Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
915
8.9.20 11:57

A co takhle sladká růžová nebo tygří na bonbónku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.9.20 12:21
@Alriga píše:
To je můj nepopulární názor. V lepší restauraci ve vnitřních prostorách mě to obtěžuje. Taky bych neslezla z koně a v jezdeckých hadrech bych nešla do restaurace.

Tak před restaurací nemáš obvykle parkoviště na koně, na kolo jo. Takže v tom je rozdíl ;) navíc některé restauracemm mají znak cyklisté vítáni

• Citovat
  • Upravit
kkkulisek
8.9.20 12:48

Mně teda mnohem víc vadí netolerantní kuřák co mi fouká svoje smrady do obličeje než paní s nadváhou v růžovém tričku. A nechápu tu potřebu starat se o ostatní, jak vypadají, co mají na hlavě, jako mají kabelku a makeup. Kdyby se každý staral prvotně o sebe, bylo by na světě líp.

• Citovat
  • Upravit
17897
8.9.20 12:48
@lucenka píše:
Tak před restaurací nemáš obvykle parkoviště na koně, na kolo jo. Takže v tom je rozdíl ;) navíc některé restauracemm mají znak cyklisté vítáni

Lucenka, kdyz te tady vidim, pridam dalsi nepopularni nazor. Ze je neslusne verejne drbat nekoho „o ni bez ni“. Vickrat jsem narazila v diskuzich na to, ze te lidi pomlouvaji, i kdyz tam ty nediskutujes. Myslim, ze pokud nekto neco proti tobe ma, ma to adresovat primo tebe a ne poza zada v diskuzi, kde nejsi pritomna a proto nemuzes argumentovat a branit se. V takovem pripadu jde jenom o sproste pavlacove drbani.

Příspěvek upraven 08.09.20 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkulisek
8.9.20 12:49
@Alriga píše:
To je můj nepopulární názor. V lepší restauraci ve vnitřních prostorách mě to obtěžuje. Taky bych neslezla z koně a v jezdeckých hadrech bych nešla do restaurace.

A jak tě to obtěžuje, kazí ti to estetické vnímání? :mrgreen:
Já nesnáším netoleranci - to je zase můj nepopulární názor.

• Citovat
  • Upravit
17897
8.9.20 12:53
@kkkulisek píše:
Mně teda mnohem víc vadí netolerantní kuřák co mi fouká svoje smrady do obličeje než paní s nadváhou v růžovém tričku. A nechápu tu potřebu starat se o ostatní, jak vypadají, co mají na hlavě, jako mají kabelku a makeup. Kdyby se každý staral prvotně o sebe, bylo by na světě líp.

K tomu koureni, ktere se tu rozebiralo : kurak je zavislak a jako kazdej zavislak bude branit svoji zavislost a neprizna racionalni argumenty, ze svym kourenim nuti lidi kolem vdychovat karcinogenni, skodlive latky a tim padem nici jejich zdravi, na co nema zadne pravo. Jeho pravo na niceni sveho zdravi konci pri pravu ostatnich na ochranu jejich zdravi. Ale tohle zavislakovi nevysvetlis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
8.9.20 12:55
@kkkulisek píše:
A jak tě to obtěžuje, kazí ti to estetické vnímání? :mrgreen:
Já nesnáším netoleranci - to je zase můj nepopulární názor.

Vlastně ano. Obecně mi vadí, že lidé jaksi zapomněli, že k různým příležitostem se oblékáme různě. Například, pokud jedu na turistický výlet na kole a počítám s obědem v lepší restauraci, přizpůsobím tomu outfit. Podobně jako do kanceláře nejdu v zástěře, i když se odpoledne chystám doma vařit. Ale, jak říkám, to je můj v současnosti velmi nepopulární názor.

• Citovat
  • Upravit
106151
8.9.20 12:59
@lucenka píše:
Ne, vhodnost oblečení by se měla řídit podle všech těch bodů zároveň, ne jen podle jednoho z nich. Pak 60 letá ženská vypadá trapně, když si i s perfektní postavou na sebe natáhne minisukni, crop top, mikinu s dětskou postavičkou.

A komu to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.9.20 13:11
@Venetia píše:
A komu to vadí?

Nikomu, jenom vypadá trapně

• Citovat
  • Upravit
lucenka
8.9.20 13:17
@Alriga píše:
Vlastně ano. Obecně mi vadí, že lidé jaksi zapomněli, že k různým příležitostem se oblékáme různě. Například, pokud jedu na turistický výlet na kole a počítám s obědem v lepší restauraci, přizpůsobím tomu outfit. Podobně jako do kanceláře nejdu v zástěře, i když se odpoledne chystám doma vařit. Ale, jak říkám, to je můj v současnosti velmi nepopulární názor.

A v čem na takový třeba 60 km dlouhý cyklovýlet vyrazíš? V šatech? :think:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
8.9.20 13:20
@lucenka píše:
A v čem na takový třeba 60 km dlouhý cyklovýlet vyrazíš? V šatech? :think:

Ano, mám sportovně střižené kosilove šaty, ackovou dzinovou sukni, lněné kalhoty, k tomu topy a navrch lehkou bundu. Na nohou skryté kotníkové ponožky a lehké sportovní tmavemodre sketchers. Ale nikomu takový outfit nenutí, je to můj styl.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
8.9.20 13:40
@My Melody píše:
Lucenka, kdyz te tady vidim, pridam dalsi nepopularni nazor. Ze je neslusne verejne drbat nekoho „o ni bez ni“. Vickrat jsem narazila v diskuzich na to, ze te lidi pomlouvaji, i kdyz tam ty nediskutujes. Myslim, ze pokud nekto neco proti tobe ma, ma to adresovat primo tebe a ne poza zada v diskuzi, kde nejsi pritomna a proto nemuzes argumentovat a branit se. V takovem pripadu jde jenom o sproste pavlacove drbani.Příspěvek upraven 08.09.20 v 12:50

Vím kterou skupinku uživatelek myslíš :mrgreen: ale hezky jsi to vystihla :palec:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
8.9.20 13:54
@Alriga píše:
Ano, mám sportovně střižené kosilove šaty, ackovou dzinovou sukni, lněné kalhoty, k tomu topy a navrch lehkou bundu. Na nohou skryté kotníkové ponožky a lehké sportovní tmavemodre sketchers. Ale nikomu takový outfit nenutí, je to můj styl.

Tak v džínové sukni si nedovedu představit, jak bych po 60 km dopadla. To musí být strašně nepohodlný a akorát se z toho zapařit. Ale asi jezdíš jen někde ve městě po rovince pomalým tempem pár kilometrů. My jsem zvyklý na delší projížďky. A ani ve 4* hotelu neměli na recepci problém, když jsme tam dorazili v cyklistickém, celý promočení. Ale pravda, byl to hotel s označením cyklisté vítáni.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
8.9.20 13:59
@lucenka píše:
Tak v džínové sukni si nedovedu představit, jak bych po 60 km dopadla. To musí být strašně nepohodlný a akorát se z toho zapařit. Ale asi jezdíš jen někde ve městě po rovince pomalým tempem pár kilometrů. My jsem zvyklý na delší projížďky. A ani ve 4* hotelu neměli na recepci problém, když jsme tam dorazili v cyklistickém, celý promočení. Ale pravda, byl to hotel s označením cyklisté vítáni.

Ne, nejezdím po rovince ve městě. Právě naopak. Protože jezdíme se psem, nedržíme se ani cyklostezek, jezdíme hlavně po turistických trasách, takže v terénu, v lese, po písku, do kopce, ze strmých kopců atd…

• Citovat
  • Upravit
Makca87
8.9.20 14:01
@Alriga píše:

Co takový dělník, či statkář?… smradlavý, špinavý? To se má v polední pauze okoupat, převléct a pak jít di restaurace na oběd?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová