Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alriga píše:
To je můj nepopulární názor. V lepší restauraci ve vnitřních prostorách mě to obtěžuje. Taky bych neslezla z koně a v jezdeckých hadrech bych nešla do restaurace.
Tak před restaurací nemáš obvykle parkoviště na koně, na kolo jo. Takže v tom je rozdíl
navíc některé restauracemm mají znak cyklisté vítáni
Mně teda mnohem víc vadí netolerantní kuřák co mi fouká svoje smrady do obličeje než paní s nadváhou v růžovém tričku. A nechápu tu potřebu starat se o ostatní, jak vypadají, co mají na hlavě, jako mají kabelku a makeup. Kdyby se každý staral prvotně o sebe, bylo by na světě líp.
@lucenka píše:
Tak před restaurací nemáš obvykle parkoviště na koně, na kolo jo. Takže v tom je rozdílnavíc některé restauracemm mají znak cyklisté vítáni
Lucenka, kdyz te tady vidim, pridam dalsi nepopularni nazor. Ze je neslusne verejne drbat nekoho „o ni bez ni“. Vickrat jsem narazila v diskuzich na to, ze te lidi pomlouvaji, i kdyz tam ty nediskutujes. Myslim, ze pokud nekto neco proti tobe ma, ma to adresovat primo tebe a ne poza zada v diskuzi, kde nejsi pritomna a proto nemuzes argumentovat a branit se. V takovem pripadu jde jenom o sproste pavlacove drbani.
Příspěvek upraven 08.09.20 v 12:50
@Alriga píše:
To je můj nepopulární názor. V lepší restauraci ve vnitřních prostorách mě to obtěžuje. Taky bych neslezla z koně a v jezdeckých hadrech bych nešla do restaurace.
A jak tě to obtěžuje, kazí ti to estetické vnímání? ![]()
Já nesnáším netoleranci - to je zase můj nepopulární názor.
@kkkulisek píše:
Mně teda mnohem víc vadí netolerantní kuřák co mi fouká svoje smrady do obličeje než paní s nadváhou v růžovém tričku. A nechápu tu potřebu starat se o ostatní, jak vypadají, co mají na hlavě, jako mají kabelku a makeup. Kdyby se každý staral prvotně o sebe, bylo by na světě líp.
K tomu koureni, ktere se tu rozebiralo : kurak je zavislak a jako kazdej zavislak bude branit svoji zavislost a neprizna racionalni argumenty, ze svym kourenim nuti lidi kolem vdychovat karcinogenni, skodlive latky a tim padem nici jejich zdravi, na co nema zadne pravo. Jeho pravo na niceni sveho zdravi konci pri pravu ostatnich na ochranu jejich zdravi. Ale tohle zavislakovi nevysvetlis.
@kkkulisek píše:
A jak tě to obtěžuje, kazí ti to estetické vnímání?
Já nesnáším netoleranci - to je zase můj nepopulární názor.
Vlastně ano. Obecně mi vadí, že lidé jaksi zapomněli, že k různým příležitostem se oblékáme různě. Například, pokud jedu na turistický výlet na kole a počítám s obědem v lepší restauraci, přizpůsobím tomu outfit. Podobně jako do kanceláře nejdu v zástěře, i když se odpoledne chystám doma vařit. Ale, jak říkám, to je můj v současnosti velmi nepopulární názor.
@lucenka píše:
Ne, vhodnost oblečení by se měla řídit podle všech těch bodů zároveň, ne jen podle jednoho z nich. Pak 60 letá ženská vypadá trapně, když si i s perfektní postavou na sebe natáhne minisukni, crop top, mikinu s dětskou postavičkou.
A komu to vadí?
@Alriga píše:
Vlastně ano. Obecně mi vadí, že lidé jaksi zapomněli, že k různým příležitostem se oblékáme různě. Například, pokud jedu na turistický výlet na kole a počítám s obědem v lepší restauraci, přizpůsobím tomu outfit. Podobně jako do kanceláře nejdu v zástěře, i když se odpoledne chystám doma vařit. Ale, jak říkám, to je můj v současnosti velmi nepopulární názor.
A v čem na takový třeba 60 km dlouhý cyklovýlet vyrazíš? V šatech? ![]()
@lucenka píše:
A v čem na takový třeba 60 km dlouhý cyklovýlet vyrazíš? V šatech?
Ano, mám sportovně střižené kosilove šaty, ackovou dzinovou sukni, lněné kalhoty, k tomu topy a navrch lehkou bundu. Na nohou skryté kotníkové ponožky a lehké sportovní tmavemodre sketchers. Ale nikomu takový outfit nenutí, je to můj styl.
@My Melody píše:
Lucenka, kdyz te tady vidim, pridam dalsi nepopularni nazor. Ze je neslusne verejne drbat nekoho „o ni bez ni“. Vickrat jsem narazila v diskuzich na to, ze te lidi pomlouvaji, i kdyz tam ty nediskutujes. Myslim, ze pokud nekto neco proti tobe ma, ma to adresovat primo tebe a ne poza zada v diskuzi, kde nejsi pritomna a proto nemuzes argumentovat a branit se. V takovem pripadu jde jenom o sproste pavlacove drbani.Příspěvek upraven 08.09.20 v 12:50
Vím kterou skupinku uživatelek myslíš
ale hezky jsi to vystihla ![]()
@Alriga píše:
Ano, mám sportovně střižené kosilove šaty, ackovou dzinovou sukni, lněné kalhoty, k tomu topy a navrch lehkou bundu. Na nohou skryté kotníkové ponožky a lehké sportovní tmavemodre sketchers. Ale nikomu takový outfit nenutí, je to můj styl.
Tak v džínové sukni si nedovedu představit, jak bych po 60 km dopadla. To musí být strašně nepohodlný a akorát se z toho zapařit. Ale asi jezdíš jen někde ve městě po rovince pomalým tempem pár kilometrů. My jsem zvyklý na delší projížďky. A ani ve 4* hotelu neměli na recepci problém, když jsme tam dorazili v cyklistickém, celý promočení. Ale pravda, byl to hotel s označením cyklisté vítáni.
@lucenka píše:
Tak v džínové sukni si nedovedu představit, jak bych po 60 km dopadla. To musí být strašně nepohodlný a akorát se z toho zapařit. Ale asi jezdíš jen někde ve městě po rovince pomalým tempem pár kilometrů. My jsem zvyklý na delší projížďky. A ani ve 4* hotelu neměli na recepci problém, když jsme tam dorazili v cyklistickém, celý promočení. Ale pravda, byl to hotel s označením cyklisté vítáni.
Ne, nejezdím po rovince ve městě. Právě naopak. Protože jezdíme se psem, nedržíme se ani cyklostezek, jezdíme hlavně po turistických trasách, takže v terénu, v lese, po písku, do kopce, ze strmých kopců atd…
@Alriga píše:
Co takový dělník, či statkář?… smradlavý, špinavý? To se má v polední pauze okoupat, převléct a pak jít di restaurace na oběd?