Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.9.20 20:43
@M_Vladim píše:
Ale ono je to tady. My se jen chováme jako ty tři opice a ještě se otáčíme zády. :?
Už jsem to tu nadhazoval.
Máme u zadku neuvěřitelnou hromadu nebezpečí a děláme jakože nic. :roll:Příspěvek upraven 03.09.20 v 20:35

Hele abys taky nešel na pranýř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
3.9.20 20:43
@Alriga píše:
Poněkud zamenujes pojmy. My se bavíme o vkusu, ne o módě.

To souvisí.
V libovolné módní vlně se můžeš obléct tak, že vypadáš fajn - nebo jako idiot. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148641
3.9.20 20:44
@GabinkaCh píše:
Super diskuze. Zavedla bych ve škole stejný režim jako býval kdysi. Že si děcka nedovolily to co je dnes naprosto běžné.
Škola za to nemůže. Vychovávají snad rodiče.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
3.9.20 20:44
@sirikit píše:
To souvisí.
V libovolné módní vlně se můžeš obléct tak, že vypadáš fajn - nebo jako idiot. :mrgreen:

Pro mě právě móda nikdy moc roli nehrála. Vždycky spíš vkus.

• Citovat
  • Upravit
36948
3.9.20 20:46
@Alriga píše:
Poněkud zamenujes pojmy. My se bavíme o vkusu, ne o módě.

Tak to pak ano. Ale jsou lidi, co na sebe prostě musí oblíknout věci podle úpa posledního trendu i kdyby na chleba nebylo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
@M_Vladim píše:
Tak to pak ano. Ale jsou lidi, co na sebe prostě musí oblíknout věci podle úpa posledního trendu i kdyby na chleba nebylo. ;)

A ti většinou ten vkus nemají…

• Citovat
  • Upravit
36948
@sirikit píše:
Hele, Vláďo, já Tě doteďka nějak míjela, protože jsme oba přispívali do odlišných diskusí, ale koukám, že bych si měla Tvých příspěvků všímat víc. :think: :think: :pankac:
:lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
3.9.20 20:47
@Alriga píše:
Pro mě právě móda nikdy moc roli nehrála. Vždycky spíš vkus.

V tom shoda. :palec:
Ovšem pokud žijeme v požehnané době, kdy je in naprosto všecko, jsme prostě za každých okolností cool. :dance: :dance:
Obzvlášť, pokud nám to sluší. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36948
3.9.20 20:49
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Hele abys taky nešel na pranýř ;)
:nevim: :think: Taknějak nevím, co říct. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já to vidím trochu víc šmrncnutý techno a scifi - no jsem holt srdcem technik. :jazyk:
edit: Jen aby ten pranýř nebyla maskovaná sentryna. :P

Příspěvek upraven 03.09.20 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
3.9.20 20:55
@M_Vladim píše:
Tak to pak ano. Ale jsou lidi, co na sebe prostě musí oblíknout věci podle úpa posledního trendu i kdyby na chleba nebylo. ;)

Ono je to taky trochu o soudnosti daného jedince. Nedávno k nám zavítala klientka věku 50+. Nadváha byla ten nejmenší problém. Narvala se do topu bez rukávů o dva čísla menšího, k tomu rifle asi z vietnamské tržnice, a po obvodu tlusté paže měla vytetovaný ostnatý drát. :D Vlasy havraní černá, a na ofině zelený pruh.To nejlepší přišlo, když se paní velmi /a často/ smála, načež pokaždé ukázala velmi zkažený chrup. :D No zážitek. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
3.9.20 21:24
@M_Vladim píše:
Jo, tak tohle jsem v přednostech naší země v očích cizinců opoměl. :palec: :mavam:
No s tou jedničkou je to složitý. :P

Můžeš to rozvést? Myslím ten můj bod 1 ohledně 2 pohlaví. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36948
3.9.20 22:14
@berusa.m píše:
Můžeš to rozvést? Myslím ten můj bod 1 ohledně 2 pohlaví. :think:

To je na vlákno.
Tohle hnutí všech možných mezi vzniklo vlastně jako vzdor ignoraci..
Vemte to třeba takhle: Když byste transplantovali svou hlavu na tělo opačného pohlaví, tak výsledek bude co? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.20 04:23
@sirikit píše:
@lucenka Já třeba zjistila, že mi postupem času už nesedí některé barvy nebo vzory, po kterých bych před dvaceti a třeba ještě deseti lety v pohodě sáhla. Úplně bez lítosti - prostě mě vede takový vnitřní pocit, že tohle už mi nesluší.
Ale pořád je spousta věcí, o kterých si myslím, že mi sluší - a jak píšu výš, inspiruju se u žen, který to sluší klidně i v osmdesáti.
Chce to nerezignovat.

To souhlas :palec: když se člověk podívá na net, tak je tam spoustu pěkně oblečených žen v každém věku. Já tím svým příspěvkem myslela spíš takový ty, co se zasekly v pubertě a přijdou si v tom děsně sexy :mrgreen: nejlepší je, když pak ještě dávají na sociální sítě fotky ale kačer Donald :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3494
4.9.20 07:12
@malákráličice píše:
Nejde ani tak o vrasky, ale o tu „vyschlost“. Nevim, jak jinak to nazvat. :oops:

Souhlas. Ja mam rad par kilo navic bez ohledu na vek. Takze se rad podivam na pekne boky, vyrazny dekolt, a tvar takove zeny je porad hezka. Nejde o to mit 100 cm v pase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
4.9.20 07:18
@lucenka píše:
To souhlas :palec: když se člověk podívá na net, tak je tam spoustu pěkně oblečených žen v každém věku. Já tím svým příspěvkem myslela spíš takový ty, co se zasekly v pubertě a přijdou si v tom děsně sexy :mrgreen: nejlepší je, když pak ještě dávají na sociální sítě fotky ale kačer Donald :mrgreen:

To taky nechápu, a čím starší člověk to dělá, tím je to horší. Do jiné diskuze někdo nedávno dával fotku Dary Rolins, kde předváděla břišáky, ovšem s duckfacem. Když to dělaj pubertačky, tak je to taky peklo, ale ještě mnohem víc nepochopitelný to pro mě je, když to dělá sedmačtyřicetiletá žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová