Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to asi exekuce, není tam ani napsáno za co to je, prostě přišla rovnou o těch 10 menší výplata.
Tak buď ti lže (pravděpodobnější) nebo je to chyba exekutora/úřadu/kdoví koho a strhli si to neoprávněně. My ti to tady nezjistíme, musíš se zeptat partnera.
@Anonymní píše:
Je to asi exekuce, není tam ani napsáno za co to je, prostě přišla rovnou o těch 10 menší výplata.
Tak tím pádem musí vědět zaměstnavatel, kam se strhhlo 10 tisíc. Třeba to šlo na alimenty nebo splátku dovolené, nebo exekutorovi. Se musíš zeptat chlapa, proč mu každý měsíc strhávají desítku a kam ty prachy tečou.
Pokud uz prišla ponížená výplata tak je to zřejmě exekuce, dali příkaz do práce od přítele a účetní už mu pošle jen zbytek.Ale 10tis je dost teda.
@niki V píše:
Pokud uz prišla ponížená výplata tak je to zřejmě exekuce, dali příkaz do práce od přítele a účetní už mu pošle jen zbytek.Ale 10tis je dost teda.
Jako desítka je mazec, to pak hodně chybí v rodinném rozpočtu.
Anonymní, tvůj přítel asi nebude finančně odpovědný.
Mohl klidně udělat nějaký průšvih v práci (pokud to je u nich možné) a strhávají mu to hned z platu, takhle musel splácet jeden známý… Ale nejjednodušší je, zeptat se chlapa, my tu můžeme jenom hádat ![]()
@Anonymní píše:
Minulý měsíc příteli strhli z účtu 10 tisíc řekl mi že to je za správní poplatky že to zapomněl zaplatit, ale že už je to celý zaplacený, tento měsíc se odečetlo 10 tisíc znova, tak nechápu, to mi lže?
@Anonymní píše:
Tak z uctu nebo z vyplaty?
A vy tvorite rodinu? Hospodarite spolecne?
Zrejme nejaky p. r.u. s.e. r ke kteremu se nechce priznat
To ti rekne jen on, pokud bude chtit.
@přírodní píše:
Mohl klidně udělat nějaký průšvih v práci (pokud to je u nich možné) a strhávají mu to hned z platu, takhle musel splácet jeden známý… Ale nejjednodušší je, zeptat se chlapa, my tu můžeme jenom hádat
ted je v práci tak se ho zeptám až přijde a máme účet společný
@Anonymní píše:
ted je v práci tak se ho zeptám až přijde a máme účet společný
super, a každý měsíc máš v rozpočtu o deset tisíc míň.
@Nymphetamine píše:
Jdu si pro vesteckou kouli
tak co tam vidíš? ![]()
No tvl.. já když to taky tak pročítám tak vás baby uplně lituju…jako ty s těma nezodpovědnýma ulhanýma chlapama…
Minulý měsíc příteli strhli z účtu 10 tisíc řekl mi že to je za správní poplatky že to zapomněl zaplatit, ale že už je to celý zaplacený, tento měsíc se odečetlo 10 tisíc znova, tak nechápu, to mi lže?