Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem nikdy nepochopila, proč se některým ženám líbí jmenovat se jinak než jejich děti a muž. To je můj nepopulární názor ![]()
@Wani píše:
Take mam dlouhé a komplilovane prijmeni a jine bych nechtěla. Deti maji obe, manžel si moje prijmeni ke svemu pridal.
Já teda jiné chci a mít ho budu
! Dvě příjmení, či jména, bych nechtěla mít nikdy
!
@pe-terka píše:
to je pravda. Viz nekonečné diskuse o kouření na balkonech.
Nejlepsi je argument, ze na co ty balkony teda jsou, kdyz ne na koureni. ![]()
@jednoslunicko píše:
Já jsem nikdy nepochopila, proč se některým ženám líbí jmenovat se jinak než jejich děti a muž. To je můj nepopulární názor
Kdyby si manzel nepridal me prijmeni, tak bychom taky zadne spolecne neměli a deti yb se jmenovaly vyhradne po mne.
Ja nikdy netouzila mit stejne prijmeni jako muj muz, zejména kdyz on má jedno z nejcastejsich prijmeni a moje rodina je v republice jedina s nasim prijmenim. ![]()
@malákráličice píše:
Nejlepsi je argument, ze na co ty balkony teda jsou, kdyz ne na koureni.
Toto fakt nekdo pouziva jako argument?
Jinak ve firme, kde pracuje manzel, dalo uz nekolik skladniku vypoved, protoze jim nedovolili kourit mimo pauzy. ![]()
@Wani píše:
Kdyby si manzel nepridal me prijmeni, tak bychom taky zadne spolecne neměli a deti yb se jmenovaly vyhradne po mne.Ja nikdy netouzila mit stejne prijmeni jako muj muz, zejména kdyz on má jedno z nejcastejsich prijmeni a moje rodina je v republice jedina s nasim prijmenim.
Ale ty se do mého nepopulárního názoru vešla i tak, protože by se jmenovaly po tobě. ![]()
@jednoslunicko píše:
Ale ty se do mého nepopulárního názoru vešla i tak, protože by se jmenovaly po tobě.
Tj, jina varianta u nas nepripadala v uvahu.
Manzel si na sve prijmeni nepotrpi.
@malákráličice píše:
Nejlepsi je argument, ze na co ty balkony teda jsou, kdyz ne na koureni.
na takovou blbost už člověk nemá co odpovědět ![]()
Jo a můj další nepopulární názor je, že Cropp topy a Disney postavičky na oblečení, by měly mít zakázané nosit obézní ženy, či ty, které mají prsa vel. 4 a více, nebo ženské nad 45 let
… Chudák Mickey, či Minnie
.
@Makca87 píše:
Jo a můj další nepopulární názor je, že Cropp topy a Disney postavičky na oblečení, by měly mít zakázané nosit obézní ženy, či ty, které mají prsa vel. 4 a více, nebo ženské nad 45 let… Chudák Mickey, či Minnie
.
To nosí kde? Jsem nikoho takového/takovou s Mickey, Minnie a podobně, neviděla.
@Wani píše:
Toto fakt nekdo pouziva jako argument?Jinak ve firme, kde pracuje manzel, dalo uz nekolik skladniku vypoved, protoze jim nedovolili kourit mimo pauzy.
U nas se koureni tise toleruje, protoze by sestricky odesly jinam.
@Anna766 píše:
To nosí kde? Jsem nikoho takového/takovou s Mickey, Minnie a podobně, neviděla.
Prosím?
… Úplně všude
! Minnie, Mickey, Pluto, Daisy, Bugs And Lola Bunny, Dumbo, Lví král, Tweety… a pak samozřejmě různé Disney princezny a jejich macechy, čarodějnice…
.. a pak je tu NASA
.
Příspěvek upraven 07.09.20 v 15:33
@Baba píše:
U nas se koureni tise toleruje, protoze by sestricky odesly jinam.
Sestřiček je bohuzel nedostatek.
Ja to treba svym podrizenym netoleruji. Ne ze by si nesmeli dat pauzu, ale takove to vykurovani co hodinu netrpim. Nastesti mam na oddeleni jen jednoho kuraka.
@Makca87 píše:
Prosím?… Úplně všude
! Minnie, Mickey, Pluto, Daisy, Bugs And Lola Bunny, Dumbo, Lví král, Tweety… a pak samozřejmě různé Disney princezny a jejich macechy, čarodějnice…
.. a pak je tu NASA
.Příspěvek upraven 07.09.20 v 15:33
NASA mi prijde v pohode.
@Wani píše:
NASA mi prijde v pohode.
Mě příjdou naprosto v pohodě i Disney, ale na mladé hubené holce, či ženě, co vypadá mladě
…