Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
7.9.20 23:32
@brisco píše:
Těsně vedle :lol:. Byl to Karel, Josef byl jeho brácha. Ten maloval obrazy.

trefa, to mi s blížící se půlnocí uniklo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
7.9.20 23:44
@brisco píše:
Těsně vedle :lol:. Byl to Karel, Josef byl jeho brácha. Ten spíš maloval obrazy.Příspěvek upraven 07.09.20 v 23:31

Josef to slovo ROBOT Karlovi poradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
7.9.20 23:44
@Makca87 píše:
Metropole :palec: :lol:. :pankac:.

Ne? Kotěhůlky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
7.9.20 23:45
@pe-terka píše:
trefa, to mi s blížící se půlnocí uniklo :palec:

Na jo, ale Karel chtěl původně nazvat onoho umělého člověka LABOR. ROBOTA mu opravdu poradil Josef. Málokdo také ví, že toto mezinárodní slovo vynalezl Čech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
7.9.20 23:49
@Makca87 píše:
Hele, jestli jsi kočka jako na profilovce, jdi v tom kamkoliv ;). Já mám několik triček s Mickeymousem, lvím králem, Disney čarodějnicemi, Jokera, Harley Quinn, E. T.,… A vůbec se za to nestydím, protože to ke mě prostě patří, chlapi se otáčejí a ženy chválí ;).

Tak hlavně že to vadí, když to případně nosí jiní/jiné :mrgreen: ale asi bydlíš daleko, neb jsem to skutečně na ženě neviděla. Poslední oblečení s Disney postavičkou jsem na vlastní oči viděla, když jsem koupila sadu kalhotek pro sedmiletou vnučku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.9.20 23:54
@Anna766 píše:
Na jo, ale Karel chtěl původně nazvat onoho umělého člověka LABOR. ROBOTA mu opravdu poradil Josef. Málokdo také ví, že toto mezinárodní slovo vynalezl Čech.

vidíš, co já se tady nedozvím :lol: :palec: Ale sepsal to Karel, aspon oficiálně tedy…Jestli mu brácha nedělal odborného poradce… :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
7.9.20 23:57
@pe-terka píše:
vidíš, co já se tady nedozvím :lol: :palec: Ale sepsal to Karel, aspon oficiálně tedy…Jestli mu brácha nedělal odborného poradce… :lol: 8)

Jen mu poradil. Sepsal to skutečně Karel.Oni měli velký bratrský vztah.Meli se navzájem velmi rádi.
Apropo… ROBOT podle slova robotovat, pracovat, to opravdu vymyslel Josef.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
7.9.20 23:58
@Anna766 píše:
Tak hlavně že to vadí, když to případně nosí jiní/jiné :mrgreen: ale asi bydlíš daleko, neb jsem to skutečně na ženě neviděla. Poslední oblečení s Disney postavičkou jsem na vlastní oči viděla, když jsem koupila sadu kalhotek pro sedmiletou vnučku…

Já jsem náhodou měla tričko s Mickeymouskem ve třeťáku na gymplu, takže v osmdesátým třetím! :dance: :pankac:
Sehnaly jsme s kámoškou nažehlovačku, heheč!! :jazyk:
Na ostře žlutým, prostě sexy! 8)
Takže to mám odžito a mohu tuto trendy vlnu s klidným svědomím překročit. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
7.9.20 23:59
@sirikit píše:
Já jsem náhodou měla tričko s Mickeymouskem ve třeťáku na gymplu, takže v osmdesátým třetím! :dance: :pankac:
Takže to mám odžito a mohu tuto trendy vlnu s klidným svědomím překročit. :andel:

No vidíš, jak jsi byla módní a trendy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42447
8.9.20 00:05
@sirikit píše:
Takže to mám odžito a mohu tuto trendy vlnu s klidným svědomím překročit. :andel:

Já mám krásný maxi triko s Dolly na spaní :mrgreen: A nedávno jsem potkala paní tak okolo 60 v šortečkách, v nátělníku bez, se dvouma culikama a s kabelkou Hello Kitty :mrgreen: Chlap se otáčel jak mrsklej a jediný, na co se zmohl, tak bylo: ty kráso, odvážná školačka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
8.9.20 00:08
@Anna766 píše:
No vidíš, jak jsi byla módní a trendy :mrgreen:

No tenkrát to bylo origoš a rebelie, rozumíš, propagace hrdiny imperialistického západu, fujky blejky! :poblion:
V podstatě jsem byla disident. 8)
Jestli je to dneska módní nutnost, kterou nosí kde kdo - jako, moje za chvíli čtyřleté vnouče jede už nejmíň rok v Elze a Locice, ale netušila jsem, že jde o masovou záležitost zasahující i zletilce :think: :think:, nedá se nic dělat. :nevim:
Jak by jeden na instáči vypadal, nemít lvího krále na teplákách?? 8o :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
8.9.20 00:10
@Betty MacDonald píše:
Já mám krásný maxi triko s Dolly na spaní :mrgreen: A nedávno jsem potkala paní tak okolo 60 v šortečkách, v nátělníku bez, se dvouma culikama a s kabelkou Hello Kitty :mrgreen: Chlap se otáčel jak mrsklej a jediný, na co se zmohl, tak bylo: ty kráso, odvážná školačka :mrgreen: :mrgreen:

To jsou ty, co si to neodžily ve vhodnou dobu a furt jim to drhne v seznamu „100 věcí, které musíte stihnout do sedmdesátky“. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
8.9.20 00:12
@Betty MacDonald píše:
Já mám krásný maxi triko s Dolly na spaní :mrgreen: A nedávno jsem potkala paní tak okolo 60 v šortečkách, v nátělníku bez, se dvouma culikama a s kabelkou Hello Kitty :mrgreen: Chlap se otáčel jak mrsklej a jediný, na co se zmohl, tak bylo: ty kráso, odvážná školačka :mrgreen: :mrgreen:

Lidi kde vy to žijete? :mrgreen:
Mě je nějak jedno, co kdo nosí, proto si toho asi nevšímám :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42447
8.9.20 00:15
@Anna766 píše:
Lidi kde vy to žijete? :mrgreen:
Mě je nějak jedno, co kdo nosí, proto si toho asi nevšímám :oops: 8)

Aničko, mně docela taky, ale tahle paní byla nepřehlédnutelná, to mi věř :mrgreen: A bylo to v Olomouci.

Příspěvek upraven 08.09.20 v 00:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
8.9.20 00:15

Jsem si chtěla vygůglit tu Dolly, ať nemám mezery ve vzdělání a vyskočila mi nějaká zpěvačka country a ovce, tak zase nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová