Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli Ti můžu poradit, utni to co nejdřív. Sice to teď bude bolet…ale tolik ho neznáš a za pár měsíců se z toho otřeseš. Já byla chápavá…a už se v tom motám cca 8 let. Neříkám, že v tom nebylo spousta hezkých okamžiků…ale také spoustu bolesti. Snad už brzy bude konec…
Já už mám děti velké, mohla jsem si dovolit tenhle „luxus“ ztratit tolik let… ty jsi ještě mladá, tak si nenech zkazit život…
Chudak zenska tehotna, chudak dite, pokud on odejde kvuli tobe tak dite prijde o tatu a pevnou rodinu, a taky nemyslis si ze kdyz by byl s tebou ze si nenajde zas jinou a neopusti te jaky by ti to bylo? co kdyby si taky byla s nim tehotna a on odesel za jinou jaky by ti to bylo? chlap ma ruzovy bryle jenom chvili a ty taky je budes mit pak abys nelitovala nebo spis on ze opustil nekoho skym budoval budoucnost ktera mohla trvat dalsi roky
No co asi? Uvědomit si, že prasarny v posteli nezaručují nic v životě. Ani to, že byste si jinak spolu rozuměli. Přece jen na základě nějakých vlastností si vybral zákonnou ženu a oplodnil ji.
@Anonymní píše: Více
Vždyt jste se viděli dvakrát, to nemyslíš vážně, že by se kvůli tobě rozváděl?
Ten přesně ví, co dělá, i proto milenka z druhého konce republiky…
Ještě jsi za ním jela ty, proč?
To mu nestojíš za to, aby on přijel?
Takže budeš čekat na sms, na pár hodin, které ti občas vyčlení, nechápu, jsi svobodná, bezdětná, blokni ho a najdi si někoho nezadaného poblíž a můžete si užívat léto, plánovat dovču atd.
Co s obstarožním ženatým profikurevníkem se závazky chceš dělat?
Je to všechno o ničem a doplatila by jsi na to jen ty ![]()
A já si myslela, že jsem potkala ty nejhorší kretény
jsem hrozný idealista a po určitou dobu znesu už dost vecí, ale tento by šel okamžitě…
Zkus si představit, že až s ním budeš těhotná ty, tak bude taky vyprcávat někde jinde ![]()
Oba jste nechutný
Ale je fakt vidět, že chlapi opravdu mají mozek v kalhotech ![]()
Je to kretén, to je fakt. Nekvalitní člověk.
Ale úplně tě chápu, mám taky takového kamaráda s výhodami. S tím rozdílem, že jsme stejně staří, máme už starší děti, jsme čtyřicátníci. Rozvodem to asi řešit nebudeme.
Extrémně jsme si sedli povahově i fyzicky. Čas to trochu otupí, užívej si ho dokud to jde.
Já jsem ze začátku byla stejně zblblá, až tak, že jsem doslova vynechala všechny povinnosti a dělala jenom to nejnutnější, protože 90% mi zabrala komunikace s ním. Zpětně se tomu směju, ale nelituju, hezká zkušenost. Stále to trvá, ale už jsem v pohodě. Utlumí to jenom čas, nebo utnout kontakt (to jsem nechtěla).
A není lepší to vzit ta, ze kdyz k někomu mam city nemusím ho nutné mit jako partnera?
Pokud nejsi schopna se odpoutat od citů a být jen milenkou která se nese. e do rodiny, tak to raději ukonči. Chvíli se budeš trápit, ale to časem přejde. Když si představis tu variantu, ze by kvůli tobě opustil ženu a dite, myslíš ze by tě to udělalo šťastnou? Jde svoje štěstí založit na neštěstí druhého? Taky jsem kdysi byla blba zamilovaná milenka zenateho, než mě přišla konfrontovat jeho žena s tehdy 2letou holčičkou. Nejdřív do mě jela zhusta, pak se rozbrecela a mě došlo jaká jsem kráva. Okamžitě jsem to skončila, oni jsou spolu do teď i po více jak 20leteh. ![]()
Přestan myslet hlavně teď na sebe, ale myslí na jeho tehotnou ženu. Tohle v těhotenství udělat je fakt dost za čárou. A snad mu nevěris, že se zamiloval po jednom setkání s tebou.
Nejsi nebezpecna jako milenka, neboť si dostatečně daleko, tak se probud.
No a že si „dale“ než tvé vrstevnice je opravdu v téhle pozici k smíchu. Tvé vrstevnice si nepusti asi zenateho s tehotnou manželkou k sobe
No ty jsi teda výkvět lidstva
Sobectví no… Co na tom, že má doma těhotnou manželku, hlavně že je tak úžasný, tak musí být můj ![]()
Zdravím, mám netradiční dotaz.
Stala jsem se milenkou jednoho ženatého chlapa.
Doma má těhulku, přesný opak mě…Ve zkratce jsme se do sebe zamilovali a oba tak nějak teď bojujeme s tímhle.
Nějaké rady, jak si do hlavy fakt nasoukat, že se nemá cenu na tohle soustředit a mám žít normální život? Nebaví mě ty změny nálad, ráno jsem vklidu, za hodinu se můžu zbláznit smutkem, pak jsem bez nálady, večer zase vklidu, pak brečím…nějaké tipy jak to ovlivnit nebo jak to alespoň utlumit? + nechci, aby jste psali, že se mám od něj distancovat, opravdu o něj nechci v životě přijít. Ať už o jako skvělého milence nebo fajn kamaráda.
Dodatek: Ano, uvědomuju si, že morálně to ok není, o tom žádná, na to jsem se také neptala…Oba dva jsme počítali s tím, že ikdyž se spolu vyspíme, bude to jen o tom. Né o ukončení jeho manželství. Nicméně díky za všechny rady jak se toho zbavit v hlavě 👍 Jsem ráda, že pár z vás dotaz pochopilo a dali mi pár rad - viz. ukončit to apod. Ostatně jak jsem tu četla, nejsem jediná co to tak zažila. Ale ano, je mi jasné, že na mě čeká na světě někdo jiný, jen potřebuju normálně fungovat a odpoutat se od něj.
Příspěvek upraven 26.05.24 v 17:57