Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
7.9.20 14:14

Já jsem nikdy nepochopila, proč se některým ženám líbí jmenovat se jinak než jejich děti a muž. To je můj nepopulární názor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.9.20 14:14
@Wani píše:
Take mam dlouhé a komplilovane prijmeni a jine bych nechtěla. Deti maji obe, manžel si moje prijmeni ke svemu pridal.

Já teda jiné chci a mít ho budu :D! Dvě příjmení, či jména, bych nechtěla mít nikdy :lol:!

• Citovat
  • Upravit
21381
7.9.20 14:18
@pe-terka píše:
to je pravda. Viz nekonečné diskuse o kouření na balkonech.

Nejlepsi je argument, ze na co ty balkony teda jsou, kdyz ne na koureni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
7.9.20 14:21
@jednoslunicko píše:
Já jsem nikdy nepochopila, proč se některým ženám líbí jmenovat se jinak než jejich děti a muž. To je můj nepopulární názor :-D

Kdyby si manzel nepridal me prijmeni, tak bychom taky zadne spolecne neměli a deti yb se jmenovaly vyhradne po mne. :nevim: Ja nikdy netouzila mit stejne prijmeni jako muj muz, zejména kdyz on má jedno z nejcastejsich prijmeni a moje rodina je v republice jedina s nasim prijmenim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
7.9.20 14:22
@malákráličice píše:
Nejlepsi je argument, ze na co ty balkony teda jsou, kdyz ne na koureni. :roll:

Toto fakt nekdo pouziva jako argument? :lol: Jinak ve firme, kde pracuje manzel, dalo uz nekolik skladniku vypoved, protoze jim nedovolili kourit mimo pauzy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
7.9.20 14:25
@Wani píše:
Kdyby si manzel nepridal me prijmeni, tak bychom taky zadne spolecne neměli a deti yb se jmenovaly vyhradne po mne. :nevim: Ja nikdy netouzila mit stejne prijmeni jako muj muz, zejména kdyz on má jedno z nejcastejsich prijmeni a moje rodina je v republice jedina s nasim prijmenim. :nevim:

Ale ty se do mého nepopulárního názoru vešla i tak, protože by se jmenovaly po tobě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
7.9.20 14:27
@jednoslunicko píše:
Ale ty se do mého nepopulárního názoru vešla i tak, protože by se jmenovaly po tobě. :)

Tj, jina varianta u nas nepripadala v uvahu. :lol: Manzel si na sve prijmeni nepotrpi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.9.20 14:31
@malákráličice píše:
Nejlepsi je argument, ze na co ty balkony teda jsou, kdyz ne na koureni. :roll:

na takovou blbost už člověk nemá co odpovědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.9.20 14:33

Jo a můj další nepopulární názor je, že Cropp topy a Disney postavičky na oblečení, by měly mít zakázané nosit obézní ženy, či ty, které mají prsa vel. 4 a více, nebo ženské nad 45 let :lol:… Chudák Mickey, či Minnie :lol:.

• Citovat
  • Upravit
148629
7.9.20 15:03
@Makca87 píše:
Jo a můj další nepopulární názor je, že Cropp topy a Disney postavičky na oblečení, by měly mít zakázané nosit obézní ženy, či ty, které mají prsa vel. 4 a více, nebo ženské nad 45 let :lol:… Chudák Mickey, či Minnie :lol:.

To nosí kde? Jsem nikoho takového/takovou s Mickey, Minnie a podobně, neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.9.20 15:20
@Wani píše:
Toto fakt nekdo pouziva jako argument? :lol: Jinak ve firme, kde pracuje manzel, dalo uz nekolik skladniku vypoved, protoze jim nedovolili kourit mimo pauzy. :lol:

U nas se koureni tise toleruje, protoze by sestricky odesly jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.9.20 15:21
@Anna766 píše:
To nosí kde? Jsem nikoho takového/takovou s Mickey, Minnie a podobně, neviděla.

Prosím? 8o… Úplně všude :lol:! Minnie, Mickey, Pluto, Daisy, Bugs And Lola Bunny, Dumbo, Lví král, Tweety… a pak samozřejmě různé Disney princezny a jejich macechy, čarodějnice… :D.. a pak je tu NASA :lol:.

Příspěvek upraven 07.09.20 v 15:33

• Citovat
  • Upravit
10029
7.9.20 15:32
@Baba píše:
U nas se koureni tise toleruje, protoze by sestricky odesly jinam.

Sestřiček je bohuzel nedostatek. :nevim: Ja to treba svym podrizenym netoleruji. Ne ze by si nesmeli dat pauzu, ale takove to vykurovani co hodinu netrpim. Nastesti mam na oddeleni jen jednoho kuraka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
7.9.20 15:35
@Makca87 píše:
Prosím? 8o… Úplně všude :lol:! Minnie, Mickey, Pluto, Daisy, Bugs And Lola Bunny, Dumbo, Lví král, Tweety… a pak samozřejmě různé Disney princezny a jejich macechy, čarodějnice… :D.. a pak je tu NASA :lol:.Příspěvek upraven 07.09.20 v 15:33

NASA mi prijde v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.9.20 15:38
@Wani píše:
NASA mi prijde v pohode.

Mě příjdou naprosto v pohodě i Disney, ale na mladé hubené holce, či ženě, co vypadá mladě ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová