Nepravidelná menstruace, gynekologie v Praze

78
9.3.25 14:40

Nepravidelná menstruace, gynekologie v Praze

Ahoj, dospívající dcera má nepravidelnou menstruaci. Chodí jí většinou kolem 25DC-35DC, někdy až 39DC, nyní jí dostala 19DC. Byla z toho docela vyděšená, protože to je dost brzy. Menstruuje už 4 roky, tak jsem čekala, že se to pomalu srovná, ale zatím to na to vůbec nevypadá, naopak. Myslíte, že je to normální, nebo byste doporučovali navštívit gyndu? A v tom případě mám další dotaz, jestli nemáte nějaké doporučení na nějakého gynekologa v Praze, který je fakt v pohodě a u kterého by se dcera cítila dobře. Svého jí doporučit nemůžu, ten je protivnej. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
201
9.3.25 15:48

Já začala menstruovat ve 12 letech, v 16 jsem začala brát HA a vlastně celé 4 roky jsem neměla ms pravidlenou. Někdy jsem měla zpoždění 18dní, jindy třeba i 30dní. Takže v tomhle neporadím.

Já bydlím v Praze a za gynekologem dojíždím do Plzně a nemám s ním jediný problém. Empatický a citlivý pan doktor, ke kterému se nebojím chodit, popř. s čímkoli svěřit. Oproti bývalému gyn. pohádka :dance: ale chápu, že třeba to dojíždění není zrovna značka ideál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
25.3.25 14:21

Z Prahy doporučuju paní doktorku Čábelovou, je naprosto skvělá, empatická a dokáže poradit. Může tam být nějaká hormonální nerovnováha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí