Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga úzká právě chlapy vzrušuje, ale když chlap je na nic a nepostaví se mu ani z mladé úzké holky a ještě se k ní chová jak k hadru, tak je to pro tu holku pouze ztráta času.
Až potká o dvacet let mladšího, který ji bude milovat, tak bude tak nadšený z toho, že je úzká, že bude sex několikrát za noc.
Výhoda je, že s impotentem nechtěně neotěhotni.
@My Melody píše: Více
já si také myslím, že to je troll a samozřejmě, že to píše chlap - pořád to samé, pořád poměrně úzká, jakési sebeobviňování, jako kolovrátek
troll si to poměrně užívá
Však já vím, asi jsem to napsala nesrozumitelně,
ale právě to, jak pořád až nenormálně zdůrazňuje, jak je úzká, mě přivedlo už dávno na myšlenku, že je to troll - muž, který je zřejmě ještě panic @mado
@stinga prosim vas, ja uz nevim, jak to mam vysvetlit, ale fakt trol nejsem. Mrzi me tohle napadani, jen jsem rada, ze se zde mohu vypovidat z mych chmuru a taky jsem chtela odpovedet pani, co se mi tu sverila se svymi zacatky a byla v dost podobne situaci, jako ja. Tak jsem se ji chtela jeste doptat na to, jestli se taky treba nezalaskovala, ac ted zpetne bere svyho davnyho milence jako chybu. Jsem obycejna holka, ktera zacina sexualne zit a seslo se ji to zrovna tak blbe, ze se zamilovala asi dost pravdepodobne do toho nepraveho…ale to vsechno asi k zivotu a blbosti mladi patri
@Anonymní píše: Více
tak jsi mladá nebo ne? už ti není - náct a pak zase píšeš, jak jsi mladá a mladicky nerozvážná ![]()
@stinga no je mi trochu pres 20, takze mi uz nact neni, ale se sexem zacinam az ted, takze je to asi trochu pozde, ale jsem porad hodne nerozvazna. A uprimne se necitim na to, kolik mi je, ale mentalne spis na min.
a proč se tak úpěnlivě držíš tohoto pána? vztah žádný není, sex nefunguje - celé je to pro tebe ponižující
@stinga no já ho znám už delší dobu a tím, že to tak celý nějak spontánně vyplynulo a z počátku mi i hodně nadbíhal, to celý má takový kouzlo okamžiku. Cítila jsem se dost možná poprvé v životě fakt chtěná…Navíc v dnešní době je poměrně těžký se seznámit v reálu a já se seznamek fakt bojím a celkově mi není příjemná taková ta neuatentičnost, kterou to přináší a tak tahle celá věc s dotyčným je pro mě prostě taková nečekaná, ale zajímavá událost. Prostě mě na tom láká i to, jak to celý vyplynulo docela přirozeně a já se i kvůli tomuhle asi docela zblbla, no
Udělalo by mi radost, kdyby to mělo nějaký potenciál i dál, byť jen třeba milenecký, nějak se ho nedokážu vzdát, ač to prostě asi nemá moc dobrou perspektivu do budoucna, to uznávám ![]()
já pořád nevím, ty jsi jak z jiného marsu, jaký milenecký potenciál má starý chlap, kterému se nepostaví?
Anonymní píšeš, že měl hodně žen. Přestaň věřit těm jeho pohádkám. Jsi mladá, najdi si muže s pevnou erekcí.
Promiň, nějak jsem to prehledla.
Zamilovala. To víš ze jo. Byla jsem fakt pitomá a naivni a ve finále si zpětně nemyslim ze by to byla nějaká láska, jen proste první chlap no. Neuměla jsem ho pustit.
Ale jinak nevím co si myslíš, ale ze jsi úzká je tvoje deviza. Pokud nema nějakou enormní šířku tak to je fakt jen o tom ze je měkký. A nevím proč mu žereš pohádky o zástupu zenskych. Pokud ho trápí erekce, tak se mu o nich mohlo max zdát.
Jo a dle mého fakt není normální nebo běžné, aby ti chlap nějak vykládal o tom, s kým co měl. Jako pokud tě to z nějakého důvodu rajcuje tak ok, ale jinak je to známka jeho necharakteru.
Ze zkušenosti Existují i takové ženy co ti to vykládají kde s kým a jak
. Proč přesně to nevim