Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alladina píše:
To je vrozené, mám nejspíš rychlý metabolismus. Stává se mi často, že se normálně najim, příklad : oběd v 13 h, a za dvě hodiny už v ruce držím housku a "zeru "zase.
Vždyť jo, o tom píšu. Akorat tobě s tou houskou popřejou lidí dobrou chuť, ať si dáš, kdežto člověku s nadváhou řeknou „ty už zase žereš“.
@Alladina píše:
To je vrozené, mám nejspíš rychlý metabolismus. Stává se mi často, že se normálně najim, příklad : oběd v 13 h, a za dvě hodiny už v ruce držím housku a "zeru "zase.
Ty jo, a takovou dobu jsi mi byla sympatická.
![]()
Nobody is perfect. ![]()
@Anna766 píše:
Vždyť jo, o tom píšu. Akorat tobě s tou houskou popřejou lidí dobrou chuť, ať si dáš, kdežto člověku s nadváhou řeknou „ty už zase žereš“.
Nebo „kam to žrádlo furt dáváš“, jak mi getlemansky řekl kolega a nezapomenutelně moje máma :"Ještě, ze jsi se nenarodila jako prase, Tebe by nešlo vykrmit "
![]()
@Alladina píše:. Já za to nemůžu
Ještě, abys to dělala schválně!
![]()
@sirikit píše:
Jsem nízkotlaká a tyhle diskuse mému oběhu vyloženě prospívají!![]()
![]()
![]()
Taky mám nižší tlak, ale ten prý není nebezpečný
. Nicméně se mi také občas zvyšuje při čtení některých příspěvků ![]()
@Alladina píše:
Nebo „kam to žrádlo furt dáváš“, jak mi getlemansky řekl kolega a nezapomenutelně moje máma :"Ještě, ze jsi se nenarodila jako prase, Tebe by nešlo vykrmit "![]()
Tak ony maminky(některé) umí trefit.
@sirikit píše:
Ještě, abys to dělala schválně!![]()
![]()
![]()
To bych si opravdu nedovolila. ![]()
@Alladina píše:
To bych si opravdu nedovolila.
Ty jo vidíš
tos mi připomněla že jsem chtěla žehlit, tak zatím paaaa ![]()
@Anna766 píše:
Ty jo vidíštos mi připomněla že jsem chtěla žehlit, tak zatím paaaa
A Ty mě, že mám v koši vyprane prádlo, tak bych ho asi měla jít pověsit ![]()
@sirikit píše:
A co Tě k tomuto názoru vede, nějaký precedens?
Máš pocit, že lidé - a to kdekoli v Evropě, nebo i mimo ni, byli po válce skromnější, pokornější a víc si vážili věcí, které mají plus mezilidských vztahů??
Možná by nezaškodilo nahlédnout do učebnice dějepisu od roku 1945 třeba do šedesátek.
Věřím, že lidé si svých znárodňovaných majetků vážili velmi.
A budu opravdu ráda, pokud se mi přes pozemek nepřežene radioaktivní tlaková vlna nebo jiná radůstka, abych si uvědomila, jak moc to tady miluju.
Nebo Ty si nevážíš toho, co máš a koho máš?
Ne, určitě si vážíš - ale ti voškliváci ostatní si neváží, že?![]()
Takže ty ostatní nedokonalé voškliváky je třeba nějakou dobře mířenou tragédií vytrestat, aby si vážili, tak!![]()
Příšerný uvažování, tohle.
Přesně… Pod to se podepíšu.
@Alladina píše:
A Ty mě, že mám v koši vyprane prádlo, tak bych ho asi měla jít pověsit
Taky tak. Anička ho za mě nepověsi.
![]()