Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kkkulisek
4.9.20 17:22
@lucenka píše: Štíhlý člověk tohle neslyší. Takže nejspíš jsi vychrtlá a proto ti to říkají, protože už to nevypadá pěkně a mají o tebe strach.

Vychrtlá fakt nejsem, mám štíhlou sportovní postavu, BMi 20. A říkají mi to cizí lidi, z rodiny a přátel nikdo. Podle mě je to neomalené a možná trochu závist, že můžu sníst co chci a nepřeberu. Kdyby měli tolik pohybu co já, tak můžou taky jíst na co mají chuť.

• Citovat
  • Upravit
kkkulisek
4.9.20 17:24
@lucenka píše: Štíhlý člověk tohle neslyší. Takže nejspíš jsi vychrtlá a proto ti to říkají, protože už to nevypadá pěkně a mají o tebe strach.

Jinak přesně tohle cos napsala jsem měla na mysli.

• Citovat
  • Upravit
37064
4.9.20 17:24
@kkkulisek píše:
A další nepopulární názor - diskriminace hubených. Když má někdo nadváhu, je tak nějak slušnost když ho potkám neříct: „jé, tys ztloustla“. Ale hubený/štíhlý člověk neustále poslouchá blbé kecy, že by se měl najíst, že určitě chodí nakupovat oblečení do dětského a že by fakt měl přibrat.

Tak já to znám daleko víc obráceně. Na štíhlou postavu třeba seženete jakékoliv oblečení… :think: :nevim:
A s kecama jako by zalévali. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
4.9.20 17:27

@lucenka Nemyslím si. Mám dostatek rozumu a sebereflexe. Ale mně jsou blbé řeči úplně fuk, odjakživa. „Theodoře stačí otočit se zboku a nikdo ji nevybije, hahaha.“ „Nažer se konečně“ atd. atd.
Teď mám kolem sebe buď dostatečně rozumné jedince nebo si takové blbé kecy ke mně už nedovolí.

• Citovat
  • Upravit
kkkulisek
4.9.20 17:28
@lucenka píše:
S tím jsem se nikdy nesetkala. Třeba si opravdu jen neuvědomuješ, že už nejsi štíhlá, ale nezdravě hubená.
Že ty ses s tím nesetkala neznamená že to neexistuje. :roll:
172 cm a 60 kg není nezdrava hubenost
  • Citovat
  • Upravit
kkkulisek
4.9.20 17:31
@Alladina píše:
Záleží, co znamená hubena postava :nevim:

Tak mám hodně svaly, malý prsa, ale hubená si nepřijdu. A i kdyby, mě přijde humus když někdo komentuje někomu postavu ať je jakákoliv. Co je komu do toho.

• Citovat
  • Upravit
kkkulisek
4.9.20 17:34
@M_Vladim píše:
Tak já to znám daleko víc obráceně. Na štíhlou postavu třeba seženete jakékoliv oblečení… :think: :nevim:
A s kecama jako by zalévali. :mrgreen:

Jenže mě to není příjemný když někdo hodnotí a komentuje postavu.

• Citovat
  • Upravit
37064
4.9.20 17:34
@M_Vladim píše:
To je na vlákno.
Tohle hnutí všech možných mezi vzniklo vlastně jako vzdor ignoraci..
Vemte to třeba takhle: Když byste transplantovali svou hlavu na tělo opačného pohlaví, tak výsledek bude co? 8o :think:

Z mlčení jsem usuzuji, že se dost lidí zamyslelo… :think:
:palec: :palec: :palec:

Příspěvek upraven 04.09.20 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37064
4.9.20 17:35
@Dana066 píše:
Moje nepopulární názory:
  • Trassexuálové jsou nemocní. Člověku, který má pocit, že jeho levá ruka není jeho taky ochotně lékař neuřízne levou ruku.
  • Cigarety, alkohol jsou drogy státem podporované. Zakázala bych je.
  • islám do Evropy 21. století nepatří. Možná do té ve středověku. Muslimocé by se měli přizpůsobit zákonům státu, kde chtějí žít.
  • Česká republika může být ekonomicky sílným a všeobecně respektovaným státem.

S tou válkou pár stran zpět jsem to pochopila tak, že by lidé byli chudí- skromnější, pokornější. Víc by si vážili věcí, které mají, mezilidských vztahů, apod.

K těm sexuálně nestandartním:
Když je někdo nemocný, dá se léčit, že. Tohle se léčit nedá. :think: :nevim:
Kdy měla asi léčba skončit a s jakým výsledkem? Chápete ten nesmysl? ;)
Nebo se na to podívejte ještě jinak: Jde o vývoj a naprogramování mozku. Řekněme, že by někdo přišel na to, jak ten mozek po ukončení vývoje přeprogramovat.
Super - najednou máme léčbu - wow! :pankac:
Moment… a co když si nějaký diktátor usmyslí přeprogramovat své ovečky? :think:
Ajajaj! :zed: To už tak super nevypadá… :poblion: :poblion: :poblion:
:think: To radši takovým lidem umožním slušně žít, aby se nemuseli cítit bídně. :andel:

Příspěvek upraven 04.09.20 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37064
4.9.20 17:43
@Dana066 píše:
Moje nepopulární názory: …
  • islám do Evropy 21. století nepatří. Možná do té ve středověku. Muslimocé by se měli přizpůsobit zákonům státu, kde chtějí žít.
  • Česká republika může být ekonomicky sílným a všeobecně respektovaným státem.

S tou válkou pár stran zpět jsem to pochopila tak, že by lidé byli chudí- skromnější, pokornější. Víc by si vážili věcí, které mají, mezilidských vztahů, apod.

Už dlouhou dobu si myslím, že by si majordomus Merovejců a jeden ze zakladatů Karlovců
Karel Martel
zasloužil sochu v nadživotní velikosti. :pankac: :pankac: :pankac:
Politicky korektní to dneska asi nebude, ale Karel IV by zaplesal. ;)

:palec: :palec: :palec: Czech rules! :palec: :palec: :palec:
:think: česky by to svět asi tak nebral… :?

Že jste o něm snad ani neslyšeli? Velká chyba - nebo záměr?
Karel Martel: https://cs.wikipedia.org/…Karel_Martel
bitva u Tours: https://cs.wikipedia.org/…itva_u_Tours

Příspěvek upraven 04.09.20 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37064
4.9.20 17:56
@kkkulisek píše:
Jenže mě to není příjemný když někdo hodnotí a komentuje postavu.

No… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
4.9.20 18:13
@kkkulisek píše: Že ty ses s tím nesetkala neznamená že to neexistuje. :roll:
172 cm a 60 kg není nezdrava hubenost

Jsem na tom podobně a jím co chci, od salátů, testoviny, maso až po bramburky, nevím, co je to držet dietu a váha pořád stejná. S hloupými řečmi jsem se v životě taky setkala a nejednou mě mrzely, ale což, nic s tím neudělám, vychrtla nejsem, kosti ze mě nikde netrci, jim víc než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
4.9.20 18:37
@Alladina píše:
Jsem na tom podobně a jím co chci, od salátů, testoviny, maso až po bramburky, nevím, co je to držet dietu a váha pořád stejná. S hloupými řečmi jsem se v životě taky setkala a nejednou mě mrzely, ale což, nic s tím neudělám, vychrtla nejsem, kosti ze mě nikde netrci, jim víc než dost.

No a pro někoho, kdo naopak přibere i po teplý vodě zase mrzí kecy typu „nežer tolik“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
4.9.20 18:48
@Alladina píše:
Jsem na tom podobně a jím co chci, od salátů, testoviny, maso až po bramburky, nevím, co je to držet dietu a váha pořád stejná. S hloupými řečmi jsem se v životě taky setkala a nejednou mě mrzely, ale což, nic s tím neudělám, vychrtla nejsem, kosti ze mě nikde netrci, jim víc než dost.

Neprovokuj! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42465
4.9.20 19:01
@Makca87 píše:
Jinak nevím, zda to tu už zaznělo, ale zavedla bych znovu VOJNU! ;)… minimálně na rok. Někteří to potřebují jako sůl. A pořádný dril a bez Wi-Fi :D.

Jo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová