Nepronikne do mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
3.6.24 14:20
@stinga píše: Více

Taky mi to tak prijde, no ale muzeme se mylit.

• Citovat
  • Upravit
4785
3.6.24 15:23

Panebože 46 let, měkký péro, bydlí na ubytovně, nedělá předehru a celkově se ani nijak jinak nesnaží, super partner a milenec opravdu :mrgreen: Ale zkušenost je nepřenositelná, každopádně u Tebe je velmi pravděpodobně všechno v pořádku, až budeš mít chlapa s normální erekcí, půjde to jak po másle. Jen si dej pozor, ať od tohohle ještě něco nechytneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.24 17:50
@Anonymní píše: Více

Díky za priblizeni Tve situace, jsem rada, ze to mel nekdo dost podobne - ono se na ty prvni chlapy tezko zapomina a kdyz ma clovek ruzovy brejle, tak to da teprv fusku, aby to videl vic strizlive. Ale asi mas pravdu, ze nez nejaka laska je to takovy to prvotni poblouzneni. Blby je, ze je to clovek, kteryho obcas i vidam v praci, takze ho ma clovek na ocich. No on je to suknickar, nerikam, ze uplne verim tem pohadkam, ale asi mu dela dobre, kdyz je to o nem znamy, proto furt vyklada o tom, kdo se mu libi a s kym by si to dokazal predstavit atd. Je pravda, ze mi to popravde vubec prijemny neni, ale tim, ze jsme si rekli, ze to nebude nic vaznyho mi asi nezbyva, nez to brat sportovne. Vim, ze to nebude mit dlouhyho trvani asi, ale presne jak pises, nedokazu se ho vzdat, ac je teda pravdou, ze mi to prinasi mnohem vic smutku a pochybovani o sobe, nez tech prijemnych okamziku. Ale asi si tim musim projit, jak zde nekdo napsal, tak zkusenost je neprenositelna a je pravdou, ze tim, jak si me on moc nevazi si ani ja moc nevazim sebe ve vysledku a tak je to takovy zacarovany kruh. Bojim se zamilovat se jinde, ze se mi ty problemy pri sexu mohou treba opakovat a zas bude problem, coz me drzi trochu zavislou na nem asi :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.24 17:52

@Freeandwild no on nebydli na ubytovne, ma barak na jihu Cech, ale tim, ze ma treba nekdy sichty u nas ve meste za sebou, tak domu nejede a prespi na ubytovne, kterou maji vojaci i policajti presne kvuli tomu, aby nemuseli prejizdet a mohli se nekde vyspat

• Citovat
  • Upravit
22077
3.6.24 20:08

Takže všude jinde možná takhle se snaží ojiždět ještě další naivky, tak to gratuluji, můžeš být nositelkou několika pohlavně přenosných nemocí. Super výběr, toho se drž. Za zničení zdraví to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
3.6.24 21:07

mnoho zbytečné omáčky, asi dvacet lidí minimálně ti tady napsalo, že s tímhle nýmandem ti sex fungovat nebude, že si máš najít jiného muže, že chyba není v tobě, ale v něm - ale ty meleš pořád dokola to samé - takže komu není rady, tomu není pomoci,
užij si ho a počkej, až se rozejde on s tebou, to bude teprve ponížení, celá tahle situace je pro tebe ponižující, ale zřejmě jsi masochista, tak goog luck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6920
3.6.24 21:25

Proti milenectví nezadaných nic nemám, proč si neužít, ale proč tohle sama sobě děláš? Je Ti 20. Měla bys hledat lásku a všechno, co k tomu patří. Místo toho sis narazila více než dvakrát tak starýho vošousta, pro kterého nejsi jediná, natož poslední. Je tam spěch, stres, zvadlý péro, proto to nejde. Najdi si normálního kluka, který se do Tebe zamiluje a Ty do něho, a pojede to jako po másle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí