Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10029
8.9.20 17:35
@Baba píše:
A dyť je to ptákovina, z té studie nic takového nevyšlo :roll:

Muzes mi prosím sdelit jmeno te studie, rada bych si ji precetla. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.9.20 17:38
@Wani píše:
Posilala jsi sem uryvek, kde se zminovala injekce po porodu syna, aby se u dalsiho pripadne syna homosexualite zabranilo. :nevim:

a kde píšu, že by mi u ostatních homosexualita vadila nebo nevadila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.9.20 17:40
@Baba píše:
Proč by mě homosexuál hodnotit ostaní homosexuály? 8o
A dál? Dítě není jediným smyslem života.
Seš homofob. Děláš si o homosexuálech nějaký svoje domněnky, zavedla byys prevenci… to je ažaž.

a je snad jediným smyslem života sex?
zjednodušuješ moje výroky ad absurdum a nálepkuješ. seš omezená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.9.20 17:41
@Pudloslava píše:
Máš pravdu v tom, že kdyby se části homosexuality dalo předejít, pak by na ty ostatní mohlo být nahlíženo jako na ty, u kterých se nezakročilo včas… zhoršilo by to jejich pozici. Je to problematické. Současná výchova k toleranci by musela běžet dál.

já zase u lidí vnímám přílišné uzavření v krajních pozicích, kromě homofobů se vyskytují snad jen zaslepení homofilové, je to černé nebo bílé a kdo si dovolí vidět nějakou šeď, dostane nálepku homofoba.
Tak je to bohužel v mnoha oblastech a těm, kterých se to týká, to ve výsledku uškodí.

no dotaz byl na nepopulární názor :-)

Cože? 8o Proč by se na ně pohlíželo jako na někoho, u koho se nezakročilo včas? Žiš, to už je na mě fakt moc. A to sem tolerantní poměrně dost.
Opravdu nevidíš šeď. Homofob jak vyšitej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.9.20 17:42

Já už musím končit, smysl života není ani emimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkulisek
8.9.20 17:42
@Pudloslava píše:
No jeje
nejvíc lidi zvedá
  • lidi jsou strašně blbí - omezení práv by hodně lidem prospělo

(ovšem by musela být záruka, že se o ně ti chytřejší postarají) - asi bych dávala lidem vybrat jestli chtějí buďto práva, nebo sociální jistoty. Volit by asi nemusel úplně každý, koho lze třeba uplatit rouškovným.

• jakkoli homosexuálům nechci upírat žádná práva včetně těch, které ještě nemají, myslím si, že jim samotným by jim lépe bylo jako hetero a proto by prevence homosexuality, pokud by byla možná (jakože některé výzkumy to naznačují)), byla zřejmě žádoucí.

Znáš nějakého homosexuála? Já několik a ani jeden nechce být heterosexuál, zato by jim pomohlo víc tolerance. A představ si že mnozí z nich vůbec děti nechtějí a že je nemají je jim úplně jedno.

• Citovat
  • Upravit
60142
8.9.20 17:43
@Wani píše:
Muzes mi prosím sdelit jmeno te studie, rada bych si ji precetla. 🙂

Myslím, že by ji měla dát Pudla. Ale ona ji stopro nečetla.

https://www.pnas.org/…nt/115/2/302

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.9.20 17:45
@Pudloslava píše:
a je snad jediným smyslem života sex?
zjednodušuješ moje výroky ad absurdum a nálepkuješ. seš omezená.

A já píšu někde o sexu? 8o Co zjednodušuju? Ty píšeš, že mají těžký život, že kdyby šlo preventivně homosexualitě zabránit, měli by se ti lidi líp a kdyby to bylo běžné a někteří to v budoucnu nepodstoupili, koukal by se na ně jako na někoho, u koho se nezakročilo včas?
Takhle pohromadě to vypadá fakt tolerantně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
8.9.20 17:46
@sirikit píše:
A co?
S tím je třeba počítat a odargumentovat si to, pokud si za svým nepopulárním názorem stojíš a nejde Ti jenom o laciný shocking. ;)
Nebo jsi to tu čekala tleskánkové? 8o :think:

No vidíš to. Jak se to tu hádá o kravinách. A pak že Evropa tu válku nepotřebuje. 😏 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36882
8.9.20 17:47
@Pudloslava píše:
No jeje
nejvíc lidi zvedá
  • lidi jsou strašně blbí - omezení práv by hodně lidem prospělo

(ovšem by musela být záruka, že se o ně ti chytřejší postarají) - asi bych dávala lidem vybrat jestli chtějí buďto práva, nebo sociální jistoty. Volit by asi nemusel úplně každý, koho lze třeba uplatit rouškovným.

• jakkoli homosexuálům nechci upírat žádná práva včetně těch, které ještě nemají, myslím si, že jim samotným by jim lépe bylo jako hetero a proto by prevence homosexuality, pokud by byla možná (jakože některé výzkumy to naznačují)), byla zřejmě žádoucí.
@Wani píše:
No budou z nich zlomene poslusne ovecky cirkve, nikdo jiny tyto kempy neporada. :think:
:palec:
A čí myslíte, že výzkumy to naznačují ? :cert: :cert: :cert:
@Parninas píše:
No dobře, čekala jsem nějakou přízemní hloupost, omlouvám se.
Ale i tak mi tohle hodně zavání eugenikou, nelíbí se mi to. Věřím, že většině lidí, co jsou homosexuální ani tak nevadí ten fakt že jsou, ale to jak k nim společnost přistupuje. A to nějaká injekce nespraví. :nevim:

Nejde rozhodně o Rh faktor! :cert:
Jde o špatnou hormonální hladinu, která působí na vývoj mozku ve druhém trimestru těhotensví, právě při formování té části, která rozhoduje o pohlavní identifikaci a afilitě (koho si budete vybírat za partnera / ku).
Na to už není co zkoumat, ani naznačovat, to už je vyzkoumané! :cert:
Ano, teoreticky by se dal nějaký takový zásah udělat. Ale tomu by muselo předcházet screeningové vyšetření všech (!) plodů, někdy na konci prvního trimestru a následovat přesný zásah do krevního oběhu plodu v průběhu druhého trimestru v případě poruchy hladin.
Jednak to neumíme a jednak rizika zatím viditelně a nesrovnatelně překračují očekávaný benefit. :cert:
Ovšem jsou skupiny, které do omrzení budou mlejt exkrementy svých představených s tím, že se to dá léčit. :cert: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 08.09.20 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.9.20 17:48
@M_Vladim píše:
Smutné je, že, alesoň v mých krajích, těch klasických hospod ubývá. Mění se na penziony alá alpská chta s pěti a víc hvězdičkama. Tam se parta večer na pivo nesejde. :?
Perla: Na Letné existuje klasická echt zakouřená hospoda, která se dokonce kvůli tomu dostala do průvodců pro cizince. :P

Na prašivce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36882
8.9.20 17:50
@OpportunityNox píše:
Na prašivce?
:palec:.. Já to nepráskl… :mavam: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.9.20 17:50
@Makca87 píše:
Nechci nic říkat, ale Frozen frčí už 7 let, tady v ČR tak 5 :lol:… Začalo to jedničkou, teď byla dvojka ;).

A já někde píšu, že je Frozen novinka? 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.9.20 17:52
@Baba píše:
Cože? 8o Proč by se na ně pohlíželo jako na někoho, u koho se nezakročilo včas? Žiš, to už je na mě fakt moc. A to sem tolerantní poměrně dost.
Opravdu nevidíš šeď. Homofob jak vyšitej.

trochu mě mrzí, že zrovna Ty potřebuješ tohle vysvětlit.

Myslela jsem to tedy takto: Pokud by se eventuelně někdy přikročilo k tomu, že preventivně ošetřovaly rodičky proti vzniku následné homosexuality u dětí, tak by se tím předešlo jen části homosexuality, protože tento mechanismus nevysvětluje všechny příčiny. Například vůbec nevysvětluje homosexualitu u žen.
A tak by se pravděpodobně stalo, že ta hloupější část populace by na homosexuály začala nahlížet s despektem jako na defektní kusy u nichž se preventivní zákrok nepovedl. Což je argument hovořící proti tomu, aby se vzniku homosexuality předcházelo. Protože na miskách vad je benefit jedněch versus malefit druhých. Blbost lidí je bohužel asi konstanta.
Je to etický problém a já tady bohužel polemizuji sama se sebou, když už jsem tady nenašla bohužel žádného nezaslepeného partnera.

A jestli nemáš jinou odpověď, než „seš homofob“, tak tady naše debata končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75671
8.9.20 17:53
@samá práce píše:
No vidíš to. Jak se to tu hádá o kravinách. A pak že Evropa tu válku nepotřebuje. 😏 😁 😁

Hele, seš přepracovanej.
Debata několika posledních stránek mě osobně na výsost zaujala a připadám si jak na tenise, na obou názorových pólech je kus pravdy. :think: :nevim:
Perfektní diskuse, za mě o dost lepší, než tisící čtyřicátá osmá na téma " vidíte ducha? :think: "
Ale i ta je pro někoho momentálně téma No.1. a já bych si nedovolila ji zlehčovat.
Zkus cizineckou legii, zjevně z nedostatku průraznějších podnětů potřebuješ dostat do tlamy jako sůl. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová