Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43032
8.9.20 16:18

No jeje
nejvíc lidi zvedá

• lidi jsou strašně blbí - omezení práv by hodně lidem prospělo

(ovšem by musela být záruka, že se o ně ti chytřejší postarají) - asi bych dávala lidem vybrat jestli chtějí buďto práva, nebo sociální jistoty. Volit by asi nemusel úplně každý, koho lze třeba uplatit rouškovným.

• jakkoli homosexuálům nechci upírat žádná práva včetně těch, které ještě nemají, myslím si, že jim samotným by jim lépe bylo jako hetero a proto by prevence homosexuality, pokud by byla možná (jakože některé výzkumy to naznačují)), byla zřejmě žádoucí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21392
8.9.20 16:21

@Pudloslava Jak by ta prevence homosexuality vypadala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
8.9.20 16:21
@Pudloslava píše:
No jeje
nejvíc lidi zvedá

(ovšem by musela být záruka, že se o ně ti chytřejší postarají) - asi bych dávala lidem vybrat jestli chtějí buďto práva, nebo sociální jistoty. Volit by asi nemusel úplně každý, koho lze třeba uplatit rouškovným.

• jakkoli homosexuálům nechci upírat žádná práva včetně těch, které ještě nemají, myslím si, že jim samotným by jim lépe bylo jako hetero a proto by prevence homosexuality, pokud by byla možná (jakože některé výzkumy to naznačují)), byla zřejmě žádoucí.

Mohu poprosit, ktere vyzkumy to naznacuji? Nejak si nejakou prevenci homosexuality opravdu nedovedu predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
8.9.20 16:22
@malákráličice píše:
@Pudloslava Jak by ta prevence homosexuality vypadala? 8o

V Polsku by mohli mit odpověď (ironie).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
8.9.20 16:25
@Pudloslava píše:
No jeje
nejvíc lidi zvedá

Hele upřímně by mě zajímalo jak taková „prevence“ homosexuality vypadá.

A když už homosexuálové jsou tak co, zavřeme je do těch předělávacích ústavů/táborů jak je poměrně ještě běžné v některých víc naboženských státech v USA? Viděla jsem o tom jeden dokument a teda chtělo se mi fakt zvracet. :zed: Já vím, že tam jdou „dobrovolně“ (=pod nátlakem rodiny), ale i tak hrozný.

• Citovat
  • Upravit
36962
8.9.20 16:31
@sirikit píše:
Nezamlouvej to! :P :P Úplně Tě v tom vidím! Joztomilouš!! :hug: :hug: :*

Tahle nééé - Přeci Dolly, no… Dolly Buster! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
8.9.20 16:34

@Parninas Je to hnus, taky jsem o tom videla dokument, v podstatě ty lide tam psychicky znici. Ted podobnou kravinu zase zavadeji Polaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
8.9.20 16:35

Je teda fakt, že jak sem člověk napíše nepopulární (ne rádoby nepopulární) názor, dostane čočku a strhne se morální pohoršení. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
8.9.20 16:42
@M_Vladim píše:
Tahle nééé - Přeci Dolly, no… Dolly Buster! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tu má na pyžamu starej Mc Donald, sleduj to pozorně! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
8.9.20 16:44
@MrsNorris píše:
Je teda fakt, že jak sem člověk napíše nepopulární (ne rádoby nepopulární) názor, dostane čočku a strhne se morální pohoršení. :P

A co?
S tím je třeba počítat a odargumentovat si to, pokud si za svým nepopulárním názorem stojíš a nejde Ti jenom o laciný shocking. ;)
Nebo jsi to tu čekala tleskánkové? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
8.9.20 16:45
@Wani píše:
@Parninas Je to hnus, taky jsem o tom videla dokument, v podstatě ty lide tam psychicky znici. Ted podobnou kravinu zase zavadeji Polaci.

Ale bude se jim tak žít líp, takže je zlomí pro jejich dobro.
Twl, to jsem teda upadla. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
8.9.20 16:48

@malákráličice @Wani @Parninas
 https://dvojka.rozhlas.cz/…ek-a-7667583

studie naznacují, že homosexualita vznika podobnym mechanismem, jako treba hemolyza plodu pri Rh imkompatibilite, v tom poradu je to docela hezky vysvetleno
teoreticky by se dala vyresit tim, ze by se zenam po porodu syna pichla injekce, ktera by predesla tvorbe protilatek a tim by se predeslo eventuelni homosexualite u dalsiho syna (pocateho az nekdy v budoucnosti)

to, nad cim se osklibate, je lecba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36962
8.9.20 16:48
@pe-terka píše:
myslím, že k podobné myšlence bude směřovat čím dál víc lidí. Ono to vidíš už ted, určitý návrat „k bazálu“ je trendem. Pozoruju to hlavně u věkové kategorie 35+, tam to začíná. Svoje v tom udělala už korona, industrializace tento jev jen umocní. Je to dobře vidět na ne/dostupnosti rekreačních nemovitostí a vzestupu cen.
Nedávno jsme byli na dovolené v jižních Čechách a v místním rádiu říkali, že na jednu nemovitost na Šumavě je až 40 zájemců (kupců)!

Lidi nemají rozum. :roll: 30 let chtaři fujky fuj a najednou huráááá. :roll:
Vidím to na mojí chatě, původně ztracená za Prahou, nevedla tam ani silnice, jen stará… ehm, hóódně stará… formanská cesta.
A Pak se lidi začali stěhovat z Prahy ven a teď všichni - tedy i ti, co se tam vystěhovali - nadávají, jaký je tam provoz a že obec nemá připravenou kanalizaci a vodovod a mateřskou školku a školní autobus… :roll: :P
Ještě před dvaceti lety jsme s manželkou jezdili po okolních okreskách a potkali tak dvě auta za čvrt hodiny - tedy pokud nebyl pátek, nebo neděle pozdě odpoledne. :P
Dneska - peklo. Sedím doma na zadku a tloustnu. :pocitac:
No ale hřiště, co jsme jako mládež pomáhali udržovat a budovat, zejí prázdnotou a zarůstají bejlím. :zed: :,( Nostalgie, no… :?
Bůh ochraňuj Šumavu a jiné krásné kouty naší země. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
8.9.20 16:49
@sirikit píše:
A co?
S tím je třeba počítat a odargumentovat si to, pokud si za svým nepopulárním názorem stojíš a nejde Ti jenom o laciný shocking. ;)
Nebo jsi to tu čekala tleskánkové? 8o :think:

Mně nejde o nic, já se vzdala příležitosti sem přispět názorem už na první stránce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
8.9.20 16:51
@sirikit píše:
Ale bude se jim tak žít líp, takže je zlomí pro jejich dobro.
Twl, to jsem teda upadla. 8o :roll:

No budou z nich zlomene poslusne ovecky cirkve, nikdo jiny tyto kempy neporada. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová