Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
8.9.20 14:12
@Makca87 píše:
Co takový dělník, či statkář?… smradlavý, špinavý? To se má v polední pauze okoupat, převléct a pak jít di restaurace na oběd?

No, tak já se konkrétně mezi lidmi, kteří pracují v zemědělství pohybuji. Nevšimla jsem si, že by chodili ve všední den běžně na obědy do lepších restaurací, o kterých já mluvím. Ani u nich doma v kuchyni se nestane, že by zasedli k obědu v hadrech, ve kterých zrovna přišli že stáje. Vždycky se prevlekaji, než vejdou do obytné části domu a ještě se sprchují.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
8.9.20 14:12
@Alriga píše:
Ne, nejezdím po rovince ve městě. Právě naopak. Protože jezdíme se psem, nedržíme se ani cyklostezek, jezdíme hlavně po turistických trasách, takže v terénu, v lese, po písku, do kopce, ze strmých kopců atd…

Promiň, ale takhle oblečenou tě někde potkat, tak si pomyslím, že barbína vyrazila na výlet a je pro ní primární vzhled a ne pohodlí a funkčnost.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
8.9.20 14:17
@lucenka píše:
Promiň, ale takhle oblečenou tě někde potkat, tak si pomyslím, že barbína vyrazila na výlet a je pro ní primární vzhled a ne pohodlí a funkčnost.

Ale to si klidně mysli, co chceš. Nemyslím, že vypadám jako Barbie. A vzhled a upravenost je pro mě minimálně stejně důležitý jako pohodlí. Lépe receno: pohodlí nepovažuji nikdy za to nejdůležitější.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
8.9.20 14:20
@Alriga píše:
Ale to si klidně mysli, co chceš. Nemyslím, že vypadám jako Barbie. A vzhled a upravenost je pro mě minimálně stejně důležitý jako pohodlí. Lépe receno: pohodlí nepovažuji nikdy za to nejdůležitější.

Jenže i sportovní oblečení může vypadat dobře. Ale džínová sukně nemá se sportem nic společného a na člověk v ní na cyklistickém výletě pro mě působí směšně

• Citovat
  • Upravit
Makca87
8.9.20 14:22
@Alriga píše:
No, tak já se konkrétně mezi lidmi, kteří pracují v zemědělství pohybuji. Nevšimla jsem si, že by chodili ve všední den běžně na obědy do lepších restaurací, o kterých já mluvím. Ani u nich doma v kuchyni se nestane, že by zasedli k obědu v hadrech, ve kterých zrovna přišli že stáje. Vždycky se prevlekaji, než vejdou do obytné části domu a ještě se sprchují.

Asi jinej gang :D. Tady na vesnici je úplně normální, že takoví lidé chodí na oběd do restaurace, ale je pravda, že není pětihvězdičková :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
8.9.20 14:24
@lucenka píše:
Jenže i sportovní oblečení může vypadat dobře. Ale džínová sukně nemá se sportem nic společného a na člověk v ní na cyklistickém výletě pro mě působí směšně

To je možné. Mně zase připadají směšné obtloustle ženy mého věku narvane v kriklave barevných cyklo dresech s vycpanym předkem i zadkem, které popojíždějí od hospody k hospodě.

• Citovat
  • Upravit
4928
8.9.20 14:28

Já souhlasím s tou částí o oblékání pro danou příležitost, ale zároveň si myslím, že obecně vypadají funkční hadry často lépe než zrovna džínová sukně, notabene patřičně propocená :think:

Jo a taky jsem ženská s nadváhou, co se při sportu promenáduje v křiklavých sportovních hadrech a jde občas někoho znechutit do hospody. Když všechny odpudím, je tam pak víc místa pro mě a moje špeky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.9.20 14:30
@Alriga píše:
To je možné. Mně zase připadají směšné obtloustle ženy mého věku narvane v kriklave barevných cyklo dresech s vycpanym předkem i zadkem, které popojíždějí od hospody k hospodě.

Tak ty ženy myslí na svůj spodek ;) a dají se sehnat cyklistické šortky s vycpávkou, která není vidět. A to křiklavé oblečení bje praktické v provozu, protože je líp vidět. Ale to se špatně vysvětluje někomu, pro koho je na cyklistickém výletě na prvním místě vlastní vzhled.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
8.9.20 14:32
@MrsNorris píše:
Já souhlasím s tou částí o oblékání pro danou příležitost, ale zároveň si myslím, že obecně vypadají funkční hadry často lépe než zrovna džínová sukně, notabene patřičně propocená :think:Jo a taky jsem ženská s nadváhou, co se při sportu promenáduje v křiklavých sportovních hadrech a jde občas někoho znechutit do hospody. Když všechny odpudím, je tam pak víc místa pro mě a moje špeky :dance:

Ale já nikomu nic nevnucuji, jen jsem sem napsala svůj názor, o kterém dávno vím, že je pro 99% lidí podivinsky a kontroverzní. Ostatně, je to z rodiny. Například moje matka nikdy nedovolila, abychom si na sebe vzaly tepláky mimo tělocvičnu nebo sportovní hřiště. Jsem jí za to vděčná.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
8.9.20 14:34
@lucenka píše:
Tak ty ženy myslí na svůj spodek ;) a dají se sehnat cyklistické šortky s vycpávkou, která není vidět. A to křiklavé oblečení bje praktické v provozu, protože je líp vidět. Ale to se špatně vysvětluje někomu, pro koho je na cyklistickém výletě na prvním místě vlastní vzhled.

Mně je zbytečné to vysvětlovat, já jsem v tomto směru silně konzervativní a opravdu bych si nikdy nic podobného na sebe nevzala.

• Citovat
  • Upravit
2586
8.9.20 14:36

@Makca87 Asi bude problém v chápání výrazu restaurace, respektive lepší restaurace. Prootže u nás na vsi taky chodí na oběd, ale je to hospoda, ne restaurace. Pochybuji, že by se na vsi uživila lepší restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
8.9.20 14:37
@Alriga píše:

tak to asi ale nebude „lepší restaurace“ a úplně nevím, jak moc se tento drescode nehodí do „hospody“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
8.9.20 14:37
:(
@Hasinka píše:
@Makca87 Asi bude problém v chápání výrazu restaurace, respektive lepší restaurace. Prootže u nás na vsi taky chodí na oběd, ale je to hospoda, ne restaurace. Pochybuji, že by se na vsi uživila lepší restaurace.

A taky bych ještě ráda připomněla, že dělník nebo zemědělec nerovná se apriori buran. 😁

• Citovat
  • Upravit
carsa
8.9.20 14:51
@Alriga píše:
Ale já nikomu nic nevnucuji, jen jsem sem napsala svůj názor, o kterém dávno vím, že je pro 99% lidí podivinsky a kontroverzní. Ostatně, je to z rodiny. Například moje matka nikdy nedovolila, abychom si na sebe vzaly tepláky mimo tělocvičnu nebo sportovní hřiště. Jsem jí za to vděčná.
Škoda, že Vám matka také nevysvětlila, že naopak na sport se nosí sportovní oblečení z funkčních důvodů. Cyklistické kraťasy jsou vycpané, protože sedlo není zrovna nejměkčí záležitost a prostě to tlačí. Barevná jsou ty věci proto, aby vás řidič na silnici nepřehlídl a funkční materiály proto, že při sportu se překvapivě lidé potí a díky funkčním materiálům nezůstávají v mokrém, ale pot se odpaří. Vás v propocené džínové sukni a potními koláči na bavlněné košili, bych v té restauraci taky potkat nechtěla.
  • Citovat
  • Upravit
Makca87
8.9.20 16:00
@Keyllah píše:
tak to asi ale nebude „lepší restaurace“ a úplně nevím, jak moc se tento drescode nehodí do „hospody“ :think:

Je to komplex restaurace, pokojů, bazénu, sauny a knihovny a nevypadá to jako klasická Hospoda :D.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová