Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10029
7.9.20 15:43
@Makca87 píše:
Mě příjdou naprosto v pohodě i Disney, ale na mladé hubené holce, či ženě, co vypadá mladě ;)

I na nehubene zene mi to prijde v pohode. Ja mam ve svych cca 35 letech tricko s Harrym Potterem (dokonce i mikinu). Do prace to tedy nenosim, nosim to predevsim na venceni, psu. Jestli vypadam mlade, to je velmi subjektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.9.20 15:51
@Wani píše:
I na nehubene zene mi to prijde v pohode. Ja mam ve svych cca 35 letech tricko s Harrym Potterem (dokonce i mikinu). Do prace to tedy nenosim, nosim to predevsim na venceni, psu. Jestli vypadam mlade, to je velmi subjektivní.

Mě teda ne :lol:. Boubelka s velkýma prsama, které má obtažené tričko a na hrudníku se jí krčí Minnie :mrgreen:… To je pro mě stejně antisexy jako boubelka v legínách s krátkým tričkem nad zadek, či silonové ponožky, kterým se okraje zařezávají do tlustých lýtek :lol:.

• Citovat
  • Upravit
75692
7.9.20 16:04
@Makca87 píše:
Mě teda ne :lol:. Boubelka s velkýma prsama, které má obtažené tričko a na hrudníku se jí krčí roztahuje Minnie :mrgreen:… To je pro mě stejně antisexy jako boubelka v legínách s krátkým tričkem nad zadek, či silonové ponožky, kterým se okraje zařezávají do tlustých lýtek :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.9.20 16:41

@sirikit i krčí :lol:.. mezi kozami ;).

• Citovat
  • Upravit
36909
7.9.20 18:07
@My Melody píše:
to je zajimave tema… Me by treba zajimala budoucnost :think:, az umela inteligence nahradi povolani lekare, (pilotni lekar-pocitac uz dnes existuje).
Umela inteligence nahradi treba obvodaka, pacient nahazi udaje do pocitace, masina zmeri tlak, pulz, udela vsechna potrebna vysetreni, posle na odbery, atd, vyhodnoti vysledky, stanovi diagnozu a lecbu. Premyslim nad tim, jestli to bude dobre, vylouci se lidsky faktor - chyby a omyly, ke kterym obcas prichazi, nebo naopak to bude totalita pojistovni, ktere algorytmy nastavi ve prospech sveho zisku a v neprospech treba chronicky nemocnych, starych pacientu? Nevim jestli to bude pro pacienta lepsi, nebo ne… ale protoze jsem trochu paranoik, asi bych spis dala prednost lekari cloveku, nevim… :) :think:
@Baba píše:
To si myslim, ze nikdy nebude. V medicine je podle me doktor nezastupitelny. Neni to ciste mechanicka vec - vysledky toho a toho, rovna se tohle a tohle.
Taky jak nahradit klinicke vysetreni?

Tak trochu hororu…
Existuje organizace, která se jmenuje DARPA. Je to oficiální americká vládní organizace, která má za úkol - v kostce řečeno - pokrok v armádě, ať je to cokoliv.
Třeba asi před čtyřmi lety nalezli preparát, po kterém nemusíte spát.
Když si vezmete nějaký metamfetamin, tak taky nemusíte spát, ale je to na dluh. Po nějaké době se dluh projeví psychózami, nezvladatelnou únavou, deliriem. Na jednu misi dobrý, ale nedá se na tom vydržet dlouho.
Po tomhle, co teď vymysleli, prostě spát nemusíte. Koktejl chemikálií nahrazuje spánek. Zatím známá nevýhoda je, že, pokud si to vezmete, tak se nic nenaučíte (k zapamatovaní totiž ptřebujete snění a to tu není. Smolík študáci…). Pro lidi, co jsou přes den unavení (jsou třeba staří) super lék, na trhu ale nenajdete. :,(
No a asi před pěti lety se tahle DARPA zajímala tuze o umělou inteligenci (AI). Trvalo o tak dvy roky a najednou ticho. 8o :?
Před třemi lety uspořádala DARPA cvičný letecký souboj človek versus AI. A piloti z Top gunu všem AI nakopali pojistky. Generál z DARPA se tehdy vyjádřil, že tohle může AI vyhrát tak za 20 let.
Letos se cvičný souboj různých AI a elitních pilotů opakoval. Výsledek byl na pováženou. AI od různých týmů se účastnily se střídavými úspěchy, ale jedna AI zazářila. Vyhrála souboje poměrem 8:2. A přitom téměř nepoužila „cizí inteligenci“ - čímš jsou myšleny automaticky naváděné rakety. Střílela převážně kanóny a to se smrtící přesností.
Abyste mě rozuměli: nejde o obor, ale o rychlost pokroku! 8) Vlastně tady skoro o únik informací! :pankac: 8o
Ze správ za poslední tři roky téměř zmizeli zmínky o vojenských expertních systémech. Proč? :think: 8o
Uklidňující výroky typu, že válka nebude, mě v realitě hybridních válek spíš děsí. :zed:
Právě jste mávnuli rukou? :think: Pak vězte, že veřejně známé útoky na ČR způsobily během tohoto roku ztráty za nejméně 300 000 000 korun! Ctěl bych je mít. 8o
Možná už jste to i četli, ale psychologické výzkumy říkají, že ve vedoucích pozicích na různých místech. a to VČETNĚ pojišťoven, je poměrně dost bezcitných manažerů s téměř psychopatickými rysy.
Pro takového člověka neznamená použití expertní AI s cílem maximalizace zisků ani nejmenší problém. :roll:
Sranda právě končí, vítejte v 21 století… 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36909
7.9.20 20:45
@Wani píše:
NASA mi prijde v pohode.

NAŠA… Bolek Polívka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale jo.  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
7.9.20 20:52
@Makca87 píše:
Prosím? 8o… Úplně všude :lol:! Minnie, Mickey, Pluto, Daisy, Bugs And Lola Bunny, Dumbo, Lví král, Tweety… a pak samozřejmě různé Disney princezny a jejich macechy, čarodějnice… :D.. a pak je tu NASA :lol:.Příspěvek upraven 07.09.20 v 15:33

Já si toho nikdy na nikom nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.9.20 20:55
@Anna766 píše:
Já si toho nikdy na nikom nevšimla.

Tak asi moc nekoukáš :D. Já se teda na ženské dívám stejně hodně jako na chlapy :D!

• Citovat
  • Upravit
148578
7.9.20 21:04
@Makca87 píše:
Tak asi moc nekoukáš :D. Já se teda na ženské dívám stejně hodně jako na chlapy :D!

Nebo jinak, neviděla jsem ženy jakéhokoli vzhledu 50+ aby hromadně nosily obtažené oblečení s postavičkami Disney.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.9.20 21:16

To téma mi příjde takový vlastně nic neříkající. Záleží v jaký skupině se člověk pohybuje. Můj názor, že homeopati jsou přiblbí vychcánci, co rejžujou na hlouposti nebo zoufalosti jiných, bude nepopulární třeba v antiočko diskuzi. Ale mezi mými kamarády bude naopak velmi populární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
7.9.20 22:03
@Baba píše:
To si myslim, ze nikdy nebude. V medicine je podle me doktor nezastupitelny. Neni to ciste mechanicka vec - vysledky toho a toho, rovna se tohle a tohle.
Taky jak nahradit klinicke vysetreni?

Kto vi, jak to bude v budoucnosti. Umela inteligence je naprogramovana na „samouceni“, absorbuje pro cloveka nepredstavitelnou kvantitu udaju. Ale co eticke otazky? A kto bude v pripade chyby pocitace zodpovednej?…doufame, ze lekare nikdy uplne nenahradi, neumime si to zatim predstavit, ale ktovi jak to bude za 200, 300 let, pokud teda jako lidstvo prozijeme.

Příspěvek upraven 07.09.20 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
7.9.20 22:09
@Makca87 píše:
Tak asi moc nekoukáš :D. Já se teda na ženské dívám stejně hodně jako na chlapy :D!

Hele, já taky ne. To Vám zřejmě frčí v metropoli, ale k nám na bílá místa mapy trend doposud nepronikl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.9.20 22:12

Ja si teď poridila khaki tuniku s mickey mousem a pokukuju po kardiganu, tam je ta myš na zádech, strašně se mi to libi, ale do ruchu velkoměsta v tom asi nepujdu, spíš na hřiště, zahradu, doma, do putyky… Tak cajk ne? :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
7.9.20 22:14
@pe-terka píše:
tohle je pro mě naprosto šílená varianta. Člověk není stroj a proto by o něj neměly pečovat stroje. Tady je tolik jemných niancí a individualit. A jak se často dočítáš, co sedí jednomu, nesedí jinému. Zdánlivě stejná dg. a každý pacient ocení jiný přístup a podle toho hledá i lékaře. Tohle volbu by nám technologie neměly brát.

Taky to tak citim.
Tech povolani, ktere nahradi umela inteligence, bude porad vic, treba prodavacky, soferi, uz dnes mame auta bez sofera, to bylo jeste ne tak davno nepredstavitelny. Nedavno jsem neco chtela vybavit na urade, po novom je urad pro verejnost zavrenej, vsechno se vybavuje on-line. Vytocis cislo, kde ti automat da informace, prepoji te na dalsi automat, ten te naviguje na dalsi automat, nakonec jsem zadnou uradnici nevidela, se zadnou jsem nemluvila a co jsem potrebovala, jsem vybavila. Tech povolani, ktere zaniknou, bude casem vic a vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36909
7.9.20 22:29
@My Melody píše:
Kto vi, jak to bude v budoucnosti. Umela inteligence je naprogramovana na „samouceni“, absorbuje pro cloveka nepredstavitelnou quatitu udaju. Ale co eticke otazky? A kto bude v pripade chyby pocitace zodpovednej?…doufame, ze lekare nikdy uplne nenahradi, neumime si to zatim predstavit, ale ktovi jak to bude za 200, 300 let, pokud teda jako lidstvo prozijeme.

200 - 300 let je moc. Máme to problém, který jsem citoval a na který právě upozornil Hawking. Pokud nebudeme rozumě hospodařit s energiemi, tak nám za těch 150 - 200 let dojdou na úroveň, která snad bude stačit na ochranu před mrazem, ale ne na dostatečnou průmslovou základnu. A to může znamenat, že nedokážeme využít co máme v naší sluneční soustavě. A pokud k tomu dojde, tak tu budem sedět a čekat na ránu z milosti bez šance jí odvrátit - prostě na to nebudeme stačit.
Hawking říkal: 150 let a to je kousek a my nic. Množíme se a sosáme. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová