Nepravidelná M/S a utrogestan

18
20.8.22 11:23

Nepravidelná M/S a utrogestan

Dobrý den…. ;)
Chtěla bych se zeptat…je mi 29.let. Už od začátku co mi začala menstruace jsem ji vždy měla nepravidelnou. V mém případě, třeba jsem ji dostala a další dva tři měsíce nic, ale poté zas přišla a pak zase třeba dva tři měsíce ne.
Menstruace mívám přesně 5.dni když se dostaví.
S předchozího vztahu mám dvě krásné dcery. S otěhotněním nebyl vůbec žádný problém i když jsem měla menstruaci takhle nepravidelnou.

Teď mám jíž nového partnera a chceme spolu miminko. Tak jsem zašla k dr s tím, že menstruaci mám stále nepravidelnou a chci otěhotnět. Dr mi okamžitě bez váhání napsala Utrogestan. Mám jej od 1.ho dne M/s brát 8.dni, poté vysadit na 18.dni a do týden má dojít M/S. Beru již první měsíc a opravdu po vysazeni menstruace došla hned druhy den. A teď mám zase začít brát po 18.dnech.

Vůbec nevím tím pádem kdy mám ovulaci a podobně. Vůbec tohle neumím kontrolovat, jen podle menstruační aplikace co mám v telefonu, kde zaznamenávám menstruaci. Snažíme se s přítelem teprve tři měsíce. Dr mi řekla, že podle všeho jsem naprosto v pořádku, akorát potřebuji upravit tu menstruaci.
Myslíte, že utrogestan mi opravdu pomůže vše srovnat a otěhotnět? Docela se bojím, aby mi to spíše nezhoršil, někde čtu, že to funguje totiž opačně. :( Myslíte, že si k těm lékum muzu koupit ještě kyselinu listovou a čaj kontryhel?

Omlouvám se za delší příspěvek, ale jsem z toho docela zdrblá, tak budu ráda za každou Vaši radu. Děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+