Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný pátek všem ![]()
Maminky epileptičky, jak dlouho před početím jste užívaly kyselinu listovou než jste otěhotněly?
Kyselinu jsem užívala až když jsem byla těhotná
před jsem pila kontryhel
@bublinek
Děkuju za odpověď.. ![]()
A Jak dlouho před jste pila kontryhel? ![]()
@Zuza98 píše:
@bublinek
Tak to je krásné
A žádné kompilace nebyly?
myslíš z ohledem na epi?
ne, vše v pořádku
po porodu jsem musela odstříkat mléka, na hladiny léků, ale měla jsem je snížené, na nejmenší možnou dávku, takže v pohodě
ty planuješ? lékař to ví?
@bublinek
Ano myslím z hlediska epilepsie i z hlediska zdraví dítěte jestli bylo vše v pořádku? 😊
Jaké léky jste brala/berete na epi?
Já jsem právě od roku 2016 už úplně bez záchvatu, teď mi lékařka snížila dávku na nejnižší dávku.( Užívám TEGRETOL 200_0_200 )
O těhotenství samozřejmě ví🙂.. říkala mi, že můžu, že mám léky na nízké hranici..,ale kyselinu užívám necelé 2 měsíce pouze( což jsem ji také řekla ) a říkala, že v tom nevidí problém a všude je psáno, že minimálně 3,tak jsem z toho trošičku zmatená jestli ještě fakt počkat nebo není důvod. ![]()
@Zuza98 píše:
@bublinek
Ano myslím z hlediska epilepsie i z hlediska zdraví dítěte jestli bylo vše v pořádku? 😊Jaké léky jste brala/berete na epi?
O těhotenství samozřejmě ví🙂.. říkala mi, že můžu, že mám léky na nízké hranici..,ale kyselinu užívám necelé 2 měsíce pouze( což jsem ji také řekla ) a říkala, že v tom nevidí problém a všude je psáno, že minimálně 3,tak jsem z toho trošičku zmatená jestli ještě fakt počkat nebo není důvod.
Já jsem právě od roku 2016 už úplně bez záchvatu, teď mi lékařka snížila dávku na nejnižší dávku.( Užívám TEGRETOL 200_0_200 )
Meditace timonil, děti v pořádku
Jsem taky bez záchvatu
Asi se má užívat i před, už se nepamatuji, dcery mají 8 a 11let
Taky se začínáme snažit s mám epi. Beru nějaký multi vitaminy pro snažilky. 🙂 Hodně štěstí přeji! 🍀
Jak dlouho bereš vitamíny? 🙂
Jinak moc děkujem, hodně štěstí i Vám, ať je všechno v pořádku ❤️️.
Začala jsem tento měsíc. Gynekolog dal zelenou, neurolog taky, teď jen aby se to povedlo..🙂
A kyselinu nebereš? Jen ty vitamínky jo? 😊
Tak to je super. Stastna to žena 😊Budu držet moc palce ať jde vše jako po másle. ✊ 🍀
Jmenuje se to Pregnafolin a vše potřebné by již mělo být obsaženo. 🙂