Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše: Více
Souhlasím. Nejsem proti mileneckým vztahům, ale ať to má nějakou kulturu. Jednak ty k němu, jednak on z druhýho konce republiky, byli jste někde v hotelu nebo kde? Ty že jsi mentálně jinde než tvoje vrstevnice? Nevím kolik ti je, ale jsi naivní jak patnáctka. Normální člověk by nejel ke ku.rev.níkovi s těhotnou buchtou přes celou republiku, ale ponechal si nějakou hrdost.
Vykašli se na to, blokni ho, za chvíli to přejde. Nedělej si iluze, že tenhle týpek nemá ještě nějaký další buchty v rukávu.
Na to musí mít člověk žaludek být s chlapem co má doma těhotnou manželku ![]()
@Anonymní píše: Více
budeš se do toho propadat víc a víc. Nejsi dál než tvé vrstevnice, díky minulosti jsi víc zranitelná a to on ví. Viděli jste se dvakrát, jsi přes celou republiku a jsi mladinká. Pro něj nejsi nebezpečná, nakecá ti pár věcí o citech a má tě. Pokud jsi chytřejší, zkus se zamyslet. Jí zná roky, vzal si ji, udělal jí dítě a dělí se s ní o majetek…vážně by to pan dokonalý udělal kdyby i ona nebyla dokonalá? popřemýšlej…
@ScarletAnna píše: Více
ale vy potom nebudete přátelé! jak myslíš, že to dopane? bude se s tebou muset rozejít, nebo ty s ním a potom budou jen zraněné city. Navíc, on pak bude hledat někoho jiného na sex a nebude mít čas na ženu, dítě, práci, novou milenku a někoho „jen“ na psaní…
Jak se od něj chceš citově oprostit a vymazat ho z hlavy, když s ním chceš stále udržovat alespoň vztah na psaní..? ![]()
Asi si trochu protiřečíš, nemyslíš?
Je nechutný, že on podvádí svoji těhotnou partnerku a ty jsi nechutná, že vůbec s takovým chlápkem udržuješ poměr. Ještě jsi totálně hloupá a naivní husička, když si fakt myslíš, že tě hrozně miluje. Já jsem se před lety zamilovala do teď už ženatého chlapa. Když jsem se do něj tenkrát zakoukala, tak ženatý nebyl, „jen zadaný“. Nikdy mezi náma nic nebylo, prakticky se vlastně vůbec neznáme, ani pořádně neví, že existuju. Mluvili jsme spolu jednou. Byla jsem b*bá a několikrát jsem mu napsala, i když jsem věděla, že je zadaný. Celkem nedávno jsem mu napsala znovu. Definitivně naposledy. Nikdy na to nějak nereagoval, nikdy nic neproběhlo, žádné flirtování po zprávách nebo tak a přesto jsem se cítila dost špatně. Hlodalo mě svědomí a ještě jsem se mu asi třikrát omlouvala. Být na tvým místě, bylo by mi ze sebe samotné na blití…
Odpoutáš se jen tvrdou blokací, všechno vymazat, nic nepsat, neodepisovat, nesledovat ho na sockách, nic.
Bude absták, ale časem to pomine.
Ted pracuje chemie.
Když to budeš přiživovat, spadneš do toho moc a odneseš to jen ty.
I ztráta času to bude, opravdu to skonči, než se ještě víc zamiluješ.
On přesně ví, který typ slečen mu bude baštit ty jeho plky, hledal nějakou, která bude vděčna za pozornost.
Která si splete sex s láskou, budou jí stačit hezké věty po sms a občasná schůzka…
@celkemspokojena píše: Více
Ani nevíš, jak moc bych jí to přála. ![]()
Víš jak to je … Já nejsem zlá, ale přející ano. ![]()
@stinga píše: Více
Přesně tak. Naprosto s tímto názorem souhlasím. ![]()
@ScarletAnna
Proč jsi vymazala polovinu tvého zakládajícího příspěvku a ten druhý celý?
![]()
V čem jsi mentálně jinde, než tvoji vrstevníci, když kukáš s ženatým, co má doma těhotnou partnerku?
To by mě fakt zajímalo
@Černá Madonna píše: Více
Taky koukám, než jsem stačila reagovat tak jeden jiny a druhý pryč
.
A to se necejtíš na hov.no když pícháš s chlapem, co má těhotnou partnerku?
Jo zamilovali, aha ![]()
No neboj, ono na tebe dojde.