Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148578
8.9.20 00:16
@Betty MacDonald píše:
Aničko, mně docela taky, ale tahle paní byla nepřehlédnutelná, to mi věř :mrgreen:

Věřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42411
8.9.20 00:19

Koukám, co jsem to zas napsala, nebo se mi to samo opravilo, ale měla to být Dory, samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
8.9.20 00:22
@Anna766 píše:
Jsem si chtěla vygůglit tu Dolly, ať nemám mezery ve vzdělání a vyskočila mi nějaká zpěvačka country a ovce, tak zase nic nevím.

Hele, tuhle má na pyžamu starej Mc Donald. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
8.9.20 00:24
@Betty MacDonald píše:
Koukám, co jsem to zas napsala, nebo se mi to samo opravilo, ale měla to být Dory, samozřejmě :mrgreen:

Nezamlouvej to! :P :P Úplně Tě v tom vidím! Joztomilouš!! :hug: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
8.9.20 00:26
@Betty MacDonald píše:
Koukám, co jsem to zas napsala, nebo se mi to samo opravilo, ale měla to být Dory, samozřejmě :mrgreen:
Tu rybu?
@sirikit píše:

Tak tuhle Dolly jsem fakt nemyslela, ta mě nenapadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42411
8.9.20 00:27
@sirikit píše:
:mrgreen: tak to by šlo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
8.9.20 00:32
@Betty MacDonald píše: :mrgreen: tak to by šlo :mrgreen:

A že seš to Ty (a nepouštím ze zřetele tu véééélkou krabici s frgálama :P :P :P ), pomohu Ti. :srdce:
To, co máš na noční košili, je pravděpodobně - seznamte se - Shaun. :hug: :kytka: :pankac:
 Tadyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42411
8.9.20 00:35
@sirikit píše:
A že seš to Ty (a nepouštím ze zřetele tu véééélkou krabici s frgálama :P :P :P ), pomohu Ti. :srdce:
To, co máš na noční košili, je pravděpodobně - seznamte se - Shaun. :hug: :kytka: :pankac:
Tadyk.

S tou jsem měla celý pyžamo, takhle byla nahoře a na kalhotách desítky malých Shaun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
8.9.20 00:48
@Betty MacDonald píše:
S tou jsem měla celý pyžamo, takhle byla nahoře a na kalhotách desítky malých Shaun :mrgreen:

Se slepicí neměli, sakra? :think:
Seš Betty Mc Donald, drž úhel!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
8.9.20 01:04
@pe-terka píše:
a právě tohle by mě zajímalo…Ale já jsem celkově odpůrce přetechnizovaného světa. Jak dáš moc a „inteligenci“ strojům, je otázkou času, kdy se to obrátí proti lidem. Tohle je hrozně krátkozraké a odosobněné…Mám celkem strach, až budu stará babka, jak tyhle technologie poberu a zorientuju se v budoucím světě. Vždyt ani současní staříci to obvykle nedávají.
Nevylučuju ani variantu, že to poleze na nervy i mladým. A stoupne poptávka po naprosto obyčejných, bazálních manuálních činnostech. A přijde návrat k zemitosti, přírodě a útěku od technologií…Ostatně tyhle prvky lze vypozorovat i dnes, máme to v sobě zakódované.

Ja mam taky strach z budoucnosti… ale kazda zmena prinasi strach.

Cim jsem starsi, tim vic mam chut zakorenit a zit mimo ruch, venku v prirode, mimo mesto a pestovat zeleninu a starat se o zvirata adoptovana z chovu, ktera u nas dozijou duchod. Muz se zatim moc s touto myslenkou nestotoznil, ale mne to v hlave vrta cim dal tim vic… koukala jsem jeden dokument, kde lidi odesli mimo a ziji jak nasi predkove, inzinir, manazer a uradnice… neni to lehky, ale ti lide rikali, ze konecne maji cistou hlavu. Delaji na svem, vidi vysledky sve prace, nemaji sefa, ani nikoho pod sebou, jednoduchy zivot, plny fyzicke prace, presto to tak chteji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
8.9.20 05:32
@Anna766 píše:
Já si toho nikdy na nikom nevšimla.

Spíš jsem to viděla na Britkach a Americankach. Paní 100 kg,50 let a černé leginy a růžové tričko s myskou Minnie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
8.9.20 05:41
@Anna766 píše:
Jsem si chtěla vygůglit tu Dolly, ať nemám mezery ve vzdělání a vyskočila mi nějaká zpěvačka country a ovce, tak zase nic nevím.

Jestli Ti vyskočila v google ovce a zpěvačka, tak jsi stastný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
8.9.20 06:45
@Alladina píše:
Spíš jsem to viděla na Britkach a Americankach. Paní 100 kg,50 let a černé leginy a růžové tričko s myskou Minnie.

A to je přesně ta žena, na které to vůbec nevypadá dobře :lol:!

• Citovat
  • Upravit
Makca87
8.9.20 06:49
@pe-terka píše:
pokud Čapkovo dílo považuješ za kravinu, zřejmě ti unikla podstata jeho myšlenek a poselství knihy.

Ne, vůbec jsi to nepochopila ;)… Myslela jsem to slovní spojení ;)… Cizí slova, těžká na výslovnost, atd… si člověk zapamatuje hned ;).

• Citovat
  • Upravit
Makca87
8.9.20 07:00
@Anna766 píše:
Tak hlavně že to vadí, když to případně nosí jiní/jiné :mrgreen: ale asi bydlíš daleko, neb jsem to skutečně na ženě neviděla. Poslední oblečení s Disney postavičkou jsem na vlastní oči viděla, když jsem koupila sadu kalhotek pro sedmiletou vnučku…

Bydlím na Marsu ;). Tak až půjdeš někdy mezi dav, pořádně se koukej ;). Já se teda po lidech dívám a inspiruji se ( móda, vlasy, tetování,… ) a kdyby někdo zkolaboval někde na lavičce, všimnu si ho ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová