Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brisco píše:
Těsně vedle. Byl to Karel, Josef byl jeho brácha. Ten maloval obrazy.
trefa, to mi s blížící se půlnocí uniklo ![]()
@brisco píše:
Těsně vedle. Byl to Karel, Josef byl jeho brácha. Ten spíš maloval obrazy.Příspěvek upraven 07.09.20 v 23:31
Josef to slovo ROBOT Karlovi poradil.
@pe-terka píše:
trefa, to mi s blížící se půlnocí uniklo
Na jo, ale Karel chtěl původně nazvat onoho umělého člověka LABOR. ROBOTA mu opravdu poradil Josef. Málokdo také ví, že toto mezinárodní slovo vynalezl Čech.
@Makca87 píše:
Hele, jestli jsi kočka jako na profilovce, jdi v tom kamkoliv. Já mám několik triček s Mickeymousem, lvím králem, Disney čarodějnicemi, Jokera, Harley Quinn, E. T.,… A vůbec se za to nestydím, protože to ke mě prostě patří, chlapi se otáčejí a ženy chválí
.
Tak hlavně že to vadí, když to případně nosí jiní/jiné
ale asi bydlíš daleko, neb jsem to skutečně na ženě neviděla. Poslední oblečení s Disney postavičkou jsem na vlastní oči viděla, když jsem koupila sadu kalhotek pro sedmiletou vnučku…
@Anna766 píše:
Na jo, ale Karel chtěl původně nazvat onoho umělého člověka LABOR. ROBOTA mu opravdu poradil Josef. Málokdo také ví, že toto mezinárodní slovo vynalezl Čech.
vidíš, co já se tady nedozvím
Ale sepsal to Karel, aspon oficiálně tedy…Jestli mu brácha nedělal odborného poradce…
![]()
@pe-terka píše:
vidíš, co já se tady nedozvím![]()
Ale sepsal to Karel, aspon oficiálně tedy…Jestli mu brácha nedělal odborného poradce…
![]()
Jen mu poradil. Sepsal to skutečně Karel.Oni měli velký bratrský vztah.Meli se navzájem velmi rádi.
Apropo… ROBOT podle slova robotovat, pracovat, to opravdu vymyslel Josef.
@Anna766 píše:
Tak hlavně že to vadí, když to případně nosí jiní/jinéale asi bydlíš daleko, neb jsem to skutečně na ženě neviděla. Poslední oblečení s Disney postavičkou jsem na vlastní oči viděla, když jsem koupila sadu kalhotek pro sedmiletou vnučku…
Já jsem náhodou měla tričko s Mickeymouskem ve třeťáku na gymplu, takže v osmdesátým třetím!
![]()
Sehnaly jsme s kámoškou nažehlovačku, heheč!! ![]()
Na ostře žlutým, prostě sexy! ![]()
Takže to mám odžito a mohu tuto trendy vlnu s klidným svědomím překročit. ![]()
@sirikit píše:
Já jsem náhodou měla tričko s Mickeymouskem ve třeťáku na gymplu, takže v osmdesátým třetím!![]()
Sehnaly jsme s kámoškou nažehlovačku, heheč!!
Na ostře žlutým, prostě sexy!
Takže to mám odžito a mohu tuto trendy vlnu s klidným svědomím překročit.
No vidíš, jak jsi byla módní a trendy ![]()
@sirikit píše:
Já jsem náhodou měla tričko s Mickeymouskem ve třeťáku na gymplu, takže v osmdesátým třetím!![]()
Sehnaly jsme s kámoškou nažehlovačku, heheč!!
Na ostře žlutým, prostě sexy!
Takže to mám odžito a mohu tuto trendy vlnu s klidným svědomím překročit.
Já mám krásný maxi triko s Dolly na spaní
A nedávno jsem potkala paní tak okolo 60 v šortečkách, v nátělníku bez, se dvouma culikama a s kabelkou Hello Kitty
Chlap se otáčel jak mrsklej a jediný, na co se zmohl, tak bylo: ty kráso, odvážná školačka
![]()
@Anna766 píše:
No vidíš, jak jsi byla módní a trendy
No tenkrát to bylo origoš a rebelie, rozumíš, propagace hrdiny imperialistického západu, fujky blejky! ![]()
V podstatě jsem byla disident. ![]()
Jestli je to dneska módní nutnost, kterou nosí kde kdo - jako, moje za chvíli čtyřleté vnouče jede už nejmíň rok v Elze a Locice, ale netušila jsem, že jde o masovou záležitost zasahující i zletilce
, nedá se nic dělat. ![]()
Jak by jeden na instáči vypadal, nemít lvího krále na teplákách??
![]()
@Betty MacDonald píše:
Já mám krásný maxi triko s Dolly na spaníA nedávno jsem potkala paní tak okolo 60 v šortečkách, v nátělníku bez, se dvouma culikama a s kabelkou Hello Kitty
Chlap se otáčel jak mrsklej a jediný, na co se zmohl, tak bylo: ty kráso, odvážná školačka
![]()
To jsou ty, co si to neodžily ve vhodnou dobu a furt jim to drhne v seznamu „100 věcí, které musíte stihnout do sedmdesátky“.
![]()
@Betty MacDonald píše:
Já mám krásný maxi triko s Dolly na spaníA nedávno jsem potkala paní tak okolo 60 v šortečkách, v nátělníku bez, se dvouma culikama a s kabelkou Hello Kitty
![]()
Lidi kde vy to žijete? ![]()
Mě je nějak jedno, co kdo nosí, proto si toho asi nevšímám
![]()
@Anna766 píše:
Lidi kde vy to žijete?
Mě je nějak jedno, co kdo nosí, proto si toho asi nevšímám![]()
Aničko, mně docela taky, ale tahle paní byla nepřehlédnutelná, to mi věř
A bylo to v Olomouci.
Příspěvek upraven 08.09.20 v 00:16
Jsem si chtěla vygůglit tu Dolly, ať nemám mezery ve vzdělání a vyskočila mi nějaká zpěvačka country a ovce, tak zase nic nevím.