pocit, že jeho levá ruka není jeho taky ochotně lékař neuřízne levou ruku.
  • Cigarety, alkohol jsou drogy státem podporované. Zakázala bych je.
  • islám do Evropy 21. století nepatří. Možná do té ve středověku. Muslimocé by se měli přizpůsobit zákonům státu, kde chtějí žít.
  • Česká republika může být ekonomicky sílným a všeobecně respektovaným státem.

S tou válkou pár stran zpět jsem to pochopila tak, že by lidé byli chudí- skromnější, pokornější. Víc by si vážili věcí, které mají, mezilidských vztahů, apod.

Protože kdo chce, ten pochopí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21392
4.9.20 13:48
@riccius píše:
Možná šťouchnu do vosího hnízda:
Platová diskriminace na základě pohlaví je přirozená (zjednodušeně se dá říci neexistuje).

Tak bud je prirozena nebo neexistuje. Vyber si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
4.9.20 13:51
@Makca87 píše:
Jinak nevím, zda to tu už zaznělo, ale zavedla bych znovu VOJNU! ;)… minimálně na rok. Někteří to potřebují jako sůl. A pořádný dril a bez Wi-Fi :D.

Ale tak jak v Izraeli. Pro muže i pro ženy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
4.9.20 13:54
@annlady píše:
Nepopulární názory nemusí být hloupé, ale některé z nich jsou až… na přezkoumání inteligence pisatele a případné odebrání svéprávnosti.

Však to si ten určitý pisatel může myslet o těch tvých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
4.9.20 13:59
@malákráličice píše:
Tak bud je prirozena nebo neexistuje. Vyber si.

Může platit oboje současně. Možná bych měl napsat: Platová diskriminace vzniká na základě poptávky a nabídky (tržně). Tedy boj proti tomu je deformace a umělý zásah do fungování trhu. Pokud cena práce muže a ženy si je rovna, v čase je i stejně naceněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkulisek
4.9.20 15:24

A další nepopulární názor - diskriminace hubených. Když má někdo nadváhu, je tak nějak slušnost když ho potkám neříct: „jé, tys ztloustla“. Ale hubený/štíhlý člověk neustále poslouchá blbé kecy, že by se měl najíst, že určitě chodí nakupovat oblečení do dětského a že by fakt měl přibrat.

• Citovat
  • Upravit
4341
4.9.20 15:27

@kkkulisek Tak já to znám obráceně. Mám vel. 44, tudíž jsem boubelka. A každý druhý mi nezapomene říct, že jsem se spravila, jako bych si toho sama nevšimla. :) A kolegyně má stejné džíny jako její osmiletý syn a všichni jí tleskají. jaký je pašák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkulisek
4.9.20 15:31
@babanci píše:
@kkkulisek Tak já to znám obráceně. Mám vel. 44, tudíž jsem boubelka. A každý druhý mi nezapomene říct, že jsem se spravila, jako bych si toho sama nevšimla. :) A kolegyně má stejné džíny jako její osmiletý syn a všichni jí tleskají. jaký je pašák.

Já kvůli hubené postavě zažívám skoro šikanu. Nic příjemného.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
4.9.20 16:50
@kkkulisek píše:
A další nepopulární názor - diskriminace hubených. Když má někdo nadváhu, je tak nějak slušnost když ho potkám neříct: „jé, tys ztloustla“. Ale hubený/štíhlý člověk neustále poslouchá blbé kecy, že by se měl najíst, že určitě chodí nakupovat oblečení do dětského a že by fakt měl přibrat.
Štíhlý člověk tohle neslyší. Takže nejspíš jsi vychrtlá a proto ti to říkají, protože už to nevypadá pěkně a mají o tebe strach.
  • Citovat
  • Upravit
puzzles
4.9.20 17:03

@lucenka Není pravda. Často lidi (asi ze závisti) rýpou i do štíhlých.

• Citovat
  • Upravit
12503
4.9.20 17:11
@kkkulisek píše:
Já kvůli hubené postavě zažívám skoro šikanu. Nic příjemného.

Záleží, co znamená hubena postava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.20 17:20
@puzzles píše:
@lucenka Není pravda. Často lidi (asi ze závisti) rýpou i do štíhlých.

S tím jsem se nikdy nesetkala. Třeba si opravdu jen neuvědomuješ, že už nejsi štíhlá, ale nezdravě hubená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová