Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148647
4.9.20 23:09
@kkkulisek píše:
Ale ten rychlý metabolismus jistě nemáš ze sezení na gauče. Tipuju, že se taky hodně hýbeš, proto tak rychle spaluješ.

Mám kolem sebe lidi, co jsou celoživotně štíhlí a nedělají pro to zhola nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
4.9.20 23:13
@OpportunityNox píše:
@Alladina Jojo, přesně o tom mluvím :) A takových lidí mám kolem sebe a znám fakt dost.

Já taky.Taky mám kolem sebe lidi, teda popravdě spíš ženy, které se celoživotně drží, opravdu jí jako vrabci, nedají si moučník, zmrzlinu…prostě absolutně nic.Jo jsou štíhlounké, obdivuhodné. Jestli jsou spokojené, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122330
5.9.20 08:25
@Alladina píše: :palec: :potlesk:
Já poveseno.

Já taky. :P Ale až ráno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
5.9.20 09:40

Ty, kteri veri ve válku, asi nejsou z rodiny, kdy by pri posledni valce nekdo zemrel. Muj deda prisel o otce a stryce, naciste je umucili a zabili. Muj deda a jeho sourozenci kvuli tomu musel zit cely zivot bez tatinka, deda se s tim nikdy nesmiril a poznamenalo ho to na cely zivot. Z druhe strany rodiny par clenu skončilo v pracovnim tabore a vsichni se domu taks nevratili. Tyto clenove rodiny si prali, abychom my nikdy zandou valku nezazili. Verim, ze kdokoliv kdo prezil nejakou valku (mozna krom svini, kterym valka prinesla penize a moc), doufa, ze jeho rodina uz nikdy zadnou valku nezazije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
5.9.20 10:20
@Wani píše:
Ty, kteri veri ve válku, asi nejsou z rodiny, kdy by pri posledni valce nekdo zemrel. Muj deda prisel o otce a stryce, naciste je umucili a zabili. Muj deda a jeho sourozenci kvuli tomu musel zit cely zivot bez tatinka, deda se s tim nikdy nesmiril a poznamenalo ho to na cely zivot. Z druhe strany rodiny par clenu skončilo v pracovnim tabore a vsichni se domu taks nevratili. Tyto clenove rodiny si prali, abychom my nikdy zandou valku nezazili. Verim, ze kdokoliv kdo prezil nejakou valku (mozna krom svini, kterym valka prinesla penize a moc), doufa, ze jeho rodina uz nikdy zadnou valku nezazije.

Neboj, válka už nikdy nebude. Ty byly vždy jen dobyvatelský nebo šlo o to něco ukrást. Nikdo nemá žádnou hotovost nebo zlato která by za to stála. Těch pár státních klenotů za to nestojí. Dneska ve světě virtuálních peněz, si lze cokoliv a jakýkoliv lidi koupit. Se podívej na Afriku. Tak osminu kontinentu už vlastní de fakto Číňani a nikoho to nekaká. Navíc už by nikdy dnes nesehnali krom profesionálů lidi na bránění republiky. Co dnes je v globalizovaném světě vlast? Korporáty, světový obchodní řetězce, komerční zóny apod. To má každej v paži. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
5.9.20 10:51

Nepopulární názor. Svatba není vůbec tŕeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
5.9.20 11:31
@babanci píše:
Nepopulární názor. Svatba není vůbec tŕeba.

A to je nepopulární kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
5.9.20 11:42

@Wani Když se o tom někde mluví, např. tady na e-miminu, hned se snese hora kritiky. Nezodpovědné, nezralé a tak. Já jsem v jiném táboře. Mám partnera na psí knížku 30 let. A tři děti k tomu. Vdávat se v žádném případě nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
5.9.20 11:44
@Wani píše:
A to je nepopulární kde?

Všude jinde kromě ČR :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
5.9.20 12:44
@babanci píše:
@Wani Když se o tom někde mluví, např. tady na e-miminu, hned se snese hora kritiky. Nezodpovědné, nezralé a tak. Já jsem v jiném táboře. Mám partnera na psí knížku 30 let. A tři děti k tomu. Vdávat se v žádném případě nechci.

A když si ty diskuze pořádně přečteš, tak zjistíš, že je tu velmi silný tábor žen, které se vdávat nechtějí a svatbu považují za zbytečnou. A ty kolikrát reaguji o dost agresivněji než zastánkyně svateb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
5.9.20 12:45
@Alladina píše:
Všude jinde kromě ČR :D

To asi ano. :lol: I když v severských zemích jsou na tom myslím podobně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.9.20 12:47
@Wani píše:
A když si ty diskuze pořádně přečteš, tak zjistíš, že je tu velmi silný tábor žen, které se vdávat nechtějí a svatbu považují za zbytečnou. A ty kolikrát reaguji o dost agresivněji než zastánkyně svateb.

Ani ne. Mě třeba jen,,nadvedává" názor, že vztah v manželství je něco víc. Takový povyšování je trapný a zaslouží si sprdnung :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.9.20 12:50
@Baba píše:
Ani ne. Mě třeba jen,,nadvedává" názor, že vztah v manželství je něco víc. Takový povyšování je trapný a zaslouží si sprdnung :mrgreen:

Tak tento názor jsem snad od nikoho ještě neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.9.20 12:51
@Baba píše:
Ani ne. Mě třeba jen,,nadvedává" názor, že vztah v manželství je něco víc. Takový povyšování je trapný a zaslouží si sprdnung :mrgreen:

Ale každopádně by byl dost nepopulární podle mě jak u nevdaných, tak u vdaných žen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
5.9.20 13:09
@Baba píše:

Mně je jedno, zda je někdo pro nebo proti svatbám. :nevim: Povyšování je trapné z obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová