Nepronikne do mě

Anonymní
26.5.24 16:52

Nepronikne do mě

Dobrý den, omlouvám se za anonymitu, ale je to dost citlivé téma. Věc se má tak, že mám milence a vždy, když dojde k s£xu, nedostane se do mě a rázem ochabne i erekce. Je to můj první partner na milování, ač je mi přes 20, byla jsem do nedávna ještě panna a ač se mi s ním všechno fakt líbí, přitahuje mě atd., problém je, že když chce do mě proniknout, tak to prostě nejde a přitom jsem zvlhlá myslim poměrně dost a i prsty do mě v pohodě dá. Je tedy pravda, že když se napiju, tak je to lepší, to do mě vstoupí, ale pouze zepředu, vůbec to nejde na koníčka ani zezadu a mně je vždycky neskutečně trapně. Hrozně me to mrzi, protoze bych si proste vsechno okolo milovani chtela uzivat naplno, kdyz jsem na to vlastne i pomerne delsi dobu cekala a ono to nejde a pokazde, kdyz k tomu ma dojit, ja uz mam zase nervy, ze se to nepovede. Pritom kdyz si to delam sama, tak problem nemam. Je tedy pravda, ze bych rada delsi predehru, ale on nekdy nema casu nazbyt, tak se snazime sejit i na nejakou rychlovku, ale je proste porad problem s tim prunikem. Na gynde jsem byla a tam mi rekli, ze vse v poradku a gyndar mi jen doporucil nejaky lubrikacni gel. Ja se snazim si i pred akci namazat kokosovym olejickem, ten je mi prijemnejsi, nez gel, ale proste nekdy to moc nepomuze. Fakt mam ze sebe strasne spatny pocit a mam strach, ze timhle o milence prijdu. On je zkuseny, mel hodne zen a i mi vypravi o svych zazitcich a ja bych mu hrozne rada doprala to, co zazival s temi predeslymi a ono to proste nejde…je mi z toho hodne uzko. Stalo se treba nekomu neco podobneho? Budu moc rada za vsechnyrady a postrehy, opravdu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1396
26.5.24 17:04

Je ti přes dvacet, byla jsi donedávna panna a máš milence, který ti vypráví o tom, kolik měl žen a co spolu dělali a ty se cítíš nedostatečná proto, že mu nemůžeš dopřát to, co a těmi jinými zažíval. Co dělá s manželkou ti taky vypráví?

Myslím si, že tvá vagína má vyšší IQ než ty a dává ti to najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 17:10

@Lissima ja vim, takhle napsane to zni fakt blbe, ale mne jde spis o to, ze vlastne poradne nefunguji jako zenska a kor, kdyz je to poprve. Fakt si prijdu strasne menecenne a zajima me, jestli z fyziologickeho hlediska na tom byl treba nekdo podobne a povedlo se mi problem nejak vyresit. Ja jsem docela nervak prave, takze i ty nervy asi pracuji, ale fakt by me nenapadlo, ze jako mlada, zdrava holka budu mit problemy s tim, ze se do me nebude moci muz proste dostat, je mi to fakt hodne lito a nevim, co s tim, protoze bych sama pro sebe rada vedela, ze jsem proste normalni zenska, co se muze normalne milovat a mit z toho poteseni, jako kazdy…

• Citovat
  • Upravit
40428
26.5.24 17:10
@Anonymní píše: Více

Vypadá to, že milenec je zkušený jen ve své představě, jinak to je amatér.
Dohání to vyprávěním zkazek o svých úspěších, divím se, že to posloucháš.

Problém bude, že on nemá čas, jak píšeš, provozuje rychlovky.
Tebe není schopen pořádně vzrušit, naladit na sex, podvědomě víš, že čas nemá, tak to takhle dopadne.

A ještě mu padá erekce.
Zkušenější milenky by se mu vysmály a poslaly do pr…, proto si našel nezkušenou, která ještě ke všemu hledá chyby u sebe.

Byla bych pro ukončení, nebo jaké výhody má tenhle pán?
Proč nemá čas, on je ženatý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
26.5.24 17:18

Jsi fyziologicky normální. Když do tebe pronikne aspoň z nějakého úhlu, tak je to ok. Problém bude asi to, že není čas, mně to za bílého dne s nedostatkem času taky nejde. Vzpomínám si, že v mých začátcích to bylo taky na dlouhé lokte, neměla jsem ten správný grif, jak si ho tam zavést - můj partner do mě taky neproniká sám, zejména ráno. No, naopak si myslím, že je to pro něj vzrušující, že tě má pořád za pannu. Akorát se ti divím, že to máš zapotřebí. Sexuješ s milencem a pochybuješ o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
26.5.24 17:19
@free333 píše: Více

Jo, to máš pravdu. To jsem úplně přehlédla s tou padající erekcí. To je materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
26.5.24 17:21

„…On je zkuseny, mel hodne zen a i mi vypravi o svych zazitcich…“

Cože??? 8o 8o

A sebeúctu máš kde prosím tě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
26.5.24 17:21
@Lissima píše: Více

Milenec bez erekce je k prdu.

Předpokládám, že nepoužívá prezervativ, protože s ním by mu nestál vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
26.5.24 17:22
@free333 píše: Více

Asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 17:29

Do háje ženy, kde se to v nás bere, ten nedostatek sebevědomí a sebeúcty :think:. Vždyť jsi mladá, bezdětná, bez závazků. Tohle opravdu nemáš zapotřebí ;) Najdi si někoho, kdo má alespoň víc času.
Já byla taky takový trdlo, sex stál za houby, blbý kecy měl a já ještě měla pocit, že to je moje chyba. Nafackovala bych si, kdyby to bylo k něčemu dobré :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.24 17:34

@Lissima díky Ti. No vlastně to většinou skončí tak, že já mu udělám orál, aby z toho aspoň něco měl a i když se třeba poté snažím na koníčka, ta i když mám pocit, že by to mohlo jít, že on je dost vzrušený, tak mě ten průnik nejde. Fakt se moc omlouvam, jestli o tom takhle nevhodne pisu, ale fakt budu moc rada za radu, schazime se vlastne necely ctvrt rok a za tu dobu se to povedlo fakt snad jen 3×. A jestli se ptam nevhod, tak se predem omlouvam, ale ten grif, jak zminujes, je v cem zhruba? Je mi fakt uplne trapne, ze mi prpste ten s£x nejde prirozene, jak jsem fakt doufala, ze mi pujde, preci jen se vzdycky rika, ze na tohle neni treba zadny navod, ze to jde samo, tak mne nejak ne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.24 17:37

@free333 no on ji ma, ale jakmile se do me nedostane, hned mu vadne a me je to fakt lito…mam proste pocit, ze je to mnou, protoze kdyby to slo normalne, tak by k tomu poklesu ani nedoslo. Ja vim, ze si asi reknete, ze jsem hloupa, ale pro me je to v tuhle chvili fakt trosku jak konec sveta, kdyz proste nezvladnu byt normalni zenka :oops:

• Citovat
  • Upravit
3699
26.5.24 17:39

Ty nefunguješ jako ženská? Prsty do tebe dostane a vlhká jsi dost, k tomu lubrikant…ten problém je, že on nefunguje jako muž. A ještě je to takový dement, že to svádí na tebe. Ach jo. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21949
26.5.24 17:42

Máš nevhodného partnera, až budeš mít někoho, kdo tě bude milovat, toužit po tobě, budete spolu pořád a rádi, budete se dotýkat, mazlit, bude to jiskŕit, až do nebes, tak to půjde úplně samo a přirozeně, protože to bude z lásky.
Na milence se výbodni a rozejděte se, je to milenec k ničemu a chlap taky.
Tve tělo správně cítí, že to není vůbec ten správný a proto jej odmítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
26.5.24 17:47

Potvrzuji, že někdy jsou začátky těžké, já měla nějak pevnější panenskou blánu a bez problémů to bylo až po vícero stycích…nicméně problém byl, že mě to bolelo, ne, že by se chlap s normální erekcí do mě nedostal.
Ten, který nemá pevnou erekci, se do tebe nedostane, to je nejspíš ten problém u vás.
Jinak samozřejmě existuje ještě vaginismus, ale dle popisu to spíš nebude váš případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí