Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
8.9.20 17:24
@Pudloslava píše:
viz můj následující příspěvek - nehodnotím to z pozice společnosti, ale jednotlivce
pro společnost je možná určité procento homosexuálů výhodné - na to jsou také teorie - pro současnou společnost by bylo výhodné vyřadit z reprodukce spoustu lidí, ale to by byl opravdový humus.mimochodem komu ubližuje nekrofil?

Nevím no, rodina mrtvého by asi fakt nebyla nadšená z toho, že jim někdo ojíždí příbuzného. Například. Navíc je to hanobení ostatků, což je trestné.

Já si prostě jen myslím, že to co popisuješ je amorální. Z mého pohledu. Mě by se nelíbilo kdybych zjistila, že na mě rodiče jako malé provádí takovéhle pokusy, aby potlačili mou vlastní identitu.

• Citovat
  • Upravit
461
8.9.20 17:25
@M_Vladim píše:
Asi už moc pamatuju. Pamatuju, jak v hospodě v sobotu nebylo poznat, kdo je ředitel podniku, účetní, skladník, profesor a kdo traktorista. Taky se tam dalo probrat všechno a vždycky se někdo našel, kdo tomu aspoň dost slušně rozuměl. 8)
Je to určitá síla, soudržnost, co se vytrácí… :zed: :?

Nejsi sám :mavam:
Chodívala jsem na obědy do hospody kam chodívali i řemeslníci pracující rukama (jsem účetní a myslím si, že jsem taky vlastně řemeslník, jen pracuji více hlavou), ti stálí už to znali a na nové servírka jen koukla a ukázala do rohu místnosti, kde byly podsedáky a potahy na židle. Chlapi vzali podle stavu svého pracovního oblečení co bylo třeba, mrkli do jídeláku, objednali si a bylo…
No dress code, jen slušnost a čistota :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36901
8.9.20 17:27

Příspěvek upraven 08.09.20 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.9.20 17:27
@Baba píše:
Ty seš homosexuál? Jestli ne, tak těžko můžeš hodnotit jak se homosexuálové cítí. A paušalizace je už sama o sobě nesmyslná.

pak ani homosexuál nemůže hodnotit, jak se cítí většina homosexuálů :-)
neodiskutovatelný fakt je, že homosexuální páry nemůžou přirozeným způsobem mít dítě - to je oběktivní věc, o které se dá bavit.

vlastně by se to možná dalo v budoucnosti vyřešit nějakou úpravou pohlavních orgánů, to by bylo pro tebe přijatelnější?

Nejsem ani proti tomu, nejsem homofob - jen vidím, že automaticky mají nadělený problém a benefit automaticky nevidím žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
8.9.20 17:28

@Parninas Navic nekrofilni chovani je bezne u sadistu. :nevim: Jinak prijde mi to úplně ujete, takze lesby vadit nebudou a prvorozeni gayove taky ne, ale beda, ze by druhorozeny syn zacal randit s muzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.9.20 17:28

Jo a nebudu reagovat na ty, kteří se sami klasifikovali do bodu 1 mého prvotního sdělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.9.20 17:29
@Pudloslava píše:
odjakživa až do roku 1990 :-)

myslím, že se k tomu musíš postavit bez předsudků, bez předsudků o tom, jak je to úplně bezvadné, být homosexuál. Dej si na papír klady a zápory. Pořád měj na mysli, že nikdo nechce stávajícího homosexuála měnit, nebo mu něco upírat.

Hele kdyby mi někdo řekl „bylo by pro tebe lepší, kdybys byla chytřejší, hezčí, zdravější…“, tak je to sice nepříjemné, ale pravdivé. Bylo.

Já už si tu studii našla. Četlas to vůbec?

A nesouhlasím, já to tak nevímám. Nemyslím si, že mají homosexuálové horší život. A jestli jo, tak jen kvůli takovým netolerantním lidem. Strašný. Kolik puberťáků si vzalo život, že jim nějaký týpek, co si myslel, že má patent na boha, řekl nějakou hovadinu?
Tohle je čistá netolerance schovávana za zdánlivě milými slovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36901
@Pudloslava píše:
No jeje
nejvíc lidi zvedá
  • lidi jsou strašně blbí - omezení práv by hodně lidem prospělo

(ovšem by musela být záruka, že se o ně ti chytřejší postarají) - asi bych dávala lidem vybrat jestli chtějí buďto práva, nebo sociální jistoty. Volit by asi nemusel úplně každý, koho lze třeba uplatit rouškovným.

• jakkoli homosexuálům nechci upírat žádná práva včetně těch, které ještě nemají, myslím si, že jim samotným by jim lépe bylo jako hetero a proto by prevence homosexuality, pokud by byla možná (jakože některé výzkumy to naznačují)), byla zřejmě žádoucí.

Prevence? Normálně - navrtají vám do hlavy takové dírky, štouchnou tam elektrody a nahrajou zbrusu nový program…
A jejda, tady někdo přehodil obal. :nevim: Místo „Heterosexuálem už dnes“ je tam „Miluj svého rudého vůdce“… :roll: :poblion:
Rozumější snad chápou tu nebetyčnou prasárnu… :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa

Zase je tady podzim a zase tady budou diskuse, jak podpořit imunitu dětí, aby nebyly pořád nemocné. Můj nepopulární názor je, že imunitu dělá pohyb, vzduch, slunce, voda, normální zdrav jídlo, přirozené otužování (stačí je nenavalovat, jak pumpy na zimu). Žádné umělé vitamíny a podobné nesmysly to nenahradí.

• Citovat
  • Upravit
60142
@Wani píše:
@Parninas Navic nekrofilni chovani je bezne u sadistu. :nevim: Jinak prijde mi to úplně ujete, takze lesby vadit nebudou a prvorozeni gayove taky ne, ale beda, ze by druhorozeny syn zacal randit s muzem.

A dyť je to ptákovina, z té studie nic takového nevyšlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.9.20 17:30
@Wani píše:

a kde jsem tohle psala, nebo naznačila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
8.9.20 17:31

@Pudloslava To ani neplodne pary, presto ani homosexualum a ani neplodnym parum soucasna medicina pomoc neodpira.

Příspěvek upraven 08.09.20 v 17:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.9.20 17:31
@Pudloslava píše:
pak ani homosexuál nemůže hodnotit, jak se cítí většina homosexuálů :-)
neodiskutovatelný fakt je, že homosexuální páry nemůžou přirozeným způsobem mít dítě - to je oběktivní věc, o které se dá bavit.

vlastně by se to možná dalo v budoucnosti vyřešit nějakou úpravou pohlavních orgánů, to by bylo pro tebe přijatelnější?

Nejsem ani proti tomu, nejsem homofob - jen vidím, že automaticky mají nadělený problém a benefit automaticky nevidím žádný.
Proč by mě homosexuál hodnotit ostaní homosexuály? 8o
A dál? Dítě není jediným smyslem života.
Seš homofob. Děláš si o homosexuálech nějaký svoje domněnky, zavedla byys prevenci… to je ažaž.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
8.9.20 17:33
@Pudloslava píše:
a kde jsem tohle psala, nebo naznačila?

Posilala jsi sem uryvek, kde se zminovala injekce po porodu syna, aby se u dalsiho pripadne syna homosexualite zabranilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.9.20 17:35
@Baba píše:
Já už si tu studii našla. Četlas to vůbec?A nesouhlasím, já to tak nevímám. Nemyslím si, že mají homosexuálové horší život. A jestli jo, tak jen kvůli takovým netolerantním lidem. Strašný. Kolik puberťáků si vzalo život, že jim nějaký týpek, co si myslel, že má patent na boha, řekl nějakou hovadinu?
Tohle je čistá netolerance schovávana za zdánlivě milými slovy.

Máš pravdu v tom, že kdyby se části homosexuality dalo předejít, pak by na ty ostatní mohlo být nahlíženo jako na ty, u kterých se nezakročilo včas… zhoršilo by to jejich pozici. Je to problematické. Současná výchova k toleranci by musela běžet dál.

já zase u lidí vnímám přílišné uzavření v krajních pozicích, kromě homofobů se vyskytují snad jen zaslepení homofilové, je to černé nebo bílé a kdo si dovolí vidět nějakou šeď, dostane nálepku homofoba.
Tak je to bohužel v mnoha oblastech a těm, kterých se to týká, to ve výsledku uškodí.

no dotaz byl na nepopulární názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová