Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ms.Ragdoll píše:
No zase tak jasně ne, to má @pohledzdruhestrany vlastně pravdu.Já to beru tak, že pokud by ji šlo o nezávaznej sex, tězko by brečela. Bylo by jí to jedno, nic si neslibovali ne?
"dost mě mrzelo, když mi řekl, že vlastně na vztahy není, že je spíše na úlety, že bude studovat v jíném městě, že není na vztahy na dálku a tak podobně. To mě docela bolelo, protože jsem myslela, že jdeme na rande s tím, že něco bude“
Ale vždyť píše, že ji mrzelo, že není není na vztahy, že ji to bolelo, proč by jinak brečela?
@Eliss1289 píše:
"dost mě mrzelo, když mi řekl, že vlastně na vztahy není, že je spíše na úlety, že bude studovat v jíném městě, že není na vztahy na dálku a tak podobně. To mě docela bolelo, protože jsem myslela, že jdeme na rande s tím, že něco bude“Ale vždyť píše, že ji mrzelo, že není není na vztahy, že ji to bolelo, proč by jinak brečela?
když jdeš nadržená na rande a nic se nestalo a navíc máš ještě těsně před menstruací, tebe by taková situace nerozplakala?
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
no jo, jenže on jen deklaroval o nezávaznejch úletech, ale nekonal![]()
No jo, řeči se vedou a voda teče… ![]()
Uvidíme, jestli zakladatelka ještě něco doplní.
@pohledzdruhestrany píše:
když jdeš nadržená na rande a nic se nestalo a navíc máš ještě těsně před menstruací, tebe by taková situace nerozplakala?![]()
Jsi trapnej, jako ve většině tvých příspěvků.
Ja mam tedy pocit, ze se snazil temi recmi vycouvat z jakychkoliv ocekavani zakladatelky, tedy nejen ze vztahu, ale i z uletu.
Zakladatelko, to se proste casto stava u vztahu, ktere zacinaji jinak, nez v realite. Ty si do nej pretavis nejakou svou predstavu a vyprojektujes si vlastne protejsek na miru. A sny s realitou se casto rozchazeji, nehlede na to kouzlo/Slovaci by rekli „čaro“, ktere poznas jen face to face. A jemu to s tebou v tomto smeru neseplo.
Reakce sice byla trochu vice…emotivni, ale co uz. Stava se.
@Eliss1289 píše:
"dost mě mrzelo, když mi řekl, že vlastně na vztahy není, že je spíše na úlety, že bude studovat v jíném městě, že není na vztahy na dálku a tak podobně. To mě docela bolelo, protože jsem myslela, že jdeme na rande s tím, že něco bude“Ale vždyť píše, že ji mrzelo, že není není na vztahy, že ji to bolelo, proč by jinak brečela?
Já jsem jen reagovala na to, jak jsi psala, že z textu jasně vyplývá. Ale ono tak jasně úplně ne, to měl fakt pravdu.
Já se taky spíš přikláním k tomu, že jí mrzí, že on nechce vztah, ale…
Je to divně napsaný prostě.
Příspěvek upraven 29.07.20 v 15:47
Ach jo, ty jsi vám pokazila večer? Nějak mi stoupl tlak…vysvětlete ji prosím někdo, jak se má chovat normální chlap na rande a jak to říct..švihák lázeňský. I kdyby měl oči překrásné, jsi přece z něho nemohla být paf?
Já to vidím tak, že jste si psali, asi si i poslali nějaké fotky, byla tam vzájemná náklonnost, tak jste se sešli.. No, a živě už to nebylo ono, z jeho strany.. A než by ti řekl, že se mu třeba nelíbís, nebo, že na fotce vypadás jinak, tak se z toho snažil vykroutit.. Kdyby mu šlo jen o sex, tak to řekne až po výkonu, tak mel jistotu, že nic nebude..
A že jsi plakala… Proč ne, když jsi to tak cítila..
@Rosebery píše:
Jsi trapnej, jako ve většině tvých příspěvků.
a ty ve všech
jsem tě dostal
@spinkánek píše:
Ach jo, ty jsi vám pokazila večer? Nějak mi stoupl tlak…vysvětlete ji prosím někdo, jak se má chovat normální chlap na rande a jak to říct..švihák lázeňský. I kdyby měl oči překrásné, jsi přece z něho nemohla být paf?
jako švíhák jí měl přefiknout aspoň na wecku ![]()
@Eliss1289 píše:
Taky bych řekl. Že jí přišlo líto, že najednou mluví víc o úletech, vztahu jen na sex, a ona očekávala víc.
Nijak bych ho neobhajoval. Je to dost klasická taktika, kdy jde jen o sex. Slíbit neurčitě něco víc, a pak zkusit, zda by šel jen sex bez závazků.
To, že se mu zakladatelka rozplakala ho asi trochu šokovalo a snad i trochu vytrestalo, že si nemá zahrávat s citlivými lidmi.
Zakladatelko. Nic jsi nepokazila. Jednala jsi tak, jak jsi to v danou chvíli cítila, kdybys neplakala, tak se nic nezmění. On by o tebe neměl větší/menší zájem.
Jo, pokud sis chtěla zašukat - tak to pak ty slzy byly kontraproduktivní.
Příspěvek upraven 29.07.20 v 16:26
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych vám pověděla o mé nepovedé schůzce.
Psala jsem si s jedním klukem několik dnů, oba jsme si dost lichotili, dost naznačoval, že by se mnou chtěl mít něco víc a mně se taky hrozně líbil. Hned po pár dnech mě pozval na rande. Vše probíhalo krásně… kromě toho, že neustále mluvil o svých bývalých a o tom, jak ho nějaká holka odmítla a jak se z toho hrozně dlouhou dobu musel vzpamatovávat. Nevím, co jsem od té schůzky vlastně čekala, ale dost mě mrzelo, když mi řekl, že vlastně na vztahy není, že je spíše na úlety, že bude studovat v jíném městě, že není na vztahy na dálku a tak podobně. To mě docela bolelo, protože jsem myslela, že jdeme na rande s tím, že něco bude (podle toho jak se předtím tvářil). Bohůžel v tu dobu jsem už měla něco vypito a zkrátka mi začaly téct slzy, protože se mi hrozně líbil a byla jsem zklamaná. Snažil se být milý, ale mě to mrzelo a brzy na to jsem jela domů. Cítím se hrozně a mrzí mě, že jsem ten večer tak hrozně pokazila. Vím, že jsem se zachovala strašně.. a tak nějak bych chtěla slyšet to, že nejsem úplně pitomá. Samozřejmě vím, že s tím klukem je konec a nakonec se s tím smířím, jen se cítím stašně provinile.
To, ze vykladal o byvalkach pokakal
Ale nechapu proc se tu na nej sesypava cely kurník zato, ze ji narovinu rekl, ze z toho nic dlouhodobeho nekouka.. Vsak to bylo fer. To vam jsou ty pripady kdy vas frajer taha mesice za nos milejsi? Dost hloupe ![]()
@riccius píše:Jo, pokud sis chtěl zašukat - tak to pak ty slzy byly kontraproduktivní.
Me slzy berou… Ale jen pri hlubokem oralu ![]()