Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1695
4.9.20 09:19

Po včerejším maratonu - škola a hlavně kroužky, mě napadl nepopulární názor, že 2 děti a 3 děti prostě jsou rozdíl, ne že ne…o vyšším počtu ani mluvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
4.9.20 09:24

Že ženská není jen matka, která utírá dětem zadky, ale měla by si jít za svými zájmy a koníčky a seberealizovat se.

Hlavně tady je to někdy dost nepopulární :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148612
4.9.20 09:51
@Rachel_cz píše: Že ženská není jen matka, která utírá dětem zadky, ale měla by si jít za svými zájmy a koníčky a seberealizovat se.Hlavně tady je to někdy dost nepopulární :lol:

Ono je to nepopulární hlavně u jistých jedinců, u kterých se má žena smekat, starat se o děti a rodinu a nic nechtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42420
4.9.20 10:15
@Anna766 píše:
Ono je to nepopulární hlavně u jistých jedinců, u kterých se má žena smekat, starat se o děti a rodinu a nic nechtít.

Ale nebudeme vyvolávat džina z láhve, že ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148612
4.9.20 10:16
@Betty MacDonald píše:

Všimni si, že nikoho neoznačuju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
4.9.20 10:18
@riccius píše:
Souhlas. Ja mam rad par kilo navic bez ohledu na vek. Takze se rad podivam na pekne boky, vyrazny dekolt, a tvar takove zeny je porad hezka. Nejde o to mit 100 cm v pase.

Viz třeba Ivana Christová

• Citovat
  • Upravit
42420
4.9.20 10:22
@Anna766 píše:
Všimni si, že nikoho neoznačuju :jazyk:

Jojo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.9.20 10:33

Takových nepopulárních názorů mám… ale nejsou nepodložené. Než si udělám na něco názor, hledám hodně informací, přečtu moře článků a pak dojdu ke svému závěru. Který je dosti často úplně jiný než většinový. Tak např. očkování - nemyslím si, že očkovat miminka je dobré. Imunita se tím tak akorát dobře zblbne. Mamograf, stlačovat prsa na placku a ozařovat, to taky za zdravé nepovažuji. Už se o tom ve světě dlouho diskutuje, že to spíš k rakovině dopomůže. Západní medicína - na chronická onemocnění k ničemu. Jen léky a léky na léky a k příčině a vyléčení nedojde. Koronavirus.,.. no, to snad už ani nechci psát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Diagnozaotec
4.9.20 10:35

Možná už to tu bylo: když mi něco vadí na vztahu nebo partnerovi, a s ohledem na všechny okolnosti musím vědět, že to co mi vadí nejde změnit, tak setrvávání v takovem vztahu už je na vlastní odpovědnost.

• Citovat
  • Upravit
10029
4.9.20 11:18
@Anna766 píše:

Takovy je přesně muj svagr, je radost ho mit jako, pribuzneho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
4.9.20 11:19
@Anna766 píše:

No právě… :lol:
Ale mě je to fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
4.9.20 11:26

Nepopulární názory nemusí být hloupé, ale některé z nich jsou až… na přezkoumání inteligence pisatele a případné odebrání svéprávnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
4.9.20 12:10
@Betty MacDonald píše:

Proč ne, klidně, ať to tu má konečně nějaký grády :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
4.9.20 12:49

Moje nepopulární názory:

• Trassexuálové jsou nemocní. Člověku, který má pocit, že jeho levá ruka není jeho taky ochotně lékař neuřízne levou ruku.
  • Cigarety, alkohol jsou drogy státem podporované. Zakázala bych je.
  • islám do Evropy 21. století nepatří. Možná do té ve středověku. Muslimocé by se měli přizpůsobit zákonům státu, kde chtějí žít.
  • Česká republika může být ekonomicky sílným a všeobecně respektovaným státem.

S tou válkou pár stran zpět jsem to pochopila tak, že by lidé byli chudí- skromnější, pokornější. Víc by si vážili věcí, které mají, mezilidských vztahů, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
4.9.20 13:02
@babanci píše:
Takových nepopulárních názorů mám… ale nejsou nepodložené. Než si udělám na něco názor, hledám hodně informací, přečtu moře článků a pak dojdu ke svému závěru. Který je dosti často úplně jiný než většinový. Tak např. očkování - nemyslím si, že očkovat miminka je dobré. Imunita se tím tak akorát dobře zblbne. Mamograf, stlačovat prsa na placku a ozařovat, to taky za zdravé nepovažuji. Už se o tom ve světě dlouho diskutuje, že to spíš k rakovině dopomůže. Západní medicína - na chronická onemocnění k ničemu. Jen léky a léky na léky a k příčině a vyléčení nedojde. Koronavirus.,.. no, to snad už ani nechci psát. :lol:

Na to ti napíšu: Je vidět, že sice hodně čteš, ale většinou demagogické weby, které zpravidla působí na emocionální stránku, proto se může zdát, že působí důvěryhodněji a naléhavěji, než suchá pravda. Ale je to tvůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová