Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jeje
nejvíc lidi zvedá
(ovšem by musela být záruka, že se o ně ti chytřejší postarají) - asi bych dávala lidem vybrat jestli chtějí buďto práva, nebo sociální jistoty. Volit by asi nemusel úplně každý, koho lze třeba uplatit rouškovným.
@Pudloslava píše:
No jeje
nejvíc lidi zvedá
- lidi jsou strašně blbí - omezení práv by hodně lidem prospělo
(ovšem by musela být záruka, že se o ně ti chytřejší postarají) - asi bych dávala lidem vybrat jestli chtějí buďto práva, nebo sociální jistoty. Volit by asi nemusel úplně každý, koho lze třeba uplatit rouškovným.
- jakkoli homosexuálům nechci upírat žádná práva včetně těch, které ještě nemají, myslím si, že jim samotným by jim lépe bylo jako hetero a proto by prevence homosexuality, pokud by byla možná (jakože některé výzkumy to naznačují)), byla zřejmě žádoucí.
Mohu poprosit, ktere vyzkumy to naznacuji? Nejak si nejakou prevenci homosexuality opravdu nedovedu predstavit.
@malákráličice píše:
@Pudloslava Jak by ta prevence homosexuality vypadala?
V Polsku by mohli mit odpověď (ironie).
@Pudloslava píše:
No jeje
nejvíc lidi zvedá
- lidi jsou strašně blbí - omezení práv by hodně lidem prospělo
- jakkoli homosexuálům nechci upírat žádná práva včetně těch, které ještě nemají, myslím si, že jim samotným by jim lépe bylo jako hetero a proto by prevence homosexuality, pokud by byla možná (jakože některé výzkumy to naznačují)), byla zřejmě žádoucí.
Hele upřímně by mě zajímalo jak taková „prevence“ homosexuality vypadá.
A když už homosexuálové jsou tak co, zavřeme je do těch předělávacích ústavů/táborů jak je poměrně ještě běžné v některých víc naboženských státech v USA? Viděla jsem o tom jeden dokument a teda chtělo se mi fakt zvracet.
Já vím, že tam jdou „dobrovolně“ (=pod nátlakem rodiny), ale i tak hrozný.
@sirikit píše:
Nezamlouvej to!![]()
Úplně Tě v tom vidím! Joztomilouš!!
![]()
![]()
Tahle nééé - Přeci Dolly, no… Dolly Buster!
![]()
@Parninas Je to hnus, taky jsem o tom videla dokument, v podstatě ty lide tam psychicky znici. Ted podobnou kravinu zase zavadeji Polaci.
Je teda fakt, že jak sem člověk napíše nepopulární (ne rádoby nepopulární) názor, dostane čočku a strhne se morální pohoršení. ![]()
@M_Vladim píše:
Tahle nééé - Přeci Dolly, no… Dolly Buster!![]()
![]()
Tu má na pyžamu starej Mc Donald, sleduj to pozorně! ![]()
@MrsNorris píše:
Je teda fakt, že jak sem člověk napíše nepopulární (ne rádoby nepopulární) názor, dostane čočku a strhne se morální pohoršení.
A co?
S tím je třeba počítat a odargumentovat si to, pokud si za svým nepopulárním názorem stojíš a nejde Ti jenom o laciný shocking. ![]()
Nebo jsi to tu čekala tleskánkové?
![]()
@Wani píše:
@Parninas Je to hnus, taky jsem o tom videla dokument, v podstatě ty lide tam psychicky znici. Ted podobnou kravinu zase zavadeji Polaci.
Ale bude se jim tak žít líp, takže je zlomí pro jejich dobro.
Twl, to jsem teda upadla.
![]()
@malákráličice @Wani @Parninas
https://dvojka.rozhlas.cz/…ek-a-7667583
studie naznacují, že homosexualita vznika podobnym mechanismem, jako treba hemolyza plodu pri Rh imkompatibilite, v tom poradu je to docela hezky vysvetleno
teoreticky by se dala vyresit tim, ze by se zenam po porodu syna pichla injekce, ktera by predesla tvorbe protilatek a tim by se predeslo eventuelni homosexualite u dalsiho syna (pocateho az nekdy v budoucnosti)
to, nad cim se osklibate, je lecba…
@pe-terka píše:
myslím, že k podobné myšlence bude směřovat čím dál víc lidí. Ono to vidíš už ted, určitý návrat „k bazálu“ je trendem. Pozoruju to hlavně u věkové kategorie 35+, tam to začíná. Svoje v tom udělala už korona, industrializace tento jev jen umocní. Je to dobře vidět na ne/dostupnosti rekreačních nemovitostí a vzestupu cen.
Nedávno jsme byli na dovolené v jižních Čechách a v místním rádiu říkali, že na jednu nemovitost na Šumavě je až 40 zájemců (kupců)!
Lidi nemají rozum.
30 let chtaři fujky fuj a najednou huráááá. ![]()
Vidím to na mojí chatě, původně ztracená za Prahou, nevedla tam ani silnice, jen stará… ehm, hóódně stará… formanská cesta.
A Pak se lidi začali stěhovat z Prahy ven a teď všichni - tedy i ti, co se tam vystěhovali - nadávají, jaký je tam provoz a že obec nemá připravenou kanalizaci a vodovod a mateřskou školku a školní autobus…
![]()
Ještě před dvaceti lety jsme s manželkou jezdili po okolních okreskách a potkali tak dvě auta za čvrt hodiny - tedy pokud nebyl pátek, nebo neděle pozdě odpoledne. ![]()
Dneska - peklo. Sedím doma na zadku a tloustnu. ![]()
No ale hřiště, co jsme jako mládež pomáhali udržovat a budovat, zejí prázdnotou a zarůstají bejlím.
Nostalgie, no… ![]()
Bůh ochraňuj Šumavu a jiné krásné kouty naší země. ![]()
@sirikit píše:
A co?
S tím je třeba počítat a odargumentovat si to, pokud si za svým nepopulárním názorem stojíš a nejde Ti jenom o laciný shocking.
Nebo jsi to tu čekala tleskánkové?![]()
Mně nejde o nic, já se vzdala příležitosti sem přispět názorem už na první stránce ![]()
@sirikit píše:
Ale bude se jim tak žít líp, takže je zlomí pro jejich dobro.
Twl, to jsem teda upadla.![]()
No budou z nich zlomene poslusne ovecky cirkve, nikdo jiny tyto kempy neporada. ![]()